Přejít na obsah

''S'' nebo ''BEZ''

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové,

tak je všechno jinak (jak jinak také :D ) a z potápek s něčím červeným se vyklubal tento model.

Alespoň, že jsou to taky potápky.

Ale abych to neměl tak jednoduché, dělají ten model jak s datem, tak bez.

Pro model s datem hovoří fakt, že mám pocit, že datum na hodinkách fakt potřebuju.

Pro model bez zase fakt, že takhle vypadala předloha pro tento model z roku 1965.

A teď co s tím ???

post-7085-1274193195.jpg

post-7085-1274193244.jpg

post-7085-1274193261.png

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Bez!! Taky jsem si teď pořídil hoďky bez data a ikdyž jsem se toho bál, je to v pohodě.. takhle, když tam to datum máš tak na něj holt furt koukáš. A když ne tak si ho každý ráno zapamatuješ a je to..:)

A vypadaj líp, čistějc, věrnějc.

Návštěvník salamio
Odesláno

Tady zrovna to datum nijak neuráží. Zkus si udělat statistiku, kolikrát denně se mrkneš na hodinky pro zjištění času nebo kvůli datu (obdivné zírání do toho nepočítej). Za sebe se teda na hodinky dívám o častěji kvůli datu.

Odesláno

Dej na svůj pocit, jestli myslíš, že datum potřebuješ, tak ber s. Ta datumka tam neni nijak násilně vpravená a nemlátí to do očí. Sám vždycky, když potřebuju vědět kolikátýho je, kouknu v první řadě na hodinky a když mám hodinky bez, tak jsem zpruzlej, že musim tahat mobil.

Odesláno

Za mě verze "S" - jak už bylo několikrát napsáno, tady je ta datumovka hodně decentní a nijak neruší. Navíc i já patřím k těm, kdo se párkrát za den jukne, kolikátého vůbec je.

Návštěvník salamio
Odesláno

Dej si tam hlasování, ať to pak nemusíš ručně počítat :).

Návštěvník salamio
Odesláno
Bez, když vedle sebe dáš původní model a ten novej s datumovkou, tak s indexem 3 je to prostě čistší.

To ano, ale on je takto vyskládané vedle sebe na ruce nosit nebude. Chápu ten argument, ale otázkou je, nakolik je cílem se co nejvíce přiblížit původnímu vzoru.

Odesláno

Chtěl jsem jen říct, že působí čistě. Ale proti gustu žádný dišputát, ať tak či onak oboje jsou pěkné. Je to spíš otázka preferencí a nebo vkusu, ale to si musí honza71 rozhodnout sám.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...