Tomasek Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 Led Zeppelin - Dye´r Maker Z pětky nebo z How the west was won ? Z Houses Of The Holy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 Pat Metheny - Offramp Byls v létě na koncertě v Lucerně ? Byl jsem zrovna někde pryč ... a prošvihnul jsem i koncert v ČT. Ale koupil jsem teď několik LP (ještě z ECM období) Ja tam byl, mě se to líbilo. Dokonce jsem myslím natočil pro srandu pár vteřin (možná minutu) na starý PDA, ale ale to víš - jen 310,000 pix, v šeru a bez přisvícení je to spiš něco jako "Stíny a mlha" . Kouknu po tom, kdyz to ještě najdu doma na disku a nebude to moc velký, hodím ti to pro zasmáni do mailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 O.K. Pošlu na oplátku obsáhlý rozhovor s PM a jeho zvukařem ze Stereophile 07/97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 ze bych jedinej poslouchal tvrdou hudbu? to snad ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 6. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2007 Marek Brezovský & Oskar Rózsa - album Hrana , dále ještě Andrej Šeban, Jaro Filip, Richard Müller. V poslední době nějak ujíždím na těchto skvělých Slovácích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 6. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2007 to lord: jak to, thool taky a ja taky...teda podle nalady, ale grind uz si jako za mlada nedavam na dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasek Odesláno 6. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2007 Brutus - Dej se políbit Víte, že u nich bubnoval i "Upír" Krejčí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord Odesláno 7. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2007 2 vanderB: thool je kamos toho znam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Black Sabbath - Black Box - Complete Original 1970- 1978 a k tomu slovenský Portugal, je to na dlouho. Ráno mi bude určitě tak "rozjásaně", že se půjdu vykořisťovat až odpoledne. Možná. Spíš hrozí, že to pustím znovu od začátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 oldies: Brutal Truth - Kill Trend Suicide(1996) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 ...Dokonce jsem myslím natočil pro srandu pár vteřin (možná minutu) na starý PDA, ale ale to víš - jen 310,000 pix, v šeru a bez přisvícení je to spiš něco jako "Stíny a mlha" . Kouknu po tom, kdyz to ještě najdu doma na disku a nebude to moc velký, hodím ti to pro zasmáni do mailu. >Stanley: Clověče, tak jsem to video nenašel. Asi jsem si to spletl s jinými jazzmany, na kterých jsem byl (Marienthal nebo něco) a toho Methenyho jsem nejspíš vůbec nenatočil... Hlava holt skopová a mozek už měkne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Black Sabbath.....a k tomu slovenský Portugal, je to na dlouho. Do zátiší mi zrovna vlezla kudlanka a hned abych to ztišil, že ráno vstává do práce. Ty její proletářský manýry mě už jdou fakt na nervy Mám sluchátka, ale to není ono. Až usne tak jí ubodám a zase si to pustím na plný koule Čau za dvanáct let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 :D Mám sluchátka, ale to není ono... Auto je jediný místo, kde si můžu poslouchat co chci a jak hlasitě chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Black Sabbath.....a k tomu slovenský Portugal, je to na dlouho. Do zátiší mi zrovna vlezla kudlanka a hned abych to ztišil, že ráno vstává do práce. Ty její proletářský manýry mě už jdou fakt na nervy Mám sluchátka, ale to není ono. Až usne tak jí ubodám a zase si to pustím na plný koule Čau za dvanáct let. :lol: Máš recht - za těch pár minut kvalitního poslechu stojí zato i umřít ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Ale to jen za předpokladu, že tě chytěj! Ale ještě než to provedeš, rozmysli se, kde líp vařej potravu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 Stále Black Sabbath a modrý portugal. Jenom manželka se z ničeho nic rozhodla, že okamžitě odjede stopem k sestře. Asi do Somálska? Zkrátka je pryč a už se v tom nerejpejte! Hele fakt chlapi, neblbněte...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 hale chlape ty máš za manželku černošku? Oprava ..měl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 Ne, taková bledulka bělošská to byla. Vzal jsem si jí hlavně kvůli rase, aby se nám naši psi s PP nesmáli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 znal jsem takovou co její rodina dodávala žrádlo pro koně do letního sídla Habsburků ve Vídni. Díky kvalitě dodávek ovsa dostala šlechtickej titul. Hlavu jím to motalo ještě ve čtvrtý generaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2007 Sluchátka mám dvoje (KOSS a Sennheiser) a představte si, že doma vadí už i poslech na sluchátka !!! Prej přes to není slyšet televize :-( BTW můžete mi někdo doporučit online inzerci, kde bych mohl zkusit prodat reprobedny Shan Aztec a hifi-regál? Nekončím, jen chystám upgrade :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se