doktor584 Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 ....však i ty barvy vypadají krapet divně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 před 19 minutami, doktor584 napsal: ....však i ty barvy vypadají krapet divně... jako je prave barevne hodne podobne Parexu vcetne barvy indexu.. http://www.parexo.cz/PS.pdf tak jako na takovy to domaci noseni asi v pohode...premyslim, jestli me to bude vadit nebo ne... cena je 1500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 před 1 hodinou, papun napsal: Já něco podobného viděl na sbazaru. Respektive celé hodinky včetně ocel pouzdra. Prodával to nějaký brnak. Psal jsem jestli to je parexo a napsal, že ne. Že to je jiná kvalitní druhovýroba. to bude asi tohle ne? https://www.sbazar.cz/i.szkandera/detail/47408274-prim-sport-i-gen-ocelove-pouzdro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Je to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Elton to není, je to fejk. Jak to komu vadí musí posoudit každý sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 igor je znamy bastlir a kseftar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 (upraveno) POLARKY typ 68 196 1 Upraveno 3. prosince 2020 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 vsimli ste si nove PRIM SPORT 38? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Všimli. Mně se líbí asi jen ty celočervený. U ostatních mě ruší ta červená vteřinová ručička a červený nápis SPORT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 12 minutami, Emiliano napsal: Všimli. Mně se líbí asi jen ty celočervený. U ostatních mě ruší ta červená vteřinová ručička a červený nápis SPORT. Vyhodnotil jsem to úplně stejně. Jednak pro červený hodinky, jako volnočasovky, mám celkem slabost, jednak v tomhle případě je to nejlíp provedená varianta. Akorát ta korunka mi přijde nějaká neforemná, ale možná to tak teď dělaj běžně, nemám zrovna přehled o jejich aktuální produkci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 17 minutami, Emiliano napsal: Všimli. Mně se líbí asi jen ty celočervený. U ostatních mě ruší ta červená vteřinová ručička a červený nápis SPORT. Hm,ale za 65 000 ani omylem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 8 minutami, Tobi napsal: Hm,ale za 65 000 ani omylem. Cenu jsem nekomentoval. Jen design. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Mě tam chybí datum. Ale jinak se mi celkem líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Proč jsou ty minutový indexy na vnější kružnici lunety? Takhle je k nim od té na konci ztenčené minutové ručky strááášně daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Tak oni v podstatě jen z loňské limitky udělali letošní tuctovku. V jiných barvách a o 10k levnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 A jo. Zase jsem jim nalítnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Tak ta limitka je ze všech variant nejlepší... Pepsi barvy mě k Prim nepasují obecně. Limitka měla i orámované všechny lumi, teď nechali orámovanou jen 12, nechápu proč? Číselník působí jako prázdný, nudný, plochý otisk brambory... opět jedny z Primek, které ze zadní strany vypadají lépe než ze přední.... A co nechápu úplně je to jejich značení. Mají Prim Manufacure 1949 = inhouse, Prim Automatic = předražena ETA, Valjoux, a čistý PRIM = přímý soupeř MPM co se zpracování a komponent týče, akorát prémiová cena. No a tady to své Manufacture nedají nikam - já bych si to klidně s MPM spletl - některý z jejich starší kousků kde ještě nebylo bochánkové pouzdro, ale tento typ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. PP Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Nechápu ty řemeny od brašnářství Tlustý. Tam není skoro žádný steh rovně nebo stejně dlouhý jako sousední... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Asi koncept, aby se podtrhl ten "manufacture look" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. PP Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Asi koncept, aby se podtrhl ten "manufacture look" To je pravda, díky tomu se Tlustý pozná na první pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se