zhrado Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Tí piloti sa ale majú.. Platia im slušne za to, že sa pozerajú z okienka na tú krásu okolo a ešte im aj takéto letušky robia kadejaké oné veci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 No a jinak letušky, to je vůbec téma hodné studia Sakra z tý poslední by se mi normálně rozklepala kolena! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Ja teda obcas nekam zaletim, ale hezkou letusku jsem uz dlouho nevidel... (zvysuje se cetnost chlapu a nebo uz to jsou starsi damy..., CSA, Lufthansa, British Airways, LOT) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Ja teda obcas nekam zaletim, ale hezkou letusku jsem uz dlouho nevidel... (zvysuje se cetnost chlapu a nebo uz to jsou starsi damy..., CSA, Lufthansa, British Airways, LOT)A co teprv vnitrostatni US lety kamo :-( Tam by se kvalifikovala i moje babi, pro vsi ucte k ni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Ja si taky myslím, že je to jen píárko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 (upraveno) Dělal jsem pět let pro jednu leteckou společnost (a mj. i spoluvybíral a školil palubní personál). Jako některé stewardky byly fajn, ale že bych z nich šel v reálu do kolen.... (tedy podepisuji viz výše - je to hlavně pěkné promo, ale jinde je pěknejch holek ještě více). Upraveno 28. října 2018 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 (upraveno) Ja teda obcas nekam zaletim, ale hezkou letusku jsem uz dlouho nevidel... (zvysuje se cetnost chlapu a nebo uz to jsou starsi damy..., CSA, Lufthansa, British Airways, LOT) Austria Airlines a Lufthansa má silné sociální cítění :-) Upraveno 28. října 2018 uživatelem Effe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Ja teda obcas nekam zaletim, ale hezkou letusku jsem uz dlouho nevidel... (zvysuje se cetnost chlapu a nebo uz to jsou starsi damy..., CSA, Lufthansa, British Airways, LOT) Hele tak to mě se většinou celkem daří. Jako jo potvrzuju, že přibývá až moc chlapů, ale z letušek zatím vždy alespoň jedna stála za hřích. Třeba teď naposled i v pitomém Travelu fakt kočanda, neměl jsem si na co stěžovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 (upraveno) Letušky ? Je fakt, že stevardů přibývá, ale jinak bych řekl, že čím "dražší" letenka, tím hezčí letuška. Což ale asi neplatí pro Německo a Rakousko Taky si teď vybavuju, že na Zelandu, při nějakém levném vnitro přeletu, byly některé letušky ve věku mojí mámy Upraveno 29. října 2018 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda88 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Jedna aktuální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Zajimalo by me, kdo za ni stoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 bakala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Ja ti nevim. Babis se k Bakalovi vyjadruje daleko mene nez jini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 bakalaBakala? To jako myslíš vážně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Bakala? To jako myslíš vážně?Kalóusek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Zajimalo by me, kdo za ni stoji A musí za ní někdo stát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Já se tedy přiznám, že za ní stojím .Ale kdo sakra stojí za mnou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Ale kdo sakra stojí za mnou ?bakala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Game, Set, Match Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se