Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Tak jsem celou noční strašně moc pracoval, pročetl X testů a zjistil jsem, že Onkyo CS 265 splňuje na 100% moje požadavky. No a do vánoc se stejně zase vožeru a koupím aj ten gramec buď na aukru nebo ten za tu 4ku já se poznám.... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli to myslíš s gramcem vážně, tak vybírej něco, k čemu ten gramec budeš moct připojit...možná mě zkušení opraví ku Tvé spokojenosti, ale tady bys navíc musel ještě dokoupit předzesilovač, páč tam není phono vstup. A taky se mrkni, jak se pohybují ceny desek, které bys rád měl ve sbírce. Můj "must have" seznam, který postupně začínám odškrtávat, má asi sto položek v cenovém rozpětí 500-1000 CZK/kus...nehledě na to, jak velký problém je některé věci sehnat...viz můj příprc o stránku dřív

Odkaz ke komentáři

Prd se v tom vyznám já jsem si myslel, že když ten gramec bude mít zabudovanej zesilovač, tak to propojím přes ty vstupy Line IN.

Na desky jsem se díval a ceny jsou tak od 8-10eur nahoru to je jasný pro první rok by mi stačilo 5-10 kousků jsem fakt skormnej. :-DD

Odkaz ke komentáři

@Patprom...co třeba brněnští IAN? bohužel mi nejdou vkládat odkazy...to by mohl být dobrý support

nebo ještě James Harries, tam můžu dohodit i nějaké kontakty pro dojednání

Dík za tip, už to máme ale vyřešeno. Za ochotu máš u mě 2 lupeny, pokud budeš mít zájem, kdyžtak do sz :-)

Odkaz ke komentáři

Si ma predbehol tak tu dám niečo iné. Nový album je po 8 rokoch vonku a musím povedať jedno... Welcome back, finally...! Príjemný návrat k ozajstnému trashu po tých posledných "nepodarkoch". Ľudia ich dosť kritizujú posledné roky, že to už nie je stará dobrá Metallica, že sa dosť zmenili, hlavne live vystúpenia a podobne. Skús byť taký istý 35 rokov a uvidíme... :D Keby robili stále to isté, ľudia by nadávali že nerobia nič nové a zmeny naopak tiež kritizujú. Som ale rád že po tomto albume si negatívne ohlasy nájde iba tupec! Tak najprv vadí že sa zmenili a keď sa robia hudbu ako kedysi ľudia pi*čujú že používajú svoje vlastné staré rify a pod??! Klasika, keď ti je jedna čiapka aj veľká aj malá zároveň, tak ja už fakt neviem.. Nič no, ľudí nerieším, ja som s týmto novým albumom maximálne spokojný!!!

Upraveno uživatelem petik16
Odkaz ke komentáři

petik16: kto by sa už len odvážil kritizovať? Kto by chcel byť za tupca?

druhy den tocim cely album v aute. mali by ho zremastrovat a vydat este raz. nemalo to chybu vtedy a nema ani teraz

Schody do seba a ja som nesmel chýbať v PKO pod pódiom :)

Posledný Slayer. Toto ma celkom baví, priamočiara skladba s krásnym Holtovým sólom. No a pred Arayom by sa už Červené more určite rozostúpilo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...