AndyAaron Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Je libo bronzove mariny? https://www.stowa.de/en/Marine+Original+Bronze+Vintage.htm?utm_source=CleverReach&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter_Marine_Bronze_Silberwürfel_20200720_EN&utm_content=Mailing_13669951 Mne to teda bere, i kdyz klasika je klasika... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Tak ty jsou! Špica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Prodiver Mauritius Limited, limitka 100 ks. https://www.stowa.de/Prodiver+mauritius+limited.htm Fakt sa mi páčia, keď pozerám na farbu ciferníku, mám chuť sa povaľovať niekde na tropickej pláži, aj keď nie som zrovna plážový typ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Já furt nedovedu odhadnout, jak bych bych si u dnešních Prodiverů (ne)zvyk na ty tři stejně velký trojúhélníky. Třeba mě tady někdo z "weltweite Kundschaft" ale ubezpečí, že cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 (upraveno) Dúfam, že Kundschaft nie je synonymom k Arschloch a že teda môžem reagovať. Ja tiež nájdem hovno aj v šľahačke, ale tu neviem, čo Ti konkrétne vadí na troch rovnakých trojuholníkoch? Ak by som išiel s módnou vlnou, napísal by som, že mne sa to vidí cajk. Keďže módnym vlnám nepodlieham, tak napíšem, že sa mi to zdá in Ordnung a nič ma na tom nevyvádza außer Kontrolle. edit: leda že by to nebolo sustainable Upraveno 28. května 2021 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 IchfindeimmerScheißeinderSchlagsahneschaft by mohla poznamenat, že když chceš něco lunetou měřit od nuly, můžeš si při nepozornosti nastavit 15 nebo 45 und das ist nicht cajk (jo, to slovo je virus, navíc jsem to stopro chytil tady na fóru). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 No dobře, ale to že jsou ostatní nepozorní, nikdy nebyl pro Němce argument Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 před 28 minutami, dr.sphinx napsal: IchfindeimmerScheißeinderSchlagsahneschaft by mohla poznamenat, že když chceš něco lunetou měřit od nuly, můžeš si při nepozornosti nastavit 15 nebo 45 und das ist nicht cajk (jo, to slovo je virus, navíc jsem to stopro chytil tady na fóru). Je tam lumi bod, to je podľa mňa viac než dostačujúca orientačná značka, plus 15 min je ešte aj farebne odlíšených. Keby ale prdli trojuholník aj na 30, už by to bolo zu viel. Alles IMHO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 A no jo, až teď to vidím. Tak to je úplně jasný, to si nejde splést...0 zelený s lumibodem, 15 zelený čistý, 45 bílý. Za mě mohl být klidně i na 30, třeba bílý s půlbodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Já bych si to asi splést dokázal, i když furt lepší, než u variant bílý triangl/bílý bod. Nebo mám i přes útlý věk už nějaký kognitivní hendikep (pokud se to už neříká jinak, challenge?). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Človek, ktorý si pletie trojuholníky, by mal byť aj bežnom živote vorsichtig. Sehr vorsichtig. P.S. Prosím ostatných o prepáčenie za občasné použitie cudzích slov, ale chem, aby mi aj doktor rozumel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 (upraveno) Hlavní je si neplést polokoule, popř. koule. A k tématu cizí Slowa - světové společenstvo Kundů je jejich termit. Upraveno 28. května 2021 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno čtvrtek v 09:54 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:54 https://monochrome-watches.com/stowa-flieger-original-authentic-recreation-historic-pilots-watch-manufacture-central-second-movement-unitas-video-review-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno čtvrtek v 10:36 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 10:36 Doslo mi to emailem. Ten strojek je krasnej. Cena 3.040 EUR uz tolik ne, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno čtvrtek v 15:19 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:19 (upraveno) A ta velikost L2L je pekelná. 52mm je už moc. Upraveno čtvrtek v 15:19 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se