Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Jak řiká honza je to skladačka navíc asi k ničemu když je pouzdro hin.

Dal bych za to tak 300Kč za strojek a lunetu a buh vi co tam je za stroj, ostatní je na nic nebo do jinýho typu.

Že by další bastlíř ciferníků? Font u S je zakulacený a každé písmeno se mi zdá jinak velké, lumi to asi nemá.

Lumi to nemá, nemá to ani náznak, že by tam kdy byla, kvůli tomu cifru jsem to chtěl probrat tady, protože zde těch sportů prošlo nepočítaně. V každém případě díky za info, pan bazarník je tam bude mít asi hooodně dlouho :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, Primkaři, poraďte prosím neznalému.

Dnes jsem v jednom bazošu narazil na tyto PS2, ale ten cifr mi nějak nesedí, vypadá jak nějaký "nouzový" sitotisk. Pan bazarník je nabízí za nemalý peníz s tvrzením, že se to tak dělalo a že je jich málo, proto ta cena. Co na to věci znalí ?

Díky Eman2208

Podle těch indexů mi spíše příjde, že z toho někdo odrolil lumi vrstvu, neboť, takhle vypadá pár indexů na mých sportech u kterých jsem to neopatrností setřel, resp. setřelo se to papírkem kterým jsem si podložil ručky při sundávání.

Odkaz ke komentáři

Mám Prim Sport II, které se za cca 8 hodin předejdou o hodinu. Co může být na strojku porouchaného? Má význam je ještě nějak seřizovat případně opravovat?

Jsi ve špatném vlákně /snad to někdo potom přesune/.Tvé sporty můžou být zmagnetované nebo může být slepený vlásek setrvačky,takže k hodináři.Určitě to má cenu opravovat,potom sem dej fotku. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Jsi ve špatném vlákně /snad to někdo potom přesune/.Tvé sporty můžou být zmagnetované nebo může být slepený vlásek setrvačky,takže k hodináři.Určitě to má cenu opravovat,potom sem dej fotku. :smile_anim:

Díky za odpověď.

Hodinky dal někdo ještě s druhými plasťáky u nás v ulici na plot. Jelikož jsem je jako malej měl, tak mě to docela potěšilo. Jen to opoždění je fakt velký.

Upraveno uživatelem Tomas M.
Odkaz ke komentáři

Hele, tak tohle mají u nás v bazaru (450 Kč, ale pouzdro je dost špatné)... že by 2x ten samý bastl - oranž ručky na šedé indexy?

Dovolím si sem dát znovu tu přílohu

post-5320-040314500 1346078537.jpg

Tohle není bastl - tohle je světle oranžová verze PS2.2. Vyskytují se od takto světlounce až po velmi sytou oranžovou.

Pro ilustraci přikládám ještě fotku středně a sytě oranžových. Z důvodu lenosti fotit přidávám fotografii váženého kolegy Bigese.

post-5320-097892300 1346079577.jpg

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

"Světlounce oranžové" ale myslíš jen ty ručky, ne? Indexy vidím jako zeleno-šedé...

Mrkni se zpátky nahoru - zeditoval jsem to a ty PS2.2 se zelenými indexy a zelenýma ručkama jsem odetranil. Tam jsou pouze ty sytě a středně oranžové. Ty světle/vyblitě oranžové jsou na prvním obrázku. Ale všechno jsou to PS2.2 - to znamená mimo jiné, že nemají lumi.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...