Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno

Další hvězda ve stáji :)

Jedno z nejhezčích aut co Mercedes vyrobil definice třídy a novodobá klasika nestárne zraje to se po roce 2000 povedlo jen pár automobilkám. Musím ho pořídit ale sehnat 55AMG v perfektním stavu je docela problém navíc pokud chci šedivé

Odesláno

Gratulujem, nech dobre sluzi a robi velku radost! Ja teraz toto par rokov (dufam :) )

predpokladám že to nie je iba packet.. :notworthy: C...?

Odesláno

Dyt si to chválil v petrolheadu... Si nepamatujes?

pamätám sa že som nejaké C 63 komentoval... ale poznať každého člena a vedieť kto každý čo vlastní akožeeee :D neučím sa nicky naspamäť, pravdupovediac ich ani nesledujem...

Ne packet, cele :) Ano, aplikujem vitamin c.

ten je jednoznačne najobľúbenejší, bol by to jeden zo splnených snov sa s ním hoc len povoziť.. :notworthy: 

Odesláno

pamätám sa že som nejaké C 63 komentoval... ale poznať každého člena a vedieť kto každý čo vlastní akožeeee :D neučím sa nicky naspamäť, pravdupovediac ich ani nesledujem...

ten je jednoznačne najobľúbenejší, bol by to jeden zo splnených snov sa s ním hoc len povoziť.. :notworthