spineshank Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 u toho mě vždycky zajímalo, jakou barvu to má napsanou v TPmyslím že to má zapsáno jako: pestrá paleta barev
ewolucionar Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 Raz cestou na slovakiaring buchot od kolesa ktory buchal v zavislosti od rychlosti..zastanem pozeram a nic prejdem po trave a ticho.....na ceste zase.zastanem pozeram a imbusovy kluc zapichnuty tou kratsou stranou do kolesa...
Frostie Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 myslím že to má zapsáno jako: pestrá paleta barev co vím, tak tam psali Harlequinfarbausführung...
geometr Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 Raz cestou na slovakiaring buchot od kolesa ktory buchal v zavislosti od rychlosti..zastanem pozeram a nic prejdem po trave a ticho.....na ceste zase.zastanem pozeram a imbusovy kluc zapichnuty tou kratsou stranou do kolesa... Já měl to jedno píchnutí takový, že jsem měl v kole vrut (takovej ten asi samořez do kovu / plechu), nevim jak dlouho, páč kolo drželo, všiml jsem si toho náhodou při nastupování do auta. Tak vezmu křížák a že to jako vyndam, trochu povolim - začíná to syčet, tak zas dotahnu a jedu do servisu, tam ho vyšrouboval a kolo opravil.
PepaSFI Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 ony ty bezdušáky snesou hrozně moc, často se najde něco až při výměně nebo náhodou. Já jednou měl kus drátu nebo něco takového a přišel jsem na to až když mi bylo podezřelé že jinak dofoukávám tak jednou za čtvrt roku a najednou se mi nepravidelně stávalo že kolo měklo při stání. Když to zůstalo stát v určité poloze, nějak se to zmáčklo a lehce to ucházelo. Našel jsem to až při pomazání mydlinama, zvenku nic a uvnitř trčel drát. Ale taky jsem jednou asi chytil nějaký ostrý kámen, díra byla taková že se gumař rozmýšlel jestli to má smysl lepit. To by nějaká opravná omáčka z bombičky nezvládla. A kdyby nešlo povolit kolo, nevím, musel bych asi někde vypůjčit velký klíč který samozřejmě nevozím.
spineshank Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 Já měl to jedno píchnutí takový, že jsem měl v kole vrut (takovej ten asi samořez do kovu / plechu), nevim jak dlouho, páč kolo drželo, všiml jsem si toho náhodou při nastupování do auta. Tak vezmu křížák a že to jako vyndam, trochu povolim - začíná to syčet, tak zas dotahnu a jedu do servisu, tam ho vyšrouboval a kolo opravil.o samý jsem řešil než jsem přezul na zimní u druhého auta,říkám že to asi dofouknem a kámoš mi říká máš tam vrut ty vole
Pavelpu27 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 o samý jsem řešil než jsem přezul na zimní u druhého auta,říkám že to asi dofouknem a kámoš mi říká máš tam vrut ty vole Já to měl před dvěma měsíci úplně stejně! Pak jsem našel jeden vrut a v servisu našli ještě druhej.
MadButcher Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 Vrut? Ja na dalnici chytil sedmicku vrtak do zeleza. Zapichnuty tupym koncem dovnitr, spicka couhala ven. Auto hlasilo pokles tlaku, ale na rizeni jsem nic nepoznal, tak jsem dojel domu, a rani se naucil jak nandavat rezervu, no.
ensi Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 Já chci vždycky rezervu od doby, co jsem najel na ulomenou čepel z nože o délce asi 4cm, která mi udělala podobně velký zářez do pneumatiky. Utíkalo to rychleji, než to sprej hustil...
Liqid Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 Rezerva je jedna věc, druhá věc je, aby člověk byl schopen ji použít. Když vidím ty plechový zvedáčky a blátoklíče, co občas někde prodávají...
PepaSFI Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 a ještě když gumař dorve šrouby utahovákem, to pak nejde povolit žádným klíčem. Ty zvedáčky, to jo, některé fakt nebudí důvěru. Možná by bylo vhodné k tomu nouzovému spreji přidat ještě opravářskou soupravu, takzvané knoty. Stojí to pár korun a větší dírka by s tím šla asi zacpat aspoň do té míry aby to pak na dojetí zachránil ten sprej. Dokonce znám gumaře co s tím normálně spravuje defekty, přece se nebude namáhat s vyzouváním gumy žejo.
geometr Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 Hlavní je rezerva. Vždycky jede někdo okolo, kdo může mít vercajk, ale "tvoje" kolo...
CEGY Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 hezký, ale na toto to samozřejmě nemá...to je polo benetton
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 Vw harlequin - polo, golf 3i brouk byl produkován v téhle edici, myslím od toku 1994. Mexickej brouk z 1996 taktéž
Frostie Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 Vw harlequin - polo, golf 3i brouk byl produkován v téhle edici, myslím od toku 1994. Mexickej brouk z 1996 taktéžviz Harlequinfarbausführung v TP
African Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2017 Na National Geographic výroba Bmw X3, velmi zajímavé :-)
ewolucionar Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Pluhovanie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ewolucionar Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 V tejto kalamite jazdí len kto musí a ja musim))
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Ja musím, přece nenechám tu zábavu ostatním )4x4flexride system
Vanilla Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2017 Koukám se po rodinném autě pro dva dospělé a jednoho prcka. Je rozumnější sáhnout po 325d nebo 330d (F31) hlavně teda s pohledu možného servisu. Obě auta jsou víceméně ve stejné výbavě s nájezde kolem 140tkm. 325 je v manuálu. Trochu se bojím, že přesednutí ze sedmičky bude šok Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se