Liqid Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 legálně na podválu, jinak normálně po silnici, když to má za rohem...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) Dojet já ji jednou prosvihl a nějak nebyl v nicem problém. Kort když píše, že to má za barákem Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem Gustaf
African Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 a jak se dá dostat autem s propadlou STK na STK?Také jsem se divil, když mě policajti upozornili na to, že jí mám dva měsíce propadlou. Nikdo nic, dostal jsem novou a jel jsem :-)
Frostie Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 legálně na podválu, jinak normálně po silnici, když to má za rohem...Podvál je jasný, ten jsem ani nezmiňoval. A s legálností dojezdu jinak je to na vážkách, pokud nebudeš mít štěstí jako Vlasta
African Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Výhoda vesnice je, že když tě zastaví policajt tak ten samý člověk s tebou jde večer na pivko a chvilku poté přijde majitel STK na rumíka :-) Ale v žádném případě nejde o porušování zákona nebo nějakou korupci, to pozór, prostě jsme takovej malej zapadákov kde chodíme spát s liškami a má to na druhou stranu i svá pozitiva :-)
mondeo2 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) Řidiči, který se prohání ve vozidle bez platné technické kontroly, hrozí pokuta až dva tisíce korun. Je-li majitel, pak až pět tisíc korun. Ve správním řízení mu mohou úředníci uložit pětadvacetitisícovou pokutu. Navíc v případě nehody mu hrozí sankce od pojišťovny. ?Ta má právo na náhradu toho, co za pojištěného poškozenému plnila, pokud se prokáže, že vozidlo technickým stavem neodpovídalo požadavkům bezpečnosti provozu," uvedla z České kanceláře pojistitelů Jana Čechová.Zdroj: http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/ridici-jezdi-casto-s-auty-bez-platne-technicke-kontroly-20130520.html ale podle mě by na to mělo pasovat tohle - http://www.12bodu.cz/bodovany-prestupek-125c-1k.html Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem mondeo2
Lakerss007 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 No, za barakem bylo mysleno, prejet z Michle do Nusli. Nechtel jsem totiz nikoho podrazdit, ze vyjizdim v zime na letnich a hazarduju tak se zivoty slusnych lidi :-D s propadlou technickou si to nelajznu, jelikoz mam stesti na tyhle nahody... Viz. ma posledni zkusenost s revizorem v tramvaji. Pokazde, kdyz jedu mhd, kupuju si listky a nikdo me nikdy nekontroloval, a jednou po par pivech zapomenu a hle, je tady kontrolor:-|
mondeo2 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) .. Viz. ma posledni zkusenost s revizorem v tramvaji. Pokazde, kdyz jedu mhd, kupuju si listky a nikdo me nikdy nekontroloval, a jednou po par pivech zapomenu a hle, je tady kontrolor:-|A Murphyho zákony znáš ? https://cs.wikipedia.org/wiki/Murphyho_z%C3%A1kony Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem mondeo2
Lakerss007 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Kdyz uz jsi ho zminil, tak tady jsem nasel jeden k tematu treba tech zimnich gum... ?Při jízdě autem si nikdy nemůžete být jisti,že včera neodhlasovali něco, co právě teď porušujete!?? Murphyho zákony Zdroj: http://citaty.net/murphyho-zakony/?q=27537
martin.L Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Na zimu niečo..Gl amg.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem martin.L
kubajs.mtb Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 To GL je vylozene auto do proselene zimy
Thomas Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 zkouším Octávku CNG a docela dobrý. Sice motorově žádný žihadlo, ale nákladově na flotilu do firmy zajímavý... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
j3ykobim Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) To máš celkem těžkou nohu, za tolik jezdím taky . Také teď ve flotile máme pár CNG, ale kvůli dojezdu se jí vyhýbám obloukem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem j3ykobim
African Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Na zimu niečo..Gl amg..Krásný auto, má ho kamarád a když mě v něm vozí, slintám :-)
martin.L Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 To GL je vylozene auto do proselene zimy Tak celkom vhodné..hlavne farbou.. Čierne nikdy viac. :-)
martin.L Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 Krásný auto, má ho kamarád a když mě v něm vozí, slintám :-)Dik. "Zvykam" si..:-)
M3maniac Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 ja ted pár dnu v mustangu, docela v pohode auticko :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 To GL má kamarád a nedávno platil opravu cca 150 tis. Po velké slevě ,že je stálý klient a mají víc aut.(Turbo, svody,atd.) H.Ž.servis mu řekli,že si měl dokoupit delší záruku.
martin.L Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 (upraveno) To GL má kamarád a nedávno platil opravu cca 150 tis. Po velké slevě ,že je stálý klient a mají víc aut.(Turbo, svody,atd.) H.Ž.servis mu řekli,že si měl dokoupit delší záruku.A? Je ta asi každému jasne..Ma to do záruku 2+3r/ 6r bezplatny servis. Pri aute za 130-150 000? sa nedaju ocakavat opravy za 100? to je pochopiteľné..:-) Upraveno 12. ledna 2017 uživatelem martin.L
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se