warann Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 No, kámoši se taky diví, ale neporadí nikdo. A mě to fakt sere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 27. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2019 Prý nový Eminem, tak uvidíme...https://www.youtube.com/watch?v=lxRwEPvL-mQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 Yes, se těším..nevím tedy jestli tady ještě budu, ale stejně se těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dráteník Odesláno 31. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2019 :punk: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100mikro Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Zdravím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Till je klasa!https://www.reddit.com/r/Lindemann/comments/dqb9mh/lindemann_knebel_uncensored/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 opulentní) i hodinkově)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Poslední dobou mne baví toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 ... :punk: Dave Lombardo mě po ránu potěšil, tak jsem si hned pustil celou sestavu A pro měkké soudruhy ještě trochu (novějšího) heavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 těším se na nové album,druhá ochutnávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 těším se na nové album,druhá ochutnávka A není lepší se podívat o čtyři příspěvky vejš na necenzurovanou verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 pozeram, ze Till je cim dalej tym vacsi romantik:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 A není lepší se podívat o čtyři příspěvky vejš na necenzurovanou verzi?Mea Culpato jsem přehlídl a je jasný že necenzurovaná je lepší starej kousek,ale baví pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Dave Lombardo mě po ránu potěšil, tak jsem si hned pustil celou sestavu Lombardo poteší snáď vždy. Občas si pustím Slayer a počúvam iba jeho. Spomenul som si včera na Terrorizer a zistil som, že od World Downfall natočili aj iné veci . Toto ma baví, jednoduchá mlátička, dobre sa pri tom upratuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Brnaci pozirte, blizi sa k Vam https://www.facebook.com/events/394036747950732/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Brnaci pozirte, blizi sa k Vamhttps://www.facebook.com/events/394036747950732/perfektní lineup, hned bych šel, kdyby to šlo nechystáte se někdo příští středu na EARTH? těšim se, bude to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Sakra, nedostanu se k systému.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Ja dneska tu pravou podzimni depinku;-) loveit..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Při podzimních deprézích poslouchám toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Příští rok na den přesně si ho můžeš dát naživo ve fórum Karlín :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se