maama Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 5 hodinami, OndraPod napsal: Super, zrovna nedávno jsem vrátil do rotace The Argument a říkal si jaká škoda že to Fugazi ukončili Me fascinujou ty jejich zivaky, v tom casoprostoru bych chtel bejt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Nevím kam s tím, nejdřív mě to potěšilo, pak naštvalo, tak kam to napsat Nové turné Hans Zimmer Live. Objevil jsem to teď náhodou, začne to za rok a je to už dost přebrané Ale jako jo, do Vídně jsme se vlezli i se slušným ubytkem Tak snad to vyjde. Letošní jarní koncert ve Vídni skončil nucenou evakuací hodinu před začátkem, krzeva hexnšus… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Pokud máte čas a šanci, jdete v pátek na koncert Nicka Cavea v Praze. Absolvoval jsem jej minulý týden dost nečekaně a na poslední chvíli a dodnes z toho žiju. Taková nádhera a dokonalost…O super šlapajících Bad Seeds a Nickově dokonalém projevu snad psát nemusím. Když k tomu připočtete muzikanty navíc a černošský vokální kvartet, k tomu dokonalá světla, scéna a černobílá projekce, nemám co dodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října před 6 hodinami, patprom napsal: Pokud máte čas a šanci, jdete v pátek na koncert Nicka Cavea v Praze. Absolvoval jsem jej minulý týden dost nečekaně a na poslední chvíli a dodnes z toho žiju. Taková nádhera a dokonalost… O super šlapajících Bad Seeds a Nickově dokonalém projevu snad psát nemusím. Když k tomu připočtete muzikanty navíc a černošský vokální kvartet, k tomu dokonalá světla, scéna a černobílá projekce, nemám co dodat. Ve čtvrtek kamaráde, ve čtvrtek A děkuji za report, klepu se na něj jak malý kluk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Ve čtvrtek kamaráde, ve čtvrtek A děkuji za report, klepu se na něj jak malý kluk....Trochu ti závidím, šel bych na tenhle koncert klidně ještě jednou, kdybych měl čas. Užij si to a pak dej určitě report, jak se líbil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Wulfové jsou dobrý blázni, neznal jsem je. Raději něco komorního, jako GoGo Penguin. https://www.youtube.com/watch?v=NyydSocn5dM https://www.youtube.com/watch?v=-UtAV_azaBc 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října V 14. 10. 2024 v 13:07, patprom napsal: Pokud máte čas a šanci, jdete v pátek na koncert Nicka Cavea v Praze. Absolvoval jsem jej minulý týden dost nečekaně a na poslední chvíli a dodnes z toho žiju. Taková nádhera a dokonalost… O super šlapajících Bad Seeds a Nickově dokonalém projevu snad psát nemusím. Když k tomu připočtete muzikanty navíc a černošský vokální kvartet, k tomu dokonalá světla, scéna a černobílá projekce, nemám co dodat. Pánové, pokud by někdo chtěl na poslední chvíli vidět Nicka, tak v prodejní sekci je lístek (Doufám, že mi prominete spam mimo prodejní vlákno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Tak @patprom nemluvil do větru, Nick Cave i Bad Seeds byli supr Ale chodit v Česku na velký koncerty teda úplně supr není. @African dole na stojačku možná dobrý, ale nahoře…debil, blbeček, debil, blbeček… Polovina lidí tam byla za trest a druhá nevěděla na co jde. Zachraňovali to zahraniční turisti, kupodivu. V Česku prostě neumíme udělat atmosféru. Jako trochu přeháním, ale naprosto netečných lidí tam bylo víc než dost. Každopádně závěrečný Into My Arms bylo úžasný…a nejen to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října před 45 minutami, nickolas napsal: Tak @patprom nemluvil do větru, Nick Cave i Bad Seeds byli supr Ale chodit v Česku na velký koncerty teda úplně supr není. @African dole na stojačku možná dobrý, ale nahoře…debil, blbeček, debil, blbeček… Polovina lidí tam byla za trest a druhá nevěděla na co jde. Zachraňovali to zahraniční turisti, kupodivu. V Česku prostě neumíme udělat atmosféru. Jako trochu přeháním, ale naprosto netečných lidí tam bylo víc než dost. Každopádně závěrečný Into My Arms bylo úžasný…a nejen to. Jeden z nej koncertů, Nick je divoch....na stojáka těžce na pohodu, akorát nevím jestli ráno z hotelu odejdu po svých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Kluci, jsem rád, že jste si to užili. Paráda! Pokud jste dosud neviděli, doporučuju pustit si jeden z novějších rozhovorů s Nickem. Velmi zajímavé a otevřené povídání plné smutných věcí, ale hlavně o tom, jak se s tím vším vyrovnává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Malá punková akce, kam se Rolexky jaksi neodvážím vzít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října https://youtu.be/YwozDusaQxs Absolutní nával pozitivní energie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října V těchto dnech prakticky povinnost každého milovníka Mejdnů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Gotici XIII. století vydali před nedávnem novou fošnu "Noc vlků". Dle mého názoru se hoooodně povedla.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian666 Odesláno 31. října Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října V 24. 10. 2024 v 19:26, patprom napsal: V těchto dnech prakticky povinnost každého milovníka Mejdnů Tak je. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 15. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu Byl jste na ne dneska nekdo? Me sere, ze ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno pondělí v 17:07 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:07 V 31. 10. 2024 v 12:14, marian666 napsal: Tak je. Prodavaji nejake remastrovane verze, dnes jsem se na to dival u znameho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno pondělí v 17:12 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:12 Tak se mi podarilo v rychlosti projet Gilmoura, Gabirela a Cure a uz je jasne, ze to bude jizda. A navic, ted kdyz je ta ponura doba temna, asi se vratim zpatky ke korenum, nakoupim techniku a nosice a pustim se do kvalitniho poslechu. Protoze to jsem ted poslednich cca. 10 let hodne zanedbaval. Stal se ze me spotify auto posluchac, musim to narusit To bude zase penez...nezbyde na hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pondělí v 19:09 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:09 před 1 hodinou, Zdenek1307 napsal: Tak se mi podarilo v rychlosti projet Gilmoura, Gabirela a Cure a uz je jasne, ze to bude jizda. A navic, ted kdyz je ta ponura doba temna, asi se vratim zpatky ke korenum, nakoupim techniku a nosice a pustim se do kvalitniho poslechu. Protoze to jsem ted poslednich cca. 10 let hodne zanedbaval. Stal se ze me spotify auto posluchac, musim to narusit To bude zase penez...nezbyde na hodinky Děláš dobře Mám okolo 500 cédéček, pouhý rok gramec, tak asi jenom 30 placek a za Spotify bych určitě neměnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno pondělí v 20:34 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 20:34 Před hodinou, African napsal: Děláš dobře Mám okolo 500 cédéček, pouhý rok gramec, tak asi jenom 30 placek a za Spotify bych určitě neměnil Já měl asi 300 cd a všechny v pr. Ale to už je jiný příběh PS: a do auta Spotify výborný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se