dawe009 Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 To je super. Moje deepsee jsou 2010 a čekám, že si taky brzy řeknou. V Carollinu mi řekli taky, že SDDS posílají do Ženevy, jako důvod uvedli, že nikde jinde ( u AD) nedokáží udělat tlakovku na takovou hodnotu, jako SDDS mají.Jak se na to koukám, tak mi těch 20 tis. líto nebude..za dobre odvedenou práci s tím nemám problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Vyzeraju super. Urcite skvely pocit dostat takyto balicek domov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimBRU Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Prosím jak si lze vysvětlit, že vzniká šedý trh s Rolex dnes, když jsou pořadníky? Vždy jsem četl, že grey market dealer kupuje od AD, kteří mu prodávají, aby splnili kvóty prodeje a udrželi si AD. Ale když jsou na Rolexy pořadníky tak AD kvóty splní hravě a nemusí se s šedým trhem bavit, nebo to chápu úplně špatně? Nebo se Rolexu šedý trh podařilo zlikvidovat a udrží se na něm jen drobní překupníci, což značku neohrožuje? Nebo ten šedý trh podporují přímo AD a mají z toho extra zisky? Spousta otázek ... ale prostě mi ten šedý trh nejde na rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 To máš jako na Ukrajině: Když chtěls v 90. letech jet někam dál rychlíkem, ne že by ve vagonech nebylo dost míst ale na všechny byla vyžadována místenka - no a dnes tam prý "místenkový" systém s obdobným korupčním potenciálem provozuje tuzemské velvyslanectví pro pracovní víza. Fungovalo to tak že veškeré místenky (~snesitelná místa v pořadnících) v okamžiku uvolnění zcela legálně od spolupracujících prodejců skupovali překupníci (~Grey Rolex Market) - no a Ty (coby neprotekční nula) sis mohl buď trhnout a pokračovat courákem, nebo klopit a monopolně-korupční strojek na peníze udržovat v chodu. Vzhledem k tomu že ROLEX není charita ale "výnosný monopol na výrobky s vlastním logem", je snad jasné že ony "pořadníky ve vlastní režii" nebudou nic jiného než oficiální upgrade už tak výnosného systému na osvědčený východní obchodní model hned u zdroje. A aby plebs uvěřil a nereptal, potřebuje znát vhodného a přitom nepolapitelného "třídího nepřítele" (zde "překupníci") - čert vem že kšefty s ním jsou významnou součástí byznysu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Ale kolik kusu tech zafoliovanych a cenove prestrelenych napr Dayton je v jednom okamziku u sedych prodejcu? Stovky? Tisice? I kdyby se vsechny najednou za retail uvolnily pro ?normalni lidi?, s poptavkou by to nehlo ani o prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Rolex už taky dělá meteoritky...35k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Rolex už taky dělá meteoritky...35k?Meteority už dělá delší dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Vidíš to, to jsem nevěděl. Bliklo to na mě na IG, tak jsem to jsem plácl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 jojo, pekne, pekne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Mám rolády na ruce a železnej meteorit doma, akorát bych ho měl asi něčím naimpregnovat (voskem, vazelínou), protože docela rezne. Není to žádná stainless steel, ale jen čistý železo, sice s obsahem pár vzácných prvků, které tomu ale žádné lepší vlastnosti nedávají. Věřím, že Rolex ví, jak to správně zakonzervovat, jinak by měl ten cifr za chvíli patinu, ve stylu rezavé plechovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Tak on nejspisi každý meteorit nebude mit stejne slozeni jako ten tvůj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Při nákupech bacha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Hodně zajímavý video. Ten klon 4130 mě překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Chce se mi zvracet z toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 ..you can fake the watch. but can you really fake the way it makes you feel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 ..you can fake the watch. but can you really fake the way it makes you feel?Tak pokud o tom majitel netuší,tak má fejklej i ten "Feel" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 btw. prodam keramicke pandy bez papiru za retail, zn: kdo se moc pta, moc se dovi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 btw. prodam keramicke pandy bez papiru za retail, zn: kdo se moc pta, moc se dovi:) Papiry se daji udelat snad jeste snaz nez hodinky. A kdyz vidim, co jsou AD schopni dat na karty, tak by to slo urcite i s verohodne vypadajicim razitkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Papiry se daji udelat snad jeste snaz nez hodinky. A kdyz vidim, co jsou AD schopni dat na karty, tak by to slo urcite i s verohodne vypadajicim razitkem. Presne! To je hnus velebnosti..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 No a? Kartu strčí do čtečky a hned vidí jestli ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se