Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

a jak se dá dostat autem s propadlou STK na STK?

Také jsem se divil, když mě policajti upozornili na to, že jí mám dva měsíce propadlou. Nikdo nic, dostal jsem novou a jel jsem :-)

Odesláno

legálně na podválu, jinak normálně po silnici, když to má za rohem...

Podvál je jasný,  ten jsem ani nezmiňoval. A s legálností dojezdu jinak je to na vážkách, pokud nebudeš mít štěstí jako Vlasta

Odesláno

Výhoda vesnice je, že když tě zastaví policajt tak ten samý člověk s tebou jde večer na pivko a chvilku poté přijde majitel STK na rumíka :-) Ale v žádném případě nejde o porušování zákona nebo nějakou korupci, to pozór, prostě jsme takovej malej zapadákov kde chodíme spát s liškami a má to na druhou stranu i svá pozitiva :-)

Odesláno (upraveno)

Řidiči, který se prohání ve vozidle bez platné technické kontroly, hrozí pokuta až dva tisíce korun. Je-li majitel, pak až pět tisíc korun. Ve správním řízení mu mohou úředníci uložit pětadvacetitisícovou pokutu. Navíc v případě nehody mu hrozí sankce od pojišťovny. ?Ta má právo na náhradu toho, co za pojištěného poškozenému plnila, pokud se prokáže, že vozidlo technickým stavem neodpovídalo požadavkům bezpečnosti provozu," uvedla z České kanceláře pojistitelů Jana Čechová.
Zdroj: http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/ridici-jezdi-casto-s-auty-bez-platne-technicke-kontroly-20130520.html

ale podle mě by na to mělo pasovat tohle -

http://www.12bodu.cz/bodovany-prestupek-125c-1k.html

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

No, za barakem bylo mysleno, prejet z Michle do Nusli. Nechtel jsem totiz nikoho podrazdit, ze vyjizdim v zime na letnich a hazarduju tak se zivoty slusnych lidi :-D s propadlou technickou si to nelajznu, jelikoz mam stesti na tyhle nahody... Viz. ma posledni zkusenost s revizorem v tramvaji. Pokazde, kdyz jedu mhd, kupuju si listky a nikdo me nikdy nekontroloval, a jednou po par pivech zapomenu a hle, je tady kontrolor:-|

Odesláno (upraveno)

To máš celkem těžkou nohu, za tolik jezdím taky :). Také teď ve flotile máme pár CNG, ale kvůli dojezdu se jí vyhýbám obloukem :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem j3ykobim
Odesláno

To GL má kamarád a nedávno platil opravu cca 150 tis. Po velké slevě ,že je stálý klient a mají víc aut.(Turbo, svody,atd.) H.Ž.servis mu řekli,že si měl dokoupit delší záruku.

Odesláno (upraveno)

To GL má kamarád a nedávno platil opravu cca 150 tis. Po velké slevě ,že je stálý klient a mají víc aut.(Turbo, svody,atd.) H.Ž.servis mu řekli,že si měl dokoupit delší záruku.

A? Je ta asi každému jasne..Ma to do záruku 2+3r/ 6r bezplatny servis. Pri aute za 130-150 000? sa nedaju ocakavat opravy za 100? to je pochopiteľné..:-)

Upraveno uživatelem martin.L

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...