Přejít na obsah

Mé nové Primky

Doporučené příspěvky

Protože, než za něco zaplatím, tak si to pořádne prohlédnu.

To je strašný zjištění. Mezi téměř neznámými lidmi tady lítají hodinky mnohdy i za 100k+ a málokdo koupi/prodej řeší face-to-face aneb delivery-versus-payment, prostě si věříme.

A renomovanou instituci, která by měla být o level výš než nějaký jednotlivci, musíme kontrolovat jak malý dítě :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je strašný zjištění. Mezi téměř neznámými lidmi tady lítají hodinky mnohdy i za 100k+ a málokdo koupi/prodej řeší face-to-face aneb delivery-versus-payment, prostě si věříme.

A renomovanou instituci, která by měla být o level výš než nějaký jednotlivci, musíme kontrolovat jak malý dítě :(

Je mi líto, ale je to tak. I když to přináší určité nepohodlí, ta představa, že zaplatím XX kolíků, rozbalím balík a zjistím, že bude nutné dát si repete, mě upřímně děsí.

Odkaz ke komentáři

Nemohu si pomoct, ale Elton vyrábí velké nic, nějakých 3-4tisíce kusů za rok, z toho bude většina kvarcek a reklamního bordelu, mechnanických hodinek minimum. To je takový problém si to uhlídat, nepouštět to umatlané, poškrábané a nefunkční? V současnosti to bude jedno z nejvice střežených tajmství, ale rád bych věděl, kdo v Eltonu skládá hodinky a provádí konečnou kontrolu - slušně zaplacený hodinář, nebo patlal z pracáku za minimální mzdu?

Odkaz ke komentáři

Nemohu si pomoct, ale Elton vyrábí velké nic, nějakých 3-4tisíce kusů za rok, z toho bude většina kvarcek a reklamního bordelu, mechnanických hodinek minimum. To je takový problém si to uhlídat, nepouštět to umatlané, poškrábané a nefunkční? V současnosti to bude jedno z nejvice střežených tajmství, ale rád bych věděl, kdo v Eltonu skládá hodinky a provádí konečnou kontrolu - slušně zaplacený hodinář, nebo patlal z pracáku za minimální mzdu?

ELTON nabízí exkurzi po firmě.. Než vykřikovat, co takhle se tam zajet podívat?

Odkaz ke komentáři

ELTON nabízí exkurzi po firmě.. Než vykřikovat, co takhle se tam zajet podívat?

Při hromadný návštěvě, u příležitosti dnu otevřených dveří, jsem z p....e předložil k otestování hodinářce z Eltónu svoje GP s frekvencí 36000 bph. Po spuštění vibrografu proběhl přibližně tento dialog:

hodinářka1 hale Mařko, ty sou nějaký rychlý, co to je za hodinky?

hodinářka2 ukaž...no to musíš přepnout tady tendle knoflík

hodinářka1 aha ??

pak už to mělo dál zcela standardní postup a podle výstupu jsme zjistili, že se mě hodinky lehce předbíhaj. Někde anoncované seřízení jsem raději neriskoval.

Odkaz ke komentáři

Buďme vděční???? Sorry,asi koukáme na různé věci jinak.......osobně se klukům dost divím,že jim to nehodili na hlavu a neposlali je někam.

Já jen oceňuji, že zde accutron reaguje na příspěvky a v zásadě dělá práci, která mu nepřísluší. Mohl by klidně říct "já mám starost vývoj, reklamace běžné produkce mne nezajímají". Takhle máme alespoň nějakou zpětnou vazbu :)

Odkaz ke komentáři

Při hromadný návštěvě, u příležitosti dnu otevřených dveří, jsem z p....e předložil k otestování hodinářce z Eltónu svoje GP s frekvencí 36000 bph. Po spuštění vibrografu proběhl přibližně tento dialog:

hodinářka1 hale Mařko, ty sou nějaký rychlý, co to je za hodinky?

hodinářka2 ukaž...no to musíš přepnout tady tendle knoflík

hodinářka1 aha ??

pak už to mělo dál zcela standardní postup a podle výstupu jsme zjistili, že se mě hodinky lehce předbíhaj. Někde anoncované seřízení jsem raději neriskoval.

