Přejít na obsah

Nové modely Stowa

Heky

Doporučené příspěvky

Je libo bronzove mariny? https://www.stowa.de/en/Marine+Original+Bronze+Vintage.htm?utm_source=CleverReach&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter_Marine_Bronze_Silberwürfel_20200720_EN&utm_content=Mailing_13669951

Mne to teda bere, i kdyz klasika je klasika...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Prodiver Mauritius Limited, limitka 100 ks. https://www.stowa.de/Prodiver+mauritius+limited.htm

Fakt sa mi páčia, keď pozerám na farbu ciferníku, mám chuť sa povaľovať niekde na tropickej pláži, aj keď nie som zrovna plážový typ.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Dúfam, že Kundschaft nie je synonymom k Arschloch a že teda môžem reagovať. Ja tiež nájdem hovno aj v šľahačke, ale tu neviem, čo Ti konkrétne vadí na troch rovnakých trojuholníkoch? Ak by som išiel s módnou vlnou, napísal by som, že mne sa to vidí cajk. Keďže módnym vlnám nepodlieham, tak napíšem, že sa mi to zdá in Ordnung a nič ma na tom nevyvádza außer Kontrolle.

edit: leda že by to nebolo sustainable

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

před 28 minutami, dr.sphinx napsal:

IchfindeimmerScheißeinderSchlagsahneschaft by mohla poznamenat, že když chceš něco lunetou měřit od nuly, můžeš si při nepozornosti nastavit 15 nebo 45 und das ist nicht cajk (jo, to slovo je virus, navíc jsem to stopro chytil tady na fóru).

Je tam lumi bod, to je podľa mňa viac než dostačujúca orientačná značka, plus 15 min je ešte aj farebne odlíšených. Keby ale prdli trojuholník aj na 30, už by to bolo zu viel. Alles IMHO.

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...