Eman2208 Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Jak řiká honza je to skladačka navíc asi k ničemu když je pouzdro hin. Dal bych za to tak 300Kč za strojek a lunetu a buh vi co tam je za stroj, ostatní je na nic nebo do jinýho typu. Že by další bastlíř ciferníků? Font u S je zakulacený a každé písmeno se mi zdá jinak velké, lumi to asi nemá. Lumi to nemá, nemá to ani náznak, že by tam kdy byla, kvůli tomu cifru jsem to chtěl probrat tady, protože zde těch sportů prošlo nepočítaně. V každém případě díky za info, pan bazarník je tam bude mít asi hooodně dlouho :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Podobné jsem koupil minulý týden na aukru za 200 Kč. Ale original nazelenalá lumi, pěkné ručky, pouzdro odřené. Foto je ve vlákně Prim v inzerci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Podobné jsem koupil minulý týden na aukru za 200 Kč. Ale original nazelenalá lumi, pěkné ručky, pouzdro odřené. Foto je ve vlákně Prim v inzerci. Milo na kolik Ti nacenili teď renovaci PSII? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Milo na kolik Ti nacenili teď renovaci PSII?To bych taky chtěl vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Milo na kolik Ti nacenili teď renovaci PSII? Nerez pouzdro+ručky+ciferník+armovací kroužek 5100 Kč. Řemen si chci vybrat sám a strojek byl vyčištěný a seřízený od mého hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Chlapi, Primkaři, poraďte prosím neznalému. Dnes jsem v jednom bazošu narazil na tyto PS2, ale ten cifr mi nějak nesedí, vypadá jak nějaký "nouzový" sitotisk. Pan bazarník je nabízí za nemalý peníz s tvrzením, že se to tak dělalo a že je jich málo, proto ta cena. Co na to věci znalí ?Díky Eman2208 Podle těch indexů mi spíše příjde, že z toho někdo odrolil lumi vrstvu, neboť, takhle vypadá pár indexů na mých sportech u kterých jsem to neopatrností setřel, resp. setřelo se to papírkem kterým jsem si podložil ručky při sundávání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Ten cifr je origo .Pár jich doma mám .Jsou bez lumi a indexy jsou jen tak slabo natištěné.Dělaly se i v modré barvě.Asi konec výroby nebo úspora či co.Jinak je to bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Aha - taky jsem jeden takový měl, ale červený. Nevěděl jsem, co si o něm mám myslet, tak jsem ho poslal dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Tak to jo, díky, myslel jsem, že je to nějaký po domácku vyrobený....ale i tak, za 1.250,- Kč....to není dobrý obchod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2012 Tak se sporty jsem se zatím vyrovnal takhle... Budeš muset přijít na návštěvu...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 16. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2012 Rád, ještě 14 dní a zase funguju normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M. Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Mám Prim Sport II, které se za cca 8 hodin předejdou o hodinu. Co může být na strojku porouchaného? Má význam je ještě nějak seřizovat případně opravovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Mám Prim Sport II, které se za cca 8 hodin předejdou o hodinu. Co může být na strojku porouchaného? Má význam je ještě nějak seřizovat případně opravovat?Jsi ve špatném vlákně /snad to někdo potom přesune/.Tvé sporty můžou být zmagnetované nebo může být slepený vlásek setrvačky,takže k hodináři.Určitě to má cenu opravovat,potom sem dej fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M. Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 (upraveno) Jsi ve špatném vlákně /snad to někdo potom přesune/.Tvé sporty můžou být zmagnetované nebo může být slepený vlásek setrvačky,takže k hodináři.Určitě to má cenu opravovat,potom sem dej fotku. Díky za odpověď. Hodinky dal někdo ještě s druhými plasťáky u nás v ulici na plot. Jelikož jsem je jako malej měl, tak mě to docela potěšilo. Jen to opoždění je fakt velký. Upraveno 24. srpna 2012 uživatelem Tomas M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Uprav si velikost tech fotek dle pravidel. Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas M. Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Uprav si velikost tech fotek dle pravidel. Dik Dobře, smazal jsem je. Nemám teď v čem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Hele, tak tohle mají u nás v bazaru (450 Kč, ale pouzdro je dost špatné)... že by 2x ten samý bastl - oranž ručky na šedé indexy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 (upraveno) Hele, tak tohle mají u nás v bazaru (450 Kč, ale pouzdro je dost špatné)... že by 2x ten samý bastl - oranž ručky na šedé indexy?Dovolím si sem dát znovu tu přílohu Tohle není bastl - tohle je světle oranžová verze PS2.2. Vyskytují se od takto světlounce až po velmi sytou oranžovou. Pro ilustraci přikládám ještě fotku středně a sytě oranžových. Z důvodu lenosti fotit přidávám fotografii váženého kolegy Bigese. Upraveno 27. srpna 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 "Světlounce oranžové" ale myslíš jen ty ručky, ne? Indexy vidím jako zeleno-šedé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 "Světlounce oranžové" ale myslíš jen ty ručky, ne? Indexy vidím jako zeleno-šedé...Mrkni se zpátky nahoru - zeditoval jsem to a ty PS2.2 se zelenými indexy a zelenýma ručkama jsem odetranil. Tam jsou pouze ty sytě a středně oranžové. Ty světle/vyblitě oranžové jsou na prvním obrázku. Ale všechno jsou to PS2.2 - to znamená mimo jiné, že nemají lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se