Můžete mi prosím prozradit co vás vede k tomu shazovat naše hodinářky jenom kvůli tomu, že si v první chvíli nevěděly rady s vašemi GP, které mají frekvenci 36000 k/h ? Při dni otevřených dveří se snažily ve svém volném čase lidem zdarma zkontrolovat hodinky zda jim jdou přesně a s odpuštěním takový namachrovaný trotl jako jste vy se je s několikaměsíčním odstupem místo vděčnosti snaží zesměšnit. Dovoluji si tvrdit, že o tom jak fungují hodinky bude ta vámi zmiňovaná "Mařka" vědět podstatně více než Vy.

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři

Můžete mi prosím prozradit co vás vede k tomu shazovat naše hodinářky jenom kvůli tomu, že si v první chvíli nevěděly rady s vašemi GP, které mají frekvenci 36000 k/h ? Při dni otevřených dveří se snažily ve svém volném čase lidem zdarma zkontrolovat hodinky zda jim jdou přesně a s odpuštěním takový namachrovaný trotl jako jste vy se je s několikaměsíčním odstupem místo vděčnosti snaží zesměšnit. Dovoluji si tvrdit, že o tom jak fungují hodinky bude ta vámi zmiňovaná "Mařka" vědět podstatně více než Vy.

Tak o hodinkách vy tam asi všichni víte dost. Teď se je ještě naučit dělat tak, aby to odpovídalo ceně, kterou za ně chcete.

Odkaz ke komentáři

Ja osobne jsem strojar, kdyz vidim jak vyrobil moje Seika japonec, tak podle mne jsou vyrobene s naprostou strojovou presnosti bez jednineho spatneho dilenskemu detailu ktery by stal za komentar.

Musim rici naprosta strojova presnost a cistota. Cifernik, rucky, pouzdro, tah bez jedine chyby. A to za to panove v japonsku chteji necelych 8 tis. Ja kdyz vidim potisk ciferniku na primkach tak se mi chce blejt. Ta ostrost nesaha mym hodinkam ani po kotnik.

Odkaz ke komentáři

Zdá se mi, že se diskuse trochu přiostřuje a možná to není nutné... Chápu zklamání "poškozených" zákazníků Eltonu, sám jsem velký puntičkář a podobné nedostatky by mě vážně štvaly, ale podle mě to opravdu došlo někam, kam věřím, že si nikdo nepřeje, aby to dospělo. Jsem tady na fóru relativně krátce a líbí se mi tady veskrze přátelská atmosféra bez zbytečných útoků.

Dejme čas Eltonu, aby se k problémům veřejně vyjádřil a pokud se tak nestane, udělejme si o tom vlastní obrázek a třeba přestaneme být jejich zákazníky. Ale taky se mi moc nelíbí, že si někdo utahuje z hodinářek, které se nesetkali s hodinkami bijícími na 10 Hz. Třeba jsou to velmi schopné rutinérky skládající bezchybně kalibry do našich hodinek a s cenovou politikou Eltonu nebo s finální kvalitou hodinek nemají nic společného.

Stejně tak Accutron nemá s finální kvalitnou mnoho společného a hájí zde svého zaměstnavatele, což je jistě chválihodné. A co se teď odehrává v Eltonu (ať už na popud právě Accutrona nebo jiných) jistě nevíme, ale snad se brzy dozvíme.

Odkaz ke komentáři

Já vím máte velmi nevděčnou úlohu a přeji vám, aby jste tuto (doufám dočasnou) blamáž ustál s čistým štítem. Rejpnu si ale ještě jednou. Vy jste jim ty odpracované víkendové hodiny při dni otevřených dveří neproplatili??

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...