Přejít na obsah

Hodinky a ženy

911

Doporučené příspěvky

Dělal jsem pět let pro jednu leteckou společnost (a mj. i spoluvybíral a školil palubní personál).

Jako některé stewardky byly fajn, ale že bych z nich šel v reálu do kolen.... (tedy podepisuji viz výše - je to hlavně pěkné promo, ale jinde je pěknejch holek ještě více).

Upraveno uživatelem Mareka01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja teda obcas nekam zaletim, ale hezkou letusku jsem uz dlouho nevidel... (zvysuje se cetnost chlapu a nebo uz to jsou starsi damy..., CSA, Lufthansa, British Airways, LOT)

:(

Austria Airlines a Lufthansa má silné sociální cítění :-)

Upraveno uživatelem Effe
Odkaz ke komentáři

Ja teda obcas nekam zaletim, ale hezkou letusku jsem uz dlouho nevidel... (zvysuje se cetnost chlapu a nebo uz to jsou starsi damy..., CSA, Lufthansa, British Airways, LOT)

:(

Hele tak to mě se většinou celkem daří. Jako jo potvrzuju, že přibývá až moc chlapů, ale z letušek zatím vždy alespoň jedna stála za hřích. Třeba teď naposled i v pitomém Travelu fakt kočanda, neměl jsem si na co stěžovat :)

Odkaz ke komentáři

Letušky ? Je fakt, že stevardů přibývá, ale jinak bych řekl, že čím "dražší" letenka, tím hezčí letuška. Což ale asi neplatí pro Německo a Rakousko :D Taky si teď vybavuju, že na Zelandu, při nějakém levném vnitro přeletu, byly některé letušky ve věku mojí mámy :D

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...