Hasňa Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Ten řemen k nim sedí perfektně! Mám úplně stejnou variantu Igenů, tak mám o čem přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2015 Ten řemen k nim sedí perfektně! Mám úplně stejnou variantu Igenů, tak mám o čem přemýšlet.To je limitka o jediném kusu a jen pro mě. Takže vem jehlu a nit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 to bude nosit s honzou.mantou do dílny k soustruhu a stojanové vrtačce akorát honza myslím má do dílny nějaké orlíky, ne? ale není prý do dílny lepší řemen, strejda, kovář, takhle nosí celý život sporty dvojky. edit. ale hodinky i řemen se mi moc líbí. jen to nedovedu (zatím) strávit takhle pohromadě... wristshot by nebyl?Prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Igeny na stromě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Igeny na stromě IMG_1825.jpgpěkný, já pouze na parapetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 řemen krásnýhodinky krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Ten hadr jim dost sluší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Kam chodíte na ty vložky lunety s luminiscenční tečkou na pozici nula. To je z Eltonu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Jojo, to je z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 A od kdy je tam mají, naposledy, když jsem tam kupoval novou vložku, měli jen ty špatně natištěný bez lumi :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Pokud se nepletu, luneta s tečkou na pozici 12 je pro Elton Sporty (resp. těch pár stovek prvních PS1)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Plechová luneta byla původně pro limitku Elton Sport, a i jako náhradní díl ji prodávali jen majitelům této limitky. Pak mi jeden hodný kolega tu lunetu koupil (tímto Strašákovi děkuju veřejně) a když pak Manťák při návštěvě Eltonu ukecal Jiřinku na jeden kus pro sebe, tak ji začali prodávat normálně.V nabídce je asi 2 roky, standardní renovační luneta je plexi, plechový nejsou běžně skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Známe cenu te plechove lunety, nebo je to tajné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Už si to nepamatuji, ale cena je veřejná, stačí poptat v Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Jak tak na to koukám, budu si zase po delší době muset udělat výlet do Nového Města. Ta plechová luneta s lumi bodem je fakt parádní. Taky přemýšlím o nerez pouzdru, to dříve taky neprodávali samostatně, předpokládám, že dneska už to nebude problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Plechová luneta je na objednání /dopředu/ a pouzdro Ti dnes klidně pošlou poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Už si to nepamatuji, ale cena je veřejná, stačí poptat v Eltonu. Poptávat budu asi brzo celou renovaci. Nějaký ceníček od pí Krskové mám, ale je dva roky starý a o plechové lunetě tam není zmínka.Chtěl jsem mít jen řádovou představu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Poptávat budu asi brzo celou renovaci. Nějaký ceníček od pí Krskové mám, ale je dva roky starý a o plechové lunetě tam není zmínka.Chtěl jsem mít jen řádovou představu. Před časem, cca rok a půl zpět, jsem objednával kompletní lunetu, cena 2600kč a nějaké drobné, vložku prej nejde zvlášť. Dnes to asi bude asi o pětikilo navíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Před časem, cca rok a půl zpět, jsem objednával kompletní lunetu, cena 2600kč a nějaké drobné, vložku prej nejde zvlášť. Dnes to asi bude asi o pětikilo navíc.Tak to je snad i dražší než na Omegy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se