Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když máš Davida tak rád, možná tě potěším fotkou z roku 2009 když hrál v Ostravě na festivalu.
Tohle je fotka z Dolních vítkovic u plynojemu (dnes Gong), když se ještě nevědělo, že se tam kdy bude co konat a byl to jen zarostlý prostor plný suti a jiného bordelu.
David se tehdy o tom místě někde dočetl a hrozně se tam chtěl podívat. Jeden náš známý sehnal klíče od majitele pana Světlíka a tak jsme se tam dostali

8c45e4ec2cd96d3cc25eb0e15bb4a9cb.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Neměl bys někdoradu/tip? Mladej shání SLUŠNEJ audiozáznam koncertu AC DC, kde byl = Blava předloni, Praha loni. 

Po pravdě je to spíš asi nereálný, ale za dotaz .... Btw na YT jsou i celý koncerty, šlo by to ripnout do audia, nicméně  zvukově to nebude to pravý. 

Odesláno

Robbie je ve mě zarytý od dob afrických plážových párty, a to už je nějaký ten pátek 😆 Takže novinka hned doma a kluk opět nezklamal, je to prostě showman a muzika luxusní 🤙 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 3
Odesláno
před 6 hodinami, African napsal:

Robbie je ve mě zarytý od dob afrických plážových párty, a to už je nějaký ten pátek 😆 Takže novinka hned doma a kluk opět nezklamal, je to prostě showman a muzika luxusní 🤙 

Uvidime v auguste na lovestream performance:)

• Dát hlas 1
Odesláno

Tohle je sice trochu mimo můj styl, přesto mám tuhle desku za mimořádně povedenou. Podařilo sehnat mi sehnat v původním vydání z roku 1991
87c8fd860b1d0911e6e04f5c366474ea.jpg
e0c042c9441b1ca35d43f462e757fd0c.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
V 13. 4. 2026 v 14:49, warann napsal:

Neměl bys někdoradu/tip? Mladej shání SLUŠNEJ audiozáznam koncertu AC DC, kde byl = Blava předloni, Praha loni. 

Po pravdě je to spíš asi nereálný, ale za dotaz .... Btw na YT jsou i celý koncerty, šlo by to ripnout do audia, nicméně  zvukově to nebude to pravý. 

Neni na ofiko strankach treba nejaky odkaz? Nektere kapely to mivaji. Mam takhle dva Springsteeny :)

Upraveno uživatelem nickolas
Odesláno

Tohle vždycky velice rád zkouknu na jeden zátah, když mám prý být v klidu 😆 Super zvuk to má, výborný muzikanti...no a famózní Rogers, který nedá hodně lidem spát 🙏

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
V 9. 4. 2026 v 9:56, African napsal:

Alana mám moc rád již dlouhá léta a mám od něj defakto všechno na CD, DVD, BD....no a teď si ho upgraduji do placek, to nebude levné  😅 Výborný tento koncert 👍

Alana Parsonse jsem objevil hned začátkem 80. a zamiloval se do něj, takže mám taky komletní discografii. Pár původních LP z doby, kdy mi to ségra vozila z Rakouska, ještě mám - Ammonia Avenue, The turn of a Friendly Card, Pyramids... Teď se ke mně dostal taky jeden koncert, moc jsem se těšil, ale nějak mě neoslnil. Radši si poslechnu klasická alba.

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...