_Boss_ Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 To je slozite, zalezi na chuti kazdeho soudruha me se libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 ale jo, na chalupu dobra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 na pokusy jak delana:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 ale jo, na chalupu dobra.. Za plotnu a na zahrádku že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Za plotnu a na zahrádku že Ne, na kuzi z medveda pred krbem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Mi fakt hrabe... Jsem si vzpomnel, ze ty Breguety jsem mel...Jinak baba je dobra vcetne kuzlat, ja z freefota zdeformovanej nejsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Ne, na kuzi z medveda pred krbem Ale ano, asi bych si to taky dokázal představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Na to moje šu.ká.ní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Mi fakt hrabe... Jsem si vzpomnel, ze ty Breguety jsem mel...Jinak baba je dobra vcetne kuzlat, ja z freefota zdeformovanej nejsem...Ja jsem zdeformovanej z manzelky. Driv jsem to bral, ze mensi jsou ok (a v realu jsou, to jo), ale ted uz vim, ze vetsi jsou lepsi, teda taky to neplati nade vsechny meze . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Od Rolexek ke kozám :-)Hodí se i název vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Chlapí, nemáte prosím někdo reklamu na Rolex Explorer II. Je na ní taková nahá kráska ležící na skále Já su asi slepej, ale holku s Roládama na skále mezi těma fotkama nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 (upraveno) Já su asi slepej, ale holku s Roládama na skále mezi těma fotkama nevidím. Rolády vidím, skálu ne Upraveno 22. srpna 2012 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Poslední dobou se tady všichni rozplývají nad Rolexem. Jsou to určitě dobré hodinky s většinou in-house kalibry, s dlouhou historií, pro laiky asi největší symbol, zřejmě nejvíc kopírované. Ale je mnoho jiných hodinářských firem s bezesporu stejně dobrou reputací a mnoha komplikacemi, o kterých se Rolexu může jenom zdát. Když se nad tím člověk zamyslí, tak Rolex vlastně není nic výjimečného, jsou to kvalitní hodinky za přemrštěnou cenu. Vadí vám něco? Někomu třeba to, že jejich fejky má kdekdo, někomu cena, někomu značka. Mně nejvíc vadí právě jejich MI (machrindex), podobně jako u Breitlingů, a proto už bych si je nikdy nekoupil ani nenosil. A teď do mě! Přesně tak bych to řekl taky, myslím, že všeobecně švýcarské hodinky nejsou nic moc, žádná sláva, jednou v obchodě jsem viděl Breitling Quartz za 100.000,- a sekundová ručička chodila mimo indexy - švýcarská kvalita, tak už jsem se musel zasmát - na to jsem totiž hodně háklivý, ručičky musí chodit po indexech a ne mimo nich. Japonci dělají lepší hodinky (Grand Seiko). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 (upraveno) sorry. sem si spletl vlákno... Upraveno 24. srpna 2012 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Přesně tak bych to řekl taky, myslím, že všeobecně švýcarské hodinky nejsou nic moc, žádná sláva, jednou v obchodě jsem viděl Breitling Quartz za 100.000,- a sekundová ručička chodila mimo indexy - švýcarská kvalita, tak už jsem se musel zasmát - na to jsem totiž hodně háklivý, ručičky musí chodit po indexech a ne mimo nich. Japonci dělají lepší hodinky (Grand Seiko).Nespletl sis vlákno? Humor je někde jinde m.j. jsem měl v ruce i quartzové Grand Seiko, kde sekundovka nebyla na indexy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Nespletl sis vlákno? Humor je někde jinde m.j. jsem měl v ruce i quartzové Grand Seiko, kde sekundovka nebyla na indexy...Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Já taky Kecáš, Ty jsi je měl na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Nespletl sis vlákno? Humor je někde jinde m.j. jsem měl v ruce i quartzové Grand Seiko, kde sekundovka nebyla na indexy...Nespletl, proč humor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Nespletl, proč humor? protože meleš pyč.oviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 protože meleš pyč.ovinySám meleš pyč.oviny, jen jsem vyjádřil svůj názor, tak to tak neprožívej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se