Přejít na obsah

Mé nové Primky

Doporučené příspěvky

Tohle ale nejsou zbytečné útoky......je to logické vyústění toho,co se tu již pár let probírá. A pokud to po těch pár letech s Primem(manufacture) vypadá takhle,tak jaképak dávání času atd?????

Počti si,co všechno tu bylo o Primu napsáno,jak se tu vyjadřoval p.Prokop a příznivci.......podívej se,s jakým časovým odstupem se zde vyjádřil třeba Onion(nebo Frantík) ke svým hodinkám.......to není záležitost jednoho měsíce,nebo jedna chyba.

Nic proti Accutronovi,věřím,že to je věc,která jde mimo něj.......ale narovinu...celej Prim se tímhle neuvěřitelným způsobem shazuje. Já osobně jsem dost naštvanej.......chtěl jsem (jak jsem už psal) udělat radost strejdovi k 50-ti nám Primkama,ale prostě si nelajznu koupit něco,s čím by pak byly problémy. To fakt ne! Ty peníze jsem střádal dost dlouho na to,abych je vyhodil z okna........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ZADAM DURAZNE MODERATORY O ZABANOVANI TOHO INDIVIDUA Z TOVARNICKY NA SNY..........nehodlam opakovat,ze vyrazy jako-NAMACHROVANY TROTL- jine osobni utoky ve vulgarnim stylu,zde nebudou tolerovany...................................pokud nebudou pravidla respektovana,a tim skoromuzem kterej tady pise je ten co sedel na srazu v Jihlave,vyjadrim svuj osobni nazor take

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odkaz ke komentáři

Accutrone, že hacík je namachrovaný trotl, to jste ustřelil.

A že se tady hádáme a do vás šijeme buďte rád, zatím nám to stojí za to i se tady rozčilovat, v prdeli budete až i tahle poslední bašta a celý prim-vlákno tady bude mrtvý.

To říkám jako bývalý majitel PRIM Orlík LE 55. A optimistický čekatel na chystaný Prim ORLÍK LE.

Odkaz ke komentáři

ZADAM DURAZNE MODERATORY O ZABANOVANI TOHO INDIVIDUA Z TOVARNICKY NA SNY..........nehodlam opakovat,ze vyrazy jako-NAMACHROVANY TROTL- jine osobni utoky ve vulgarnim stylu,zde nebudou tolerovany...................................pokud nebudou pravidla respektovana,a tim skoromuzem kterej tady pise je ten co sedel na srazu v Jihlave,vyjadrim svuj osobni nazor take

Accutron ve Vilánci nebyl......to byl p.Prokop. A klidně svůj názor vyjádři,Dane(zase to ale nepřežeň,vole :lol2: )......alespoň za mne v pohodě. Pokud umí Accutron jiného počastovat výrazem "namachrovaný trotl",věřím,že něco unese. Zase nejsme z cukru a slečinky...... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Accutrone, že hacík je namachrovaný trotl, to jste ustřelil.

Jo? :whistling:

Ono tady nezáleží ani tam na tom, kdo co je, ale jak se kdo projevuje. Já se tu taky projevuju jako namachrovanej trotl a bův ví co jsem :D

Upraveno uživatelem Tada
Odkaz ke komentáři

No to se mi ani nechtělo rozepisovat... Mě když to Prokop přinesl, tak jsem si něco pomyslel, ale bral jsem to trochu jako podporu, sponzoring, firmy která jde nahoru.. To že ty hodinky jsou cenově napálený jsem prostě bral jako, svého druhu sponzoring :) Očekával jsem, že ta firmička s takhle šílenou marží má nějaký cíl.. naivně jsem si myslel, že střádají zlatku ke zlatce a pustí se do toho co by měli udělat.. budovat image značky.. namísto toho prachy někam vyšuměli a pumpla se EU :) Starou značku PRIM nevlastní, novou značku nebudují, lepší hodinky nevyrábí..
Přiznejme(-te) si, že kupovat tyto výtvory za jejich ceny se dá jedině s pocitem sponzoringu výše uvedeného (za předpokladu že někdo hodinkám aspoň trochu rozumí). Je ale opravdu k pláči, zjistit až po tak dlouhé době, že je (a bude) to sponzoring sám a to od začátku až do konce, jen ne výše uvedeného, ale pár kapes. Jsem rád že v tom nejedu, a obdivuju ty, co si mysleli a nebo ještě myslí, že touto cestou se z toho vyklube druhý Glashutte original nebo něco podobného a na podobné úrovni. To klobouk dolu.

Odkaz ke komentáři

Na hruby pytel hrubá zaplata. HCIQ si rejpnul a dostal odpověď stejného ražení :-) Nedělal bych z toho vědu, obě reakce byly odpovídající situaci :-) Zcela narovinu - kromě mechana a dvou-tří lidí ví Accutron o všech záludnostech výroby a vývoje hodinkového strojku asi nejvíce.

Jestli se nemýlým, tak obnovení výroby hodinkových strojků v Eltonu je z velké části jeho zásluha.... Podobnou akcí tak velkého formátu se tady asi moc lidí chlubit nemůže (kromě mechana).

