honza71 Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Zdravím pánové, tak je všechno jinak (jak jinak také ) a z potápek s něčím červeným se vyklubal tento model. Alespoň, že jsou to taky potápky. Ale abych to neměl tak jednoduché, dělají ten model jak s datem, tak bez. Pro model s datem hovoří fakt, že mám pocit, že datum na hodinkách fakt potřebuju. Pro model bez zase fakt, že takhle vypadala předloha pro tento model z roku 1965. A teď co s tím ???
Hasňa Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 "S". Datumovka je nenapadna, nerazi a je uzitecna.
cortes1990 Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Za mna bez, datum ti je na ho*** bez je to krajsie a este aj autenticke a lumi tiez bude urcite lepsie vyzerat
Micey Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Bez!! Taky jsem si teď pořídil hoďky bez data a ikdyž jsem se toho bál, je to v pohodě.. takhle, když tam to datum máš tak na něj holt furt koukáš. A když ne tak si ho každý ráno zapamatuješ a je to.. A vypadaj líp, čistějc, věrnějc.
skalis Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Tady ta datumka nijak nestrasi, takze (a prihlednu-li ke sve datumkove preferenci) ja bych bral s.
jankoxxx Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 podla mna je to jedno a aj tak urobis po svojom ja osobne by som volil bez. ak si niekedy budem kupovat potapky tak to budu asi prave tieto.
Návštěvník salamio Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Tady zrovna to datum nijak neuráží. Zkus si udělat statistiku, kolikrát denně se mrkneš na hodinky pro zjištění času nebo kvůli datu (obdivné zírání do toho nepočítej). Za sebe se teda na hodinky dívám o častěji kvůli datu.
Horhe Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Dej na svůj pocit, jestli myslíš, že datum potřebuješ, tak ber s. Ta datumka tam neni nijak násilně vpravená a nemlátí to do očí. Sám vždycky, když potřebuju vědět kolikátýho je, kouknu v první řadě na hodinky a když mám hodinky bez, tak jsem zpruzlej, že musim tahat mobil.
ricous Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Za mě verze "S" - jak už bylo několikrát napsáno, tady je ta datumovka hodně decentní a nijak neruší. Navíc i já patřím k těm, kdo se párkrát za den jukne, kolikátého vůbec je.
Návštěvník salamio Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Dej si tam hlasování, ať to pak nemusíš ručně počítat .
sureshot Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Za mna"s" datum neurazi a je to vhodny doplnok ku funkcnosti. Sam som si to nemyslel ale teraz vidim ako casto datum vyuzivam
Trňák Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Bez, když vedle sebe dáš původní model a ten novej s datumovkou, tak s indexem 3 je to prostě čistší.
Návštěvník salamio Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Bez, když vedle sebe dáš původní model a ten novej s datumovkou, tak s indexem 3 je to prostě čistší. To ano, ale on je takto vyskládané vedle sebe na ruce nosit nebude. Chápu ten argument, ale otázkou je, nakolik je cílem se co nejvíce přiblížit původnímu vzoru.
Trňák Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Chtěl jsem jen říct, že působí čistě. Ale proti gustu žádný dišputát, ať tak či onak oboje jsou pěkné. Je to spíš otázka preferencí a nebo vkusu, ale to si musí honza71 rozhodnout sám.
Quasar007 Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Mám datum rád a chápu těžkost volby, více se mi ale svojí "čistotou" líbí model "BEZ".
spiderer Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Z hlediska vzhledu - BEZ Z hlediska prakticnosti - S --- Sam se rozhodni jestli je vzhled dulezitejsi nez prakticnost nebo naopak
Kalifx Odesláno 18. května 2010 Nahlásit Odesláno 18. května 2010 Za mě "S"... Teprve po pořízení 111 jsem si uědomil, že na datum jsem se díval občas častěji než na čas...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.