LukeD Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Kristepane, to je hnus, velebnosti. Ty holky jsou jak namalované v nějakém grafickém programu, příp. jako voskové figuríny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Škoda, že u některých fotek hraje zjevně větší či menší roli filtr ve foťáku - klasický nešvar dnešní doby. Ty dvě poslední už jsou u mě díky tomu tak na hraně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Jo, lodě a voda, to mě vzdycky chytne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 29 minutami, Daemonultimate napsal: Jo, lodě a voda, to mě vzdycky chytne... To mi připomnělo jedno přísloví a ženský v něm jsou vlastně taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 před 5 minutami, bandicoot napsal: To mi připomnělo jedno přísloví a ženský v něm jsou vlastně taky... To víš, proti vodě...nemáš šanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Kdo tady psal, že se mu na holkách líbí suby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Ehm, jak to jen rict. V jejim veku uz by nemusela chodit tak odhalene. Jinak suby na zenskej jsou fajn, ale zase umerene k outfitu. Tady ty saty vylozene rvou treba po Cartier nebo tak neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Mně se na zenskejch libi úplně jiny věci, než nejaky okoukany suby. A v tomhle případě hledám marně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 To je spíše antireklama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 před 23 hodinami, Hasňa napsal: To je spíše antireklama. Na suby? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 (upraveno) No popojedem, třeba k Longines a jeho ambasadrokám, lyžařka Mikaella Shiffrin, herečka Kate Winslet a do třetice litevská herečka Ingeborga Dapkunaite. Dále opět herečka Margot Robbie ve stájí Richard Mille a nakonec tenistka Naomi Osaka a Citizen Upraveno 15. listopadu 2020 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 15. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2020 Další lyžařky, Nastasia Noens, Charlote Chable a Alpina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Maria Šarapovová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Jooo, to je jiná sestava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Tak já pro změnu navážu těmi méně známými, neřkuli přímo anonymními tvářemi. Něco mi říká, že čtyřku už jsem sem kdysi dával, ale čert to vem. Mimochodem, má favoritka se tentokrát skrývá pod číslem 3. Angela Martinez Luhanna Mostajo Lydia Farley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Pekny Seika @LukeD - ja asi zacinam mit slabost pro pani s Cartier. Zatim jsem asi nebyl zklamanej z toho, co postujes Jinak trojka tradicne vypecena, jedes na zrzavou jistotu. Ja tentokrat krome posledni pani Cartier bych dal prednost trosku exotictejsi dvojce, jen na takove to kockovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 To Nato normalne ladi s tema plavkama :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Před hodinou, AndyAaron napsal: @LukeD - ja asi zacinam mit slabost pro pani s Cartier. Zatim jsem asi nebyl zklamanej z toho, co postujes Jinak trojka tradicne vypecena, jedes na zrzavou jistotu. Ja tentokrat krome posledni pani Cartier bych dal prednost trosku exotictejsi dvojce, jen na takove to kockovani Máš recht, ballonová slečna Lydia má sakra co do sebe. Ad zrzka: Když ona má takový kukuč, kterému se prostě nedá odolat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 V 14. 11. 2020 v 14:37, Hasňa napsal: To je spíše antireklama. To je reklama na nevěstu s ideálními mírami 90-60-40 (věk-miliony na kontě-horečka). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se