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři

Na hruby pytel hrubá zaplata. HCIQ si rejpnul a dostal odpověď stejného ražení :-) Nedělal bych z toho vědu, obě reakce byly odpovídající situaci :-) Zcela narovinu - kromě mechana a dvou-tří lidí ví Accutron o všech záludnostech výroby a vývoje hodinkového strojku asi nejvíce.

Jestli se nemýlým, tak obnovení výroby hodinkových strojků v Eltonu je z velké části jeho zásluha.... Podobnou akcí tak velkého formátu se tady asi moc lidí chlubit nemůže (kromě mechana).

Přesto, že jsem si slíbil, že se nebudu zůčastňovat těchto debat, zase neodolám. Především se červenám nad tou chválou :blush02: , ale chci říci, že považuju to, co udělal hciq, za nevinný žertík, a to, že citoval rozhovor dvou hodinářek snad taky není nic tak urážlivého.

Přiznávám, že jsem zcela v dobrém a v legraci podobnou věc udělal mladší kolegyni na Viennatime, nikdo se neurazil a končilo to smíchem.

Zkrátka, vidím tady sice hrubou záplatu, ale hrubý pytel nikoliv.

(napsáno s vědomím, že si to zase pěkně vodseru)

Odkaz ke komentáři

Od hciq je to klasická hnusná podpásová povýšenecká chronomagořinka, citovat cizí rozhovor, divím se, že jsi toho vůbec schopný, chlape. A bez omluvy, vždyť to byly dámy. Možná to myslíš jako nevinný žertík (to mechanovi věřím), ale v souvislostech tohoto vlákna to vyznívá jako namyšlená pavlačová schválnost. Myslím, že s namachrovaným trotlem jsi z toho hciq vyvázl ještě dost slušně, nezdvořáku. Klidně si tak s mechanem dělejte z ochotnejch lidí bžundu, když vás to pobaví, ale co to vypovídá o tématu tohoto vlákna?

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

já to pochopil také jako žertík.

Nicméně, vypovídá to, třebas nikoliv trefně, myslím celkové zde prezentované poznatky a dojmy, o poměrech v manufaktůře. A důsledkem toho jsou produkty, ne? A btw - ochotní lidé etc. Cigi, nepodsouvej, že je do fabriky pouští asi tak, jako turisty do Národního muzea. Cílem asi není osvěta či prohlédnutí sbírek, podstatnou je jistě marketingová stránka věci, cílení na potencionální zákazníky, možná budování pověsti. Takže to není charita.

Odkaz ke komentáři

Nikoli, tématem jsou nové bertovy primky. Jen já jsem dal nejméně 10 příkladů kvalitní práce nejmodernější tuzemské továrny na hodinky, dnes, stejně jako před 5 roky. A ty dámy do toho bůhvíproč zatáhl hciq, jenže téma je věc vrtošivá, že.

Přestal bych paušalizovat a prosím, aby zhrzení uvěřili, že jsou tu i spokojení, jen je jejich ochota hlasitě se podělit a svoje pocity vědecky prokázáno 4 - 14x menší :D - to je prý klasická poučka, divím se, onione, že ji nemáš v talónu ? Není proč se urážet, nicméně je jasné, že procento a hlavně stupeň zmetků jsou znepokojivé, to přiznám zas já, dosud vždy spokojený.

Odkaz ke komentáři

Nevím, nedokážu si představit, že ostatní firmy ve stejné cenové hladině jako Elton by si dovolili takové excesy... Od toho by tam měla být kontrola s kovovým pravítkem v ruce a všechny tyhle ZJEVNÉ prasárny zachytit a jejich původce praštit tím pravítkem po palici a prkenici :)

Jasně, že umí udělat nepokažený hodinky, ale umí také pustit z ruky hodinky na kterých si přihodili ranec prachů a ty hodinky jsou ve výsledku stejně "precisní" jako ty z Holešovické tržnice... Elton, firma dvou tváří :D

Odkaz ke komentáři

Nikoli, tématem jsou nové bertovy primky. Jen já jsem dal nejméně 10 příkladů kvalitní práce nejmodernější tuzemské továrny na hodinky, dnes, stejně jako před 5 roky. A ty dámy do toho bůhvíproč zatáhl hciq, jenže téma je věc vrtošivá, že.

Přestal bych paušalizovat a prosím, aby zhrzení uvěřili, že jsou tu i spokojení, jen je jejich ochota hlasitě se podělit a svoje pocity vědecky prokázáno 4 - 14x menší :D - to je prý klasická poučka, divím se, onione, že ji nemáš v talónu ? Není proč se urážet, nicméně je jasné, že procento a hlavně stupeň zmetků jsou znepokojivé, to přiznám zas já, dosud vždy spokojený.

Cigi s hláškama o nejmodernější tuzemské továrně na hodinky se běž vycpat. Když si vzpomenu na PR kydy Mr. Prima tady na fóru a teď si přečtu příspěvky např. Frantíka nebo Oniona, co že jim to tento guru osobně přivezl za šmejdy (!!!), tak se teda ukrutně bojím, aby tady v tuzemsku podobnejch "nejmodernějších továren" nebylo víc.

A ještě jedna věc: Tohle fórum začíná bejt pro Eltón problém, velkej problém...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...