OndraPod Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Nimmo Brothers Band Burnley Blues Festival 98 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Jedna z mála věcí, kterou člověk může slyšet po dvěstěpatnácté a stejně mu u toho někdo jako naschvál krájí cibuli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Včera v kině a skvělý. Po každý písničce si mi chtělo vstát a tleskat. https://www.csfd.cz/film/336260-the-doors-live-at-the-bowl-68/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 (upraveno) Kromě toho mě s mírným zpožděním potěšila poslední deska mýho oblíbence Wilka Johnsona ? BLOW YOUR MIND. A i ten klip stojí za to. Upraveno 19. ledna 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 těším se na nové BMTH,malá ochutnávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 Takhle maj reunions vypadat. Kapela to udělá, když se všichni cítěj ready (zlí jazykové řeknou, že dědkům docházej prachy - fair enough).Koudelkovy ksichty, budulínek Václavek nějak dokáže zpívat u rytmických šíleností na basu, Ostřanský se tam klátí a hází vyhrávky, na který co se týče vkusu nemá velká většina guitarheroes nárok. Všechno plus mínus šedesátníci. Původně jsem nechtěl jít (když to bude dobrý - budou hrát znova, když ne, neva, že jsem nebyl), ale nějak to vyšlo, fakt nelituju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 https://youtu.be/KkM71JPHfjk celkom ok na dobru nocsnad to pojde neviem to tu pridavat cez tlfn (: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 (upraveno) Co jsou nové repro v baráku tak to jenom lítá, dnes čekám zase balíček Depeche Mode | Many Faces Of Depeche Mode / 3CD / Digipack 3CDFerry Bryan | Live In Lyon / Blu-Ray Disc Blu-RayKnopfler Mark | Down The Road Wherever CD 1Marilyn Manson | Born Villain / Digipack CDMichael George | Live In London Blu-RayNine Inch Nails | Bad Witch / Digisleeve CDWaters Roger | Flickering Flame / Solo Years Vol.1 CD Upraveno 23. ledna 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Oh, copak si to dnes dáme k večeři do Sennheizeru? :-) Caparti ne a ne jít spát sakra, kdepak je ten rohypnol... :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 Rival Sons vydali nové album Feral Roots, mňamkahttps://tidal.com/track/102401071 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2019 https://tidal.com/track/102401092 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 těším se na nové BMTH,malá ochutnávka oni uz teraz hraju takyto popik..? este trochu a je z nich limp bizkit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Kluci, to poslední vydání Depeche Mode je úplně luxusní záležitost, doporučuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 oni uz teraz hraju takyto popik..? este trochu a je z nich limp bizkit..no člověk tomu může říkat vývoj/progres/posunutí/vyměknutí atd.každej si asi vybere,mě tento vývoj ani tak nevadí a rád si je poslechnu,ale je pravda že nejraději mám album Sempiternal z roku 2013,ta nasranost,melodičnost,ten drive prostě nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 (upraveno) fakt by som to nespoznal. ja som na nich bol so starsou dcerou x rokov dozadu vo Viedni v Gasometri. Jako ze keby som to nepocul v aute (slusi sa vediet o co ide hoci som len robil bodyguarda) tak nerozoznam ani hovno, strasna guča skreslenia, rucania a rachotu, do toho tisic spotenych tinedzeriek. A night to remember. Gasometer ma otrasny soundsystem a toto tiez nebolo nic co si clovek pospevuje pri natierani plota. Tak som tam sedel vo foaje s nemenovanym mogulom hudobneho showbiznisu v podobnej ulohe a kecali sme, jaki sme uz stari, ze nam toto vadi.. Ypo by nam zavidel jo, na podpisovej akcii napisal pokerovany umelec dcere venovanie "I fucked your mother". Milacik Upraveno 28. ledna 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Jsem na to čekal snad 15 let, v červenci přijedou Low.https://www.youtube.com/watch?v=vWUQpvfRkVM Abych ty dvě mormonský hrdličky nečim vybalancoval (a úplně mimo to neni, Albini Low taky kdysi produkoval):https://www.youtube.com/watch?v=9MLoY_zadsE To the one true God above:here is my prayer -not the first you've heard, but the first I wrote.not the first, but the others were a long time agoThere are two people here, and I want you to kill them ... a tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Tohle je prostě pecka. Už skoro deset let, sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 fakt by som to nespoznal. ja som na nich bol so starsou dcerou x rokov dozadu vo Viedni v Gasometri. Jako ze keby som to nepocul v aute (slusi sa vediet o co ide hoci som len robil bodyguarda) tak nerozoznam ani hovno, strasna guča skreslenia, rucania a rachotu, do toho tisic spotenych tinedzeriek. A night to remember. Gasometer ma otrasny soundsystem a toto tiez nebolo nic co si clovek pospevuje pri natierani plota. Tak som tam sedel vo foaje s nemenovanym mogulom hudobneho showbiznisu v podobnej ulohe a kecali sme, jaki sme uz stari, ze nam toto vadi.. Ypo by nam zavidel jo, na podpisovej akcii napisal pokerovany umelec dcere venovanie "I fucked your mother". Milacik Tak mě čeká letos něco podobné jako tebe,dcera a koncert Eda Sheerena,ale naštěstí na koncert jde s ní moje drahá polovička,já budu jen jako dopravce . Jinak dnes si dávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se