Přejít na obsah

Co na nich všichni máte?

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Mi fakt hrabe... Jsem si vzpomnel, ze ty Breguety jsem mel...

Jinak baba je dobra vcetne kuzlat, ja z freefota zdeformovanej nejsem...

Ja jsem zdeformovanej z manzelky. Driv jsem to bral, ze mensi jsou ok (a v realu jsou, to jo), ale ted uz vim, ze vetsi jsou lepsi, teda taky to neplati nade vsechny meze :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou se tady všichni rozplývají nad Rolexem. Jsou to určitě dobré hodinky s většinou in-house kalibry, s dlouhou historií, pro laiky asi největší symbol, zřejmě nejvíc kopírované. Ale je mnoho jiných hodinářských firem s bezesporu stejně dobrou reputací a mnoha komplikacemi, o kterých se Rolexu může jenom zdát. Když se nad tím člověk zamyslí, tak Rolex vlastně není nic výjimečného, jsou to kvalitní hodinky za přemrštěnou cenu. :)

Vadí vám něco? Někomu třeba to, že jejich fejky má kdekdo, někomu cena, někomu značka. Mně nejvíc vadí právě jejich MI (machrindex), podobně jako u Breitlingů, a proto už bych si je nikdy nekoupil ani nenosil. A teď do mě! :D

Přesně tak bych to řekl taky, myslím, že všeobecně švýcarské hodinky nejsou nic moc, žádná sláva, jednou v obchodě jsem viděl Breitling Quartz za 100.000,- a sekundová ručička chodila mimo indexy - švýcarská kvalita, tak už jsem se musel zasmát - na to jsem totiž hodně háklivý, ručičky musí chodit po indexech a ne mimo nich. Japonci dělají lepší hodinky (Grand Seiko).

Odkaz ke komentáři

Přesně tak bych to řekl taky, myslím, že všeobecně švýcarské hodinky nejsou nic moc, žádná sláva, jednou v obchodě jsem viděl Breitling Quartz za 100.000,- a sekundová ručička chodila mimo indexy - švýcarská kvalita, tak už jsem se musel zasmát - na to jsem totiž hodně háklivý, ručičky musí chodit po indexech a ne mimo nich. Japonci dělají lepší hodinky (Grand Seiko).

Nespletl sis vlákno? Humor je někde jinde ;)

m.j. jsem měl v ruce i quartzové Grand Seiko, kde sekundovka nebyla na indexy...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...