Lude Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Hledal sem jestli tady už jsou a nic nenašel. Lvmen Nové album Třeba se to někomu zalíbí. 1
dr.sphinx Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Lvmen mám taky rád, ale ta deska je nová už rok Minulý září v Táboře skoro zbořili Cestu (spolu s Uralt).
patprom Odesláno čtvrtek v 09:20 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 09:20 Před časem jsem si říkal, zdali se mi někdy povede nechat si podepsat tohle legendární desku všemi původními členy Sepultury. Před pár lety se mi podepsali Max s Igorem a teď před několika týdny přidali svůj autogram i Andreas a Paulo. Jako správný fanda a sběratel mám radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 4
warann Odesláno pátek v 10:25 Nahlásit Odesláno pátek v 10:25 Tak s podpisy by to bylo jeste vic, ale i tak mel mladej z LP za vyznamenani radost. Deska z jeho dlouheho wischlistu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
patprom Odesláno pátek v 10:43 Nahlásit Odesláno pátek v 10:43 I bez podpisů je to paráda! Abych taky přispěl 2
ismit Odesláno pondělí v 11:04 Nahlásit Odesláno pondělí v 11:04 V 24. 6. 2026 v 17:38, dr.sphinx napsal: Lvmen mám taky rád, ale ta deska je nová už rok Minulý září v Táboře skoro zbořili Cestu (spolu s Uralt). asi by nebyl až takový problém zbourat táborskou Cestu LVMEN jsem viděl v Meetfactory - geniální. Pak ještě v květnu v Bike Jesus, ale tam jsem je jen slyšel, nedalo se dovnitř dostat. VOLE dali set kompletně nových válů (na pátou desku) LAHAR - fajn vidět po letech, ale nuda za mě.
Bison Odesláno pondělí v 12:44 Nahlásit Odesláno pondělí v 12:44 V 26. 6. 2026 v 12:25, warann napsal: Tak s podpisy by to bylo jeste vic, ale i tak mel mladej z LP za vyznamenani radost. Deska z jeho dlouheho wischlistu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ať se sbírka rozrůstá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Traveller71 Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Humanzero Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Před hodinou, Traveller71 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To chcu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se