Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Patton je neuvěřitelný...v každém svém projektu jiný a přitom ho člověk pozná většinou na první dobrou. Což mi teda ale připomíná, že o tomto songu vedeme dlouhé hospodské debaty, jestli to opravdu nazpíval Mike nebo ne :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, to je Ocean Machine - Biomech. Když tahle deska vyšla měsíc jsem neposlouchal nic jiného a zrovna včera jsem googlil a zvažuju, že objednám na vinylu. Devin v podstatě nemá projekt, který by šel mimo mě a sádkuje to s takovou intenzitou, že si občas říkám, že má klona. A na živo neskutečně vtipnej borec...no prostě dobrá volba Mechaci, čeká Tě pořádná porce muziky :)

Teď koukám, že už je to kua přes dvacet let, co ho sleduju...od vydání Sex and religion (Steve Vai)...tak sem hodím jedno retro, když byl ještě klučina 

edit...video

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Me to desne vzalo, jako snad jeste zadna jina muzika - veskery volny cas najednou travim s oprasenyma Hifiman sluchatkama, proste parada :-)) Konecne bude novej playlist do auta :-D

btw tady je pekny souhrn jeho tvorby http://rucka.blog.idnes.cz/c/343577/Devin-Townsend-sileny-kejklir.html

Upraveno uživatelem Mechac
Odkaz ke komentáři

Ježíšek přinesl lístky na The Cure, tak jsem začal nový rok "optimisticky" a poslouchám jejich alba z první půlky 80. let, která mě baví nejvíc.

Ale pohledal jsem i nějaké Robertovy spolupráce z poslední doby. Tento kousek, kde zpívá s Japanese Popstars (2011) jsem neznal a strašně se mi líbí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

:rip:  David

to ten letošní hudební rok začíná...... :(

teď jsem to četl, jdu si pustit nějakej duet...

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...