Diamondking Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Sakis Tolis /Rotting Christ/ mi udělal opět radost sólovou fošnou χ ξ ς΄- The Seven Seals of the Apocalypse - (Revelation 5:7). Je tam sice pouze sedm skladeb, ale paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Black a saxík, luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Tahle mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 P3k dobře ty. Tady se potkávají muzikanti z mých oblíbených Snarky Puppy (Mark Lettieri - i jeho sólové projekty jsou super) a Vulfpeck (Joe Dart a Corry Wong - ten je mimořádně produktivní s jeho sólo aktivitami). No a Nate Smith je legenda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Trochu hudebně odbočím. Dost se už těším na lyže do Rakouska. Chtěl jsem se nějak naladit, hledal něco místního a narazil na tohle album jednoho 71 letého borce. Jede mi v autě už celý týden:)) https://tidal.com/album/152688763 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2023 Gabriel opět nezklamal, absolutní pecka s výborným zvukem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 @Duke650 1.5.24budou SP v Brně, už máš lístky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2023 (upraveno) No jasně A 17.2. bude v Brně Michael League a Bill Laurance Upraveno 30. prosince 2023 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Já ten gramec zavařím Na Queens se hodně těším, konec konců i na Smetanu a Oldfielda, kterého jsem jednou potkal v RSA v kempu a pokecali jsme, rád na to vzpomínám... pohodový chlap. Myslím Mika samozřejmě, Béďu jsem neměl tu čest poznat osobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Jsem si říkal, že to nebude levné Radost veliká, přesně tuhle placku Springsteena jsem dostal s prvním gramcem Technics v Africe jako náctiletý před cca 35 lety, krásné vzpomínky a už se zase točí....texty potěšili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Poslouchám ‘Sunshine of your live’ a nemohu se furt rozhodnout jestli se mi víc líbí od Hendrixe, Ozzyho, anebo snad originál… Zatím vede o fous Hendrix s Claptonem nad Ozzym, anebo ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Gone too soon.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Mám dnes koncert s kapelou Nůž v pražskym klubu Kaštan, chronomagoři vítáni https://kastan.cz/akce/nuz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Kdo mate rádi trochu nevšední zpěvačky a atmosféru sedmdesátek, neměla by vám uniknout tahle deska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna před 11 hodinami, patprom napsal: Kdo mate rádi trochu nevšední zpěvačky a atmosféru sedmdesátek, neměla by vám uniknout tahle deska tak to je debut ne? je tam tusim vetrna hurka, skvela skladba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna tak to je debut ne? je tam tusim vetrna hurka, skvela skladbaAno, debut a dost dobrý, plný krásných písniček. Na druhou stranu, Kate Bush není úplně pro každého. Je spousta lidi, co nemohou její hlas vystát. Mě se líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 25. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 12 hodinami, patprom napsal: Ano, debut a dost dobrý, plný krásných písniček. Na druhou stranu, Kate Bush není úplně pro každého. Je spousta lidi, co nemohou její hlas vystát. Mě se líbí ja ji mel vzdycky rad, v 80 jedna z mala poslouchatelnych mainstreamovych zpevacek…..s Annie L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se