Diamondking Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Black - metaloví řečtí ďáblové Rotting Christ po pěti letech vyvrhli plnohodnotnou fošnu "Pro Xristou"...yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května Na Marka si ovšem budu muset najít nějaký ten čas sám pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. května Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května Tohle album určitě stojí za pozornost! (metalheadů teda) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června (upraveno) Youtube mi občas při vyhledávání vyhodí nějakou pecku, s tou dnešní se tady poprvé podělím pouze 684 shlédnutí za 7 měsíců, nechápu.. https://m.youtube.com/watch?v=5jF0x0IIs8g&pp=ygUgZGFuY2Ugd2l2IG1lIGRpenplZSBuYXVnaHp5d3RlcHM%3D Upraveno 8. června uživatelem dykmore omluva, neumím vložit video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Oldfield má novinku a Bob krásně žlutou placku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července (upraveno) ENDSTAND jsou skvělý příklad toho, že punk/hardcore může být melodický aniž by musel sklouzávát ke kýči jako je pop-punk a jiné zvrhlosti Upraveno 9. července uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. července Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července povedené a chytavé jako za starých časů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července Už v neděli. Chybí mi tam hlavně “It’s a Long Way to the Top", jinak dobrý. Kompletný zoznam skladieb, ktoré AC/DC zahrá na bratislavskom koncerte: If You Want Blood (You’ve Got It) Back in Black Demon Fire Shot Down in Flames Thunderstruck Have a Drink on Me Hells Bells Shot in the Dark Stiff Upper Lip Shoot to Thrill Sin City Rock ‘n’ Roll Train Dirty Deeds Done Dirt Cheap High Voltage Riff Raff You Shook Me All Night Long Highway to Hell Whole Lotta Rosie Let There Be Rock Prídavok: T.N.T. For Those About to Rock (We Salute You) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Potom sem postni nejake fotky... 100k ludi je uz pekna masa:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července mám rád jejich starší kousky,ten její hlas je prostě top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července (upraveno) V 18. 7. 2024 v 11:35, Harwey napsal: Potom sem postni nejake fotky... 100k ludi je uz pekna masa:) S fotkama to je tezky, teda aspon s tema co jsou k necemu. Kazdopadne akce byla naprosto super, parkovat jsme nakonec zustali na miste a v aute i spali - bylo super, ze jsme se na to pripravili, takze to bylo v pohode. Pred spanim jsem si dal nejaky pivo, takze me okolo pate rano vyzbudila jista potreba a auta tam byly jeste nastosovany. Takhle jsme odjizdeli v 8 rano na pohodu. Koncert povazuju za top a to jsem videl ledacos. Hlavne Angus je naprosto neskutecnej bavic a energie ma v 69 na rozdavani. Jako jedinej neslezl z podia a kdyz byla pauza pred 2 poslednina songama, tak tam bavil lidi snad 20minutovym solem. Zduraznuju “bavil”, rozhodne ti nebyla takova ta samoucelna exhibice, co uz po 5 minutach nudi k smrti. Syn mel vlastne premieru a byl taky nadsenej. Upraveno 22. července uživatelem warann 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Tak dneska vecer jeste the Cult. Tesim se, ale soucasne trochu bojim, jak to obstoji ve srovnani s tou nedeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna Z jiného soudku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Hurá písničky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Kings of Leon nezklamali, opět parádně pohodová muzika strejda Gilmour přijde na řadu pěkně do sluchátek v podvečer, na toho se mega klepu.... chtěl jsem ho od Ježíška, ale to bych psychicky nevydržel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Starý, ale výborný https://g.co/kgs/NYFZLmZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září (upraveno) před 41 minutami, špelda66 napsal: Starý, ale výborný https://g.co/kgs/NYFZLmZ Budu otravnej, doporučuju poslechnout celý album, je to dokonalý, natočeno před 40ti lety, nechápu... Neslyšel jsem asi 5let a jsem z toho odvařenej, neskutečně jim to šlape Upraveno 13. září uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Tak jsem dostal trocha toho drahocenného času včera při západu slunce a Gilmour jako vždy, prostě luxusní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Jo, včera jsem to sjížděl na Spotify a je to překvapivě skvělá deska. Už se těším na živé setkání v Royal Albert Hall. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Před hodinou, Hasňa napsal: Jo, včera jsem to sjížděl na Spotify a je to překvapivě skvělá deska. Už se těším na živé setkání v Royal Albert Hall. Ty se máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se