Jeronimo Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Spolužačka z ročníku. Na praxi jsem seděl/stál. Vedle ní. Lepší fotku u soustruhu nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 (upraveno) Je to všeumělka. Žádná rachitída, holka krev a mlíko. Umění nerozumím. Mimo steam punkových věcí dělá i různé koláže. Za boha nemůžu nají koňskou hlavu v obraze složenou kompletně ze součástek z hodin a hodinek. Ta šla do konce někomu za oceán. Nosí Omegy, Tissoty, Primky, kapsáče, prostě všechno co tiká. Upraveno 14. prosince 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 A pokud se nepletu, je i tady na fóru...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Aneta sa vam hned ozve, je to sikulka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Já myslím, že tu není. Nebo pěkně kecá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Švecová Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Zdravím všechny a díky Jeronimo za malou reklamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ahoj, tak teď už se budeme těšit na pořádné výstřihy, protože toho je tady v té záplavě testosteronu akutní nedostatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Zdravím všechny a díky Jeronimo za malou reklamuTaky vítej, divím se, žes tu nebyla dřív. Na face tě sleduju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Výstřihů je všude dost, do tohoto vlákna lezu pouze a jen kvůli hodinkám . Spíš by bylo zajímavé vlákno s aktuální tvorbou, protože jinak...tady jsou někdy děsný provokatéři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Švecová Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jsem tu celkem krátce,spíš jsem jen sledovala než se aktivně zapojovala.Ale co se týká mé práce ,aby jste si uměli představit co jsem zac,tak vám sem pošlu pár obrázků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Švecová Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Tak trochu se tady s tím seznamuji,takže mějte se mnou trpělivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 VÍtej, Aneto!A Járo, a ostatní; překlep v příjmení je zřejmě důvodem mého původního dotazu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Švecová Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Pár mých fotek .tak samozřejmě tím Vás tu zahlcovat nebudu.. Jen tak pro představu aby jste věděli kdo jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ahoj Aneto, už nějakou dobu tě sleduji na fb, tedy hlavně tvoje výtvory. Jsem rád, že jsi konečně! i na chronomagu. Někdo takový jako jsi ty, to tady jistě osvěží. Vlastně díky tobě jsem zjistil, co je vlastně ten steampunk a moc se mi to líbí. Tak tedy vítej a přimlouvám se o založení vlastního vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Pár mých fotek .tak samozřejmě tím Vás tu zahlcovat nebudu.. Jen tak pro představu aby jste věděli kdo jsemTo je jak kostym na Burningmana. Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) Vitej, az se seznamis s mistnim provozem, tak si opravdu zaloz sve vlastni vlakno.. tady se to ztrati v tomhle blaznivem dlouhem.. a to by byla skoda :-) Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Já budu teda asi nekorektní - Aneto, založ si vlastní kalendář (visací, měsíční), fotky jsou bezvadný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Švecová Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Já budu teda asi nekorektní - Aneto, založ si vlastní kalendář (visací, měsíční), fotky jsou bezvadný....kalendář dělám už třetím rokem Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Tak já budu korektní. Pěkná holka a umění! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Lady Mechanika ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se