miguel Odesláno 29. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2020 Ako z kosickeho Blsaku... Toto ma vobec neoslovilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 (upraveno) před 19 hodinami, zekon7302 napsal: Myslím že stěžejky nejsou zlaté, rychle by se prohnuly, a to bys nechtěl. S korunkou máš ale pravdu, páč je šroubovací a tubus v pouzdře je taky ocel. Nechci se hádat, ale co jsem viděl, tak zlaté, alespoň u modelů s náramkem, jsou ( samozřejmě vnější část, pružina ze zlata není ). Není moc prostoru aby se prohýbaly, protože náramek sedí napevno u pouzdra, takže by hrozilo leda ustřižení, ale předpokládám, že se zlatými modely, nikdo dříví neštípe ( i když nepochybuju že by to vydržely ). Upraveno 30. října 2020 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 před 19 hodinami, Exiztence napsal: Stěžejky jsou zlaté a u moderních DD jsou tyčky v tahu z keramiky aby se měné vytahal. Nejen u DD, ale i třeba u GMT a ostatních současných zlatých modelech 40mm s tahem. Ale to platí o pinech v tahu, ne o pinech držících tah u pouzdra, nebo o pinech ve sponě. Ty jsou taky zlaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Tyčky v tahu u DD nejsou z keramiky ale také ze zlata. Jen jsou uloženy v malé keramické tubičce, která slouží jako ložisko. U zlatých Dayton to není, tam je pouze zlato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 (upraveno) před 23 minutami, MaxT napsal: Tyčky v tahu u DD nejsou z keramiky ale také ze zlata. Jen jsou uloženy v malé keramické tubičce, která slouží jako ložisko. U zlatých Dayton to není, tam je pouze zlato. Myslím že se tady vyskytuje několik výrazů, a teď ještě tyčky . Dávám sem fotku toho co se myslí keramickým pinem. Tedy keramický váleček s vnitřním zlatým pinem. Je logické, že do zlata může jít zase jen zlato, keramickými piny se rozumí pin se zlata ale s podporou keramiky proti vytahání. Ano u zlatých modelů jsou piny vždy zlaté. Daytony budou mít časem keramiku také. Viz fotka keramického pinu na WG RLX Upraveno 30. října 2020 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Sean Connery zemřel ...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 čest jeho památce!!! Velký člověk...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 RIP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2020 Byl a je můj nejoblíbenější 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Úžasné video o opravě léta zatopených hodinek, oprava asi nebyla levná, vhledem k tomu, co všechno hodinář vyměnil... Restoration of a Rusty Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Portugieser325 Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 V 4. 11. 2020 v 14:59, yed69 napsal: Úžasné video o opravě léta zatopených hodinek, oprava asi nebyla levná, vhledem k tomu, co všechno hodinář vyměnil... Restoration of a Rusty Rolex Teď jsem dokoukal a moc jsem si to užil, díky za nasdílení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 V Rusku Rolex letí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 (upraveno) Škoda že prodejci R. při čekání nevystavují TOTO. Upraveno 7. listopadu 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Tohle by bylo až moc fér vůči zákazníkům, lepší je každému individiuálně posoudit kádrový profil a pak ho schválit v tajném, neexistujícím pořadníku. Člověk aby jim líbal novy za to, že ti prodají okoukané potápky v oceli za cenu nové fábie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Děda a praděda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Hezky! Uka druhou stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2020 před 55 minutami, parnistroj napsal: Hezky! Uka druhou stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Parádní video, potěšilo mne, že moje polárky by byly v "tajné" místnosti jako doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Vždycky, když se někde oběví EXP1 připomenu si svý první Rolexky 114270, který jsem pořidil nové tady na fóru z dnešního pohledu za pakatel. Znova a znova mě těší, že jsem se k tomu tenkrát odhodlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se