kuncák7 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 ty hodinky jsou paradni,gratuluju. Hezka renovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Zajímavá barva, pěkné Primky, o něčem podobném také uvažuji. Zajímalo by mne, na jakou přesnost Ti je v Eltonu seřídili, pokud nám to prosím můžeš napsat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Asi jsem málo chronomagor, protože jsem ještě u žádných svých hodinek přesnost neměřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Šťastný jsi v tomto směru člověk. To když mi začnou hodinky ukazovat o minutu a více jiný čas, tak již jsem "nesvůj" a vadí mi to - abych někam třebas nepřišel pozdě, nebo nevhod brzy - a hned hodinky seřizuji na správný čas, a tak vím přibližně o kolik se předbíhají, nebo pozdí. Když na to mám čas, tak se přiznám jako správný chronomagor - pokročilý začátečník, že si zjistím přesně o kolik vteřin mi zacházejí "podle plotu" - momentálně 3 až 5 vteřin (a to dlouhodobě po několik let !) napřed a jsem s nimi velmi spokojen (OT - jsou to Orienty s ukazatelem rezervy nátahu pro běžné denní nošení a bohužel žádné Primky z mé bonboniérově krabicové sbírčičky na ně v tomto směru nemají - ale mnohé jsou zase hezčí a tak je nosím svátečně abych si je také moc neodřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Asi jsem málo chronomagor, protože jsem ještě u žádných svých hodinek přesnost neměřil Mám to také tak,ale jakmile začnou dělat více jak minutu za týden jsem nesvůj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 (upraveno) Moc to prožíváte,čas je relativní pojem na druhou stranu jsem koupil synkovi sport 2, zcela evidentně dlouho nenošené, natáhl je a od té doby běží s odchylkou cca 5-10s za 4dny Upraveno 7. července 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Když se hodinky předbíhají, je mi to fuk, alespoň mi nic neujede. Zpožďování bych řešil. Některé z mých Primek jsou ale velmi přesné a dělají cca 5 s dopředu za týden. Vintažní chronograf suisse snad ani to ne. Raději do toho nevrtám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 (upraveno) Nechal jsem se svést jednou na první dotek sice ocelově chladnou kráskou, ale bylo to tak intenzivní z její strany, že jsem se ani nesnažil bránit a i když jsem její třetí, tak na kráse jí to myslím neubralo ani malinko A jedna taková malá ukázka (mobilovka) z dnešního našeho poprvé... Upraveno 8. července 2014 uživatelem neus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Nejedl jsem, nepil a ani nespal a teď už snad budu mít klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 A pak má něco zbýt na ostatní Pěkně to máš pohromadě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 A já jsem byl nesvůj, když jsem si koupil Igeny jedny... JEDNY!! Tak teď jsem klidnej - nejsem magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 A já jsem byl nesvůj, když jsem si koupil Igeny jedny... JEDNY!! Tak teď jsem klidnej - nejsem magor Neboj časem se tam dopracuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Nejedl jsem, nepil a ani nespal a teď už snad budu mít klid... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 P1100301.jpgProooooč mi musíš kazit radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Omlouvám se. P1010429.jpg P1000020.jpgHonzo ty máš tu první fotku zrcadlově otočenou? Nápisy jsou pozpátku.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Omlouvám se. No parada. Jeste puvodni Elton Sporty a vzestupnou plechovou lunetu a myslim ze je mas vsechny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Hoďte se fšichni rybám,jedině,že bych prodal ledvinu /máš to Manťáku pěkné no/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Honzo ty máš tu první fotku zrcadlově otočenou? Nápisy jsou pozpátku.. :-)To jsou "limitky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se