Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tvl tady se fakt bez negace neobejdeme že .... cifr + rucky poputují z pravého kousku na levý .. a už stop ...

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Tvl tady se fakt bez negace neobejdeme že .... cifr + rucky poputují z pravého kousku na levý .. a už stop ...

Ale ne, vyřešil jsi  problém nejlíp jak to šlo, akorát bych to asi přehodil i se strojkem všechno v celku, pokud je funkční. Když začneš rýpat do těch ruček, začne se ti z nich nejspíš olupovat barva. No to lunetu by to chtělo splašit lepší, to zas jo.

Odesláno

Kuci, co se to s vami deje?

Co je na mym prispevku negativniho?

Logicke mysleni? Nebo co?

To, ze jsem napsal o lunete, ze je nehezka?

Ja uz nevim........ :-(

Opravdu nam vsem uz z tech primek m.da v hlave????

Davam si sam sobe BAN na 3 dny a mozna mi to dojde. Hezky vikend. ;-)

Odesláno

Zdravím místní osazenstvo. Mám dotaz: Jdou z Eltonu objednat renovační náhradní díly na PS 2 (např. cifr, ručky a korunka)? Je možné, že jste to už tady někde probírali,ale mě se to nechtělo hledat.Jinak Sporťákům zdar!

Odesláno (upraveno)

nic

Da se u nich řešit oprava, ale stejně budeš v pořadí a čekat než se dané věci vyrobí ....

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Mozna budu mit moznost koupit sport automatic, ale pouzdro je total hyn. Pouzder z Humbert mam nekolik, tak jsem se radsi ujistoval, jestli nebude nekde nejaky hacek. Jako treba ze to zvysene dynko bude mit jiny zavit.

Odesláno

No,vidíš to,tady ti poradijó a pak to dáš na Aukro jako původní stav.....

Odesláno

Musíš přehodit stroj i s rámečkem - automat a manuál mají jiný průměr. Sice jen o šest desetin mm, ale stejně je to nutné. Vše ostatní je záměnné.

PS2 automat vyráběli na koleně nabastlením nástavby na manuální strojek, nebo ne?

Odesláno

Originál automat je kalibr 96 a má jiný průměr. Potřebuješ jinou vložku stroje.

Pokud je to dobastleny na kalibr 68 tak je vložka stejná jako v humbertech.

Podívej se co je to za stroj.

Odesláno

Teda pokud se nepletu, tak v PS2 automat byl strojek 69 nikoli 96. To že se někde objevil dobastlený 68 s nádstavbou automatu je aktivita pár jedinců z tehdejšího eltonu a později lidí tady odsud. Oficiálně do sportů automat patří 69 a do leteckých a jiných automatů 96. Obojí mají rozdílný průměr a 96 navíc jinak rozmístěné úchyty ciferníku. 69 a 68 jsou si až na automatický natáh velice podobné. Rozdíl je ještě v kmitočtu setrvačky. Automaty obecně jsou rychlejší mají 21600 kyv/hod(3khz) a 68 (66) mají 18000 kyv/hod (2,5 kHz)

Odesláno

Teda pokud se nepletu, tak v PS2 automat byl strojek 69 nikoli 96. To že se někde objevil dobastlený 68 s nádstavbou automatu je aktivita pár jedinců z tehdejšího eltonu a později lidí tady odsud. Oficiálně do sportů automat patří 69 a do leteckých a jiných automatů 96. Obojí mají rozdílný průměr a 96 navíc jinak rozmístěné úchyty ciferníku. 69 a 68 jsou si až na automatický natáh velice podobné. Rozdíl je ještě v kmitočtu setrvačky. Automaty obecně jsou rychlejší mají 21600 kyv/hod(3khz) a 68 (66) mají 18000 kyv/hod (2,5 kHz)

69 je podobný s 64. Mají spojené můstky do jednoho + můstek setrvačky, zatímco 68 má můstky 3.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...