African Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2019 CD, FM freak :-) No ale ovšem pětsetdvacet za Rammsteiny, to mi moc nedělá radost, čekal jsem, čekal ale asi nezlevní a já nevydržel :-( Dream Theater si velmi rozumí s Dalí repro, tak jsem dal šanci dalšímu jejich počinu a nejvíc se těším na Talking Heads, hudba mého mládí... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Weedeater: v pátek na strahovské sedmičce, neuvidím se tam s někým? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Ne Obliviscaris - Forget NotPřekvapení od syna - pustil to v autě z mobilu a zůstal jsem čumět s otevřenou pusou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Dnes to bude ?jiné?Haters: Ed Sheeran can only make acoustic songsEd Sheeran: Hold my beer bro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Dnes to bude fakt ?jiné?Schrottflinte&Edelweiss :-) Sweet Child o'MineNenechte se odradit rozpačitým rozjezdem, ten ulízaný Henleinovec si střihne sólíčko na saxofon pěkně od podlahy - nevěřil bych, že se dá Slash zahrát na saxíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Pred par dny jsem byl poprve na koncertu Rammstein. A uz se tesim na dalsi, fakt bomba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Moc nesleduju ani dobrovolně neposlouchám, ale třeba mi to tu někdo objasní...je to od nich provokace, prvoplánovost, koncept, potřeba vyvolat diskusi nebo si opravdu libujou v echt nazi symbolice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Pred par dny jsem byl poprve na koncertu Rammstein. A uz se tesim na dalsi, fakt bomba. Tak to bych si také nechal líbit, super. Při poslechu posledního alba pěkně volume doprava zrovna včera, mě doslova vstávali chlupy Upraveno 19. července 2019 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Tak to bych si také nechal líbit, super. Při poslechu posledního alba pěkně volume doprava zrovna včera, mě doslova vstávali chlupy Jj, bomba, prekvapilo me ze polovina divaku byli z nemecka, fakt sem kvuli tomu jeli na otocku protoze jsem je pak potkaval na D6. Dalsi vec co me prekvapila ze nemci neznali texty k tem novejm pisnickam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Ach, du meine Güte... Co je, prosím pěkně, na Rammsteinu a jejich symbolice (echt) nacistického??? Stačí si jenom uvědomit, že Richard Kruspe býval mladý pankáč, že lidé se nemění, a že vrána k vráně sedá. Zbytek si zvládneš dát dohromady snad sám mozkovým myšlením. Moc nesleduju ani dobrovolně neposlouchám, ale třeba mi to tu někdo objasní...je to od nich provokace, prvoplánovost, koncept, potřeba vyvolat diskusi nebo si opravdu libujou v echt nazi symbolice? Upraveno 19. července 2019 uživatelem Franta Dobrota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Moc nesleduju ani dobrovolně%2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Franto, Tvoji odpověď chápu jako odpověď fanouška...já nikde nepsal, že jsou nácci, jen že ten jejich symbolismus a vizuál se tomu hodně blíží a normálně by mě to zajímalo (průběžně si to teď dohledávám a rozhodně nejsem sám, kdo to vnímá). Sám asi uznáš, že tohle není punkové podium. Ale možná jsem na punkových koncertech vypogoval mozkové myšlení No je to vlákno o hudbě...tohle jsem objevil před pár dny a poslouchá se to dobře... https://www.youtube.com/watch?v=ufiE8ARCXO0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Moc nesleduju ani dobrovolně neposlouchám, ale třeba mi to tu někdo objasní...je to od nich provokace, prvoplánovost, koncept, potřeba vyvolat diskusi nebo si opravdu libujou v echt nazi symbolice?To by pak Laibach podle tvé logiky museli být echt fašisti. A vidíš, nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 (upraveno) Moc nesleduju ani dobrovolně neposlouchám, ale třeba mi to tu někdo objasní...je to od nich provokace, prvoplánovost, koncept, potřeba vyvolat diskusi nebo si opravdu libujou v echt nazi symbolice?A co teprve Bismarck od Sabatonu .. Upraveno 19. července 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Fakt? Mně se zdá, že to nijak nevybočuje z toho, co Sabaton normálně dělá (vybrat historický moment nebo postavu, napsat kolem toho cosi, režim nerežim, éra neéra). Laibach vnímám - původem i přesahy - jako něco dost jiného než Rammstein, i když to zvonku vyzerá, že to je obdobné. Nicméně ani Laibach není moje parketa, asi i z podobných důvodů, proč Rammstein ne. Samosebou rozumím, že obě kapely jsou dost - pokud ne primárně - performance art. Škoda, že Franta sem zatím po tom svém charakteristicky taktním a respektem prodchnutém příspěvku nic dalšího nenapsal, diskuze by mě bez ironie zajímala. Ať taky jen nekecám, našel jsem je nedávno, HC/sludge/grind, a z Utahu prosím pěkně https://www.youtube.com/watch?v=NRO1LX5Kk3oKoukám na popisky, ten "progressive crust" by asi taky seděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 vybrat historický moment nebo postavu, napsat kolem toho cosi, režim nerežim, éra neéraTak jako např. track od Landser ... "Rudolf Hess"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Pogooglil jsem - ale to jsou nějaký fakt náckové, ne? Ne režim nerežim, ale jeden režim, ne éra neéra, ale... Sabatoní battle metal je spíš roztomilej. Něco pro dospěláky:https://www.youtube.com/watch?v=PneRbPrCsZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Pogooglil jsem - ale to jsou nějaký fakt náckové, ne? Ne režim nerežim, ale jeden režim, ne éra neéra, ale... Sabatoní battle metal je spíš roztomilej.No, to je právě o tom, že nikdo nedokáže říct kde přesně je ta hranice. Prostě to nejde. Navíc lidi nechápou rozdíl mezi nacionalismem a fašismem. Nacionalistická kapela je taky např. Skrewdriver, oslavujou svou zemi. Jsou kapely co oslavujou komunismus a sou kapely co oslavujou Německo. Problém je ve chvíli, kdy začnou podněcovat nenávist vůči někomu. Což u Rammsteinu není. Ale lidi si to prostě zaškatulkujou, odsoudí to, odsoudí lidi co to poslouchaj a tak dál. Je lepší to brát jako umění a bejt tolerantní. Ostatně, tohle taky soud označil za umění. https://www.youtube.com/watch?v=vKJXBDwv1xg A tady o tom udělali i video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Krása no. Já bych prostě řek, že plno fanoušků Rammstein má rádo ten kvazipolitický aspekt a pocit sdílení něčeho velkýho, jestli to pak hraje spíš na patriotickou, nacionalistickou nebo nějakou temnější notu už je na každým. Prostě rituál - což je do jistý míry každej koncert, ale tady obzvlášť. A plno lidem se to prostě líbí a nic neřešej, samosebou, a je to tak dobře. Mně to ale nic příjemnýho neevokuje, mírně řečeno. Takže tak. A když jsem u těch vkusů, do třetice to tu za posledních 24 hodin spamnu, už mě s tím proboha pošlete někdo do p***** https://www.youtube.com/watch?v=dcn1KDxqPxk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se