Přejít na obsah

Prim sport I - Igen - chlubící vlákno

Doporučené příspěvky

to bude nosit s honzou.mantou do dílny k soustruhu a stojanové vrtačce :) akorát honza myslím má do dílny nějaké orlíky, ne? :D

ale není prý do dílny lepší řemen, strejda, kovář, takhle nosí celý život sporty dvojky.

edit. ale hodinky i řemen se mi moc líbí. jen to nedovedu (zatím) strávit takhle pohromadě... wristshot by nebyl?

Prosim :)

post-1551-0-60769500-1425636257_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Kam chodíte na ty vložky lunety s luminiscenční tečkou na pozici nula. To je z Eltonu???

Odkaz ke komentáři

A od kdy je tam mají, naposledy, když jsem tam kupoval novou vložku, měli jen ty špatně natištěný bez lumi :-(

Odkaz ke komentáři

Plechová luneta byla původně pro limitku Elton Sport, a i jako náhradní díl ji prodávali jen majitelům této limitky. Pak mi jeden hodný kolega tu lunetu koupil (tímto Strašákovi děkuju veřejně) a když pak Manťák při návštěvě Eltonu ukecal Jiřinku na jeden kus pro sebe, tak ji začali prodávat normálně.

V nabídce je asi 2 roky, standardní renovační luneta je plexi, plechový nejsou běžně skladem.

Odkaz ke komentáři

Jak tak na to koukám, budu si zase po delší době muset udělat výlet do Nového Města. Ta plechová luneta s lumi bodem je fakt parádní. Taky přemýšlím o nerez pouzdru, to dříve taky neprodávali samostatně, předpokládám, že dneska už to nebude problém...

Odkaz ke komentáři

Už si to nepamatuji, ale cena je veřejná, stačí poptat v Eltonu.

Poptávat budu asi brzo celou renovaci. Nějaký ceníček od pí Krskové mám, ale je dva roky starý a o plechové lunetě tam není zmínka.

Chtěl jsem mít jen řádovou představu. 

Odkaz ke komentáři

Poptávat budu asi brzo celou renovaci. Nějaký ceníček od pí Krskové mám, ale je dva roky starý a o plechové lunetě tam není zmínka.

Chtěl jsem mít jen řádovou představu. 

Před časem, cca rok a půl zpět, jsem objednával kompletní lunetu, cena 2600kč a nějaké drobné, vložku prej nejde zvlášť. Dnes to asi bude asi o pětikilo navíc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...