Přejít na obsah

music

steel

Doporučené příspěvky

Pat Metheny - Offramp :)

Byls v létě na koncertě v Lucerně ?

Byl jsem zrovna někde pryč ... a prošvihnul jsem i koncert v ČT. Ale koupil jsem teď několik LP (ještě z ECM období) :)

Ja tam byl, mě se to líbilo.

Dokonce jsem myslím natočil pro srandu pár vteřin (možná minutu) na starý PDA, ale ale to víš - jen 310,000 pix, v šeru a bez přisvícení je to spiš něco jako "Stíny a mlha" :D.

Kouknu po tom, kdyz to ještě najdu doma na disku a nebude to moc velký, hodím ti to pro zasmáni do mailu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...Dokonce jsem myslím natočil pro srandu pár vteřin (možná minutu) na starý PDA, ale ale to víš - jen 310,000 pix, v šeru a bez přisvícení je to spiš něco jako "Stíny a mlha" :D.

Kouknu po tom, kdyz to ještě najdu doma na disku a nebude to moc velký, hodím ti to pro zasmáni do mailu.

>Stanley:

Clověče, tak jsem to video nenašel.

Asi jsem si to spletl s jinými jazzmany, na kterých jsem byl (Marienthal nebo něco) a toho Methenyho jsem nejspíš vůbec nenatočil... :(

Hlava holt skopová a mozek už měkne :D

Odkaz ke komentáři

Black Sabbath.....a k tomu slovenský Portugal, je to na dlouho.

Do zátiší mi zrovna vlezla kudlanka a hned abych to ztišil, že ráno vstává do práce. Ty její proletářský manýry mě už jdou fakt na nervy :) Mám sluchátka, ale to není ono. Až usne tak jí ubodám a zase si to pustím na plný koule :D Čau za dvanáct let.

Odkaz ke komentáři

Black Sabbath.....a k tomu slovenský Portugal, je to na dlouho.

Do zátiší mi zrovna vlezla kudlanka a hned abych to ztišil, že ráno vstává do práce. Ty její proletářský manýry mě už jdou fakt na nervy :) Mám sluchátka, ale to není ono. Až usne tak jí ubodám a zase si to pustím na plný koule :D Čau za dvanáct let.

:lol::lol::lol:

Máš recht - za těch pár minut kvalitního poslechu stojí zato i umřít !

Odkaz ke komentáři

znal jsem takovou co její rodina dodávala žrádlo pro koně do letního sídla Habsburků ve Vídni. Díky kvalitě dodávek ovsa dostala šlechtickej titul. Hlavu jím to motalo ještě ve čtvrtý generaci :)

Odkaz ke komentáři

Sluchátka mám dvoje (KOSS a Sennheiser) a představte si, že doma vadí už i poslech na sluchátka !!! Prej přes to není slyšet televize :-(

BTW můžete mi někdo doporučit online inzerci, kde bych mohl zkusit prodat reprobedny Shan Aztec a hifi-regál? Nekončím, jen chystám upgrade :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...