instant Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 (upraveno) na eda sheerena som bol s mladsou minule leto. dostal som len pokutu za zle parkovanie, takze vcelku bez ujmy edit: od jesene je fanda Living Colour, takze parenting done right http://open.spotify.com/track/5HJN4Og1kKOoAiwKRvDRxy?si=bSOqq73VRUmq5apn2-QvqQ Upraveno 30. ledna 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 No co? Mě čeká v květnu výlet s dcerou do Lipska na koncert Tokio Hotel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 uprimne - to by som nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Danzig.. kompletne mu odisiel hlas, albumy produkuje v kuchyni na pocitaci, ale normalne si to clovek domysli v hlave, ake by to bolo popici, keby bol este vo forme. Mile deti, nepite, nefetujte, lebo budete ako Sigurney Weaver po steroidovej terapii.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 uprimne - to by som nedal Půjde tam s ní manželka. Já budu celou misi jistit v týlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Devin bude v dubnu v Praze, ale vzhledem k tomu, že jede teď unplugged, tak to hodil do malého prostoru La Fabriky a lupeny byly okamžitě pryč Ale i tak to letos vypadá koncertně slušně. V červnu v jednom týdnu Alice In Chains, Tool a Smashing Pumpinks. Na Tool lupen nemám, ale byl by to hezký sandwich Devin tu bude ještě na podzim, v rámci turné zahraje v Roxy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 No co? Mě čeká v květnu výlet s dcerou do Lipska na koncert Tokio Hotel tak ty máš teda nejhorší ,ale pokud jde manželka tak si to vyhrál na plné čáře dnes od rána Serj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 31. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2019 Devin tu bude ještě na podzim, v rámci turné zahraje v Roxy. Vím vim, od zítřka snad lístky v prodeji, tak se s kolegou jistíme navzájem. V dubnu nové album...podle alba zatím tuším jen obrysy, že to bude takový ten meditativní nářez s relaxačníma hlukovýma stěnama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Já hlavně v neděli poslouchám něco pomalejšího.Např Franka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Tak jsem díky doktorovi objevil Povodí Ohře. Za mě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 (upraveno) zahořuju reproduktory .... snad to tu čtvrthodinu vydržím https://www.youtube.com/watch?v=PUxps7m-wk8 poté tam naláduju matku a pudu si lehnout Upraveno 3. února 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Tak jsem díky doktorovi objevil Povodí Ohře. Za mě super.Rádo se stalo, jsem ale prostě barbar, není to pro mě úplně srdcovka (ani Esgmeq nejsou), super kapely to jsou ale určitě. Když se tady náčelník chlubil parentingem done right, tak se taky pochlubim, před chvílí jsem vylez a u synátora v pokoji:https://www.youtube.com/watch?v=L1Zqol7ARCk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) Jj děcka muziku chtě nechtě nasávají doma i v autě a není to bez následků...Dcera se po duc-duc pubertě propracovala k rockové / metalové muzice.Syn je ještě v pubertě a celé hodiny hraje https://en.wikipedia.org/wiki/Osu! takže mu pak v autě cestou do školy podávám protijed ve formě AC/DC, Dead Daisies, Rival Sond, Disturbed a pod. Upraveno 6. února 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Tuto kapelu jsem pro sebe "objevil" před týdnem.https://en.wikipedia.org/wiki/Clutch_(band)Album Blast Tyrant z r. 2003 je přesně co jsme hledal. Není tam snad ani jedna slabá skladba "do počtu", nejraději mám Eulogy For A Ghost, The Regulator, Army Of Bono, WISIWYG, La Curandera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 ... hail to the king .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 a tohle mne v poslední době pobavilo a příjemně překvapilo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) The Dead South dobrý, akorát mám pocit že už obměnili sestavu a dnes jim to kazí nějaká babaTakový lehce "fresh" zážitek byl titulní song seriálu Justified, tak jsem pak po té kapele Gangstagrass pátral a není to úplně marný "fusion"https://www.youtube.com/results?search_query=gangstagrass Upraveno 6. února 2019 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 něco pohodového na páteční dopo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se