CZORT Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Ahoj PUMPAJa to tady sonduji uz nejaky patek, a do ted to nejak nepobiram.Abys mohl prodavat ,musis tu mit 50 nejakych ukazek a pokecu treba o slonovi.A pak uz jsi zadany...tak na to prdim a prodavat nemuzu ale koupi jo...tu uz jsi pro ne ok. :frusty:
Bonder Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 CZORTE tohle fórum není primárně o prodeji. Když chceš prodávat tak jdi na aukro, bazoš apod. Ta půlroční čekačka a příspěvky oddělí zrno od plev. Protože tu pak zůstanou opravdu jen ti co mají hodinky rádi a né ti, kteří chtějí jen prodávat.
CZORT Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 To jo ja na prodej nic nemam jen kupuji.Zde jiz 5krat a ok.Ale komenty, ktere jsem bohuzel cetl na seznamovaci sekci zde byly fakt k tematu hodinek. To opravdu ano.Ps: ale o prispevky na provoz fora to uz si rict,nestidi.... )))
Tondaa73 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Pořád ten samý pláč. Sám si se registoval na fórum s jasnými pravidly, se jimiž nemá drtivá většina členů sebemenší problém.
pumpa Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 no tak to chodí, většinou každá hra má svoje pravidla,jinak by to byl vietnam
LiborP Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) Ahoj,můžu se zeptat správce fóra, proč mám u svého jména "Status varování"? Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem LiborP
Geodet Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 To tam má každý. Ale vidí to pouze u sebe.
siwi Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Status varování tam máme všichni. Nic to neznamená.
tano Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 V 21. 1. 2016 v 10:44, LiborP napsal: A před čím mě to teda má varovat?Kasli na to, ja ho mam taky .
Kytkosaurus Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 LiborP: taky me to na zacatku prekvapilo. Zatim te to nema varovat pred nicim, je to jen nadpis kolonky. Kdyz te to bude mit varovat, tak to pry poznas.
Kytkosaurus Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 Prostě připravená kolonka, jako třeba věk, tu taky ve svým profilu vidím, i když ji nemám vyplněnou. Akorát že tuhle kolonku si nevyplňuješ sám,ale v případě potřeby ti ji vyplněj moderátoři. Dokud tam není nic dalšího, ale jen "status varování" znamená to, že jsi žádný varování nedostal a tedy to nemusíš řešit.
mondeo2 Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2016 V 21. 1. 2016 v 11:07, LiborP napsal: Tomu teda nerozumím Sestismiř !
Le Samoura? Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Zdravim vespolek, chvilku se uz tady mezi Vami pohybuji, doposud jako pasivni clen, ale po tydnech cteni fora jsem se odhodlal neco i napsat.K Chronomagu jsem se nedostal nahodou, ve svem okoli mam jednoho velkeho nadsence. Sam jsem se o hodinky nikdy prilis nezajimal a vlastne jsem dlouho zadne ani nenosil. Jenze pozdeji potreba merit cas (a i jine veliciny) preci jen vyvstala. Formou darku a v posledni dobe i vlastnimi nakupy jsem nashromazdil hodinky v podstate pro kazdou prilezitost. Chybi snad jen klasicke ?pilotky? a neco s vodotesnosti nad 300 m, ale jelikoz nepilotuji, ani se hlubinne nepotapim, zatim neni potreba. Co se tyce hledani dokonalych, definitivnich hodinek, jsem pouze na zacatku cesty...Davam prednost mechanickym hodinkam, i kdyz vyhod elektronickych (zejmena solarnich) vyuzivam take. Vyslovene preferovane znacky nemam, u kazdeho vyrobce se najde nejaky zajimavy model. Pri te rozmanitosti je taky skoda se na neco upinat, radsi toho vyzkouset vic... tak snad mi to nadseni chvili vydrzi...
alky Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Zdravím Vás,jmenuji se Lukáš, ted bydlíme v LBC, a budeme se stěhovat do Osečné. Jinak jsem Karlínák jak poleno.Sem mě přivedlo hledání hodinek pro tátu. Dostal Wengery, je spokojen, a já se mu můžu prý starat o výměnu řemínků. Pak jsem začal řešit hodinky pro sebe, tak jsem se regnul a začal cirkus. Jezdíme hodně na vodu, takže potápky, Fortisky MM B 42, koupeno od zdejšího váženého člena, děkuji. Souběžně s tím jsem nechával zrepasovat Primky po dědovi, našel jsem dvoje, a jedny dal tátovi, jedny si nechal.První hodinky byly klasika Primky k vánocům, ale byl jsem hrozně naštvanej, protože balíček neobsahoval krabičku s modelem z produkce Berliner TT Bahn, ale děda mi to vysvětlil, že budou na celý život. Nicméně mám s nimi školní fotku, kde jsem si vyhrnul rukáv, aby na ně bylo vidět.Kousek od prodejny Sony na Florenci (kam jsem chodil čumět na walkmany), byla prodejna Koskomu, a tam jsem okukoval asi jako každej z nás, ale nakonec koupil toho walkmana - na gymplu krása. Sony tam není, ani walkmanu už není.Pak nějaká Casio s kompasem, ty byly, s výškoměrem na horách, tlakoměrem, pecka, to se to dupalo po Alpách. S nákupem mobilu Ericsson T38 jsem hodinky odložil, ale líbily se mi Timexy - jen jak svítily.Dobu mobilovou ukončily Tissotky PRS 516. Pak jsem si říkal k jubileu si koupím pořádné hodinky, ale koupil vždy něco jiného, a taky cestoval. Ted zpět k hodinkám, Fortisky, a další jiné potřebuji NUTNĚ do práce, na sport (kromě vody), a na volný čas, a na...no, něco se najde. Líbí se mi Oris Big Crown ProPilot Chronograph GMT, tak uvidíme. Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem alky
petr_cha Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 To uz neni zrovna malo kousku .. a to se jeste rozhlizis dale.. Pekne :-)
Bedza Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2016 (upraveno) Zdravím,budu vystupovat pod přezdívkou Bedza. Teď k tomu, proč tu jsem . Pořídili jsme si s přítelkyní stroje(čky), které Vás, hodinkové gurmány jistě potěší . Vlastně mne jen zajímá, co vydrží(vodotěsnost a tak(metoda pokus-omyl se mi nezamlouvá)), prodejce mi něco nakecal, prý s nimi mohu skočit i do bazénu . Doufám, že Vy vydržíte tento příspěvek zde na fóru . S mojí historií hodinek také nebudete spokojeni, vzpomínám si na BT Bentime a noname styl Matrix.Na zjišťování času používám mobil . Upraveno 27. ledna 2016 uživatelem Bedza
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se