Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

Zajímavá barva, pěkné Primky, o něčem podobném také uvažuji. Zajímalo by mne, na jakou přesnost Ti je v Eltonu seřídili, pokud nám to prosím můžeš napsat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šťastný jsi v tomto směru člověk. To když mi začnou hodinky ukazovat o minutu a více jiný čas, tak již jsem "nesvůj" a vadí mi to - abych někam třebas nepřišel pozdě, nebo nevhod brzy - a hned hodinky seřizuji na správný čas, a tak vím přibližně o kolik se předbíhají, nebo pozdí. Když na to mám čas, tak se přiznám jako správný chronomagor - pokročilý začátečník, že si zjistím přesně o kolik vteřin mi zacházejí "podle plotu" - momentálně 3 až 5 vteřin (a to dlouhodobě po několik let !) napřed a jsem s nimi velmi spokojen (OT - jsou to Orienty s ukazatelem rezervy nátahu pro běžné denní nošení a bohužel žádné Primky z mé bonboniérově krabicové sbírčičky na ně v tomto směru nemají - ale mnohé jsou zase hezčí a tak je nosím svátečně abych si je také moc neodřel. :)

Odkaz ke komentáři

Nechal jsem se svést jednou na první dotek sice ocelově chladnou kráskou, ale bylo to tak intenzivní z její strany, že jsem se ani nesnažil bránit a i když jsem její třetí, tak na kráse jí to myslím neubralo ani malinko :wub: :P ;) A jedna taková malá ukázka (mobilovka) z dnešního našeho poprvé...

post-35597-0-50558000-1404816858_thumb.jpg

Upraveno uživatelem neus
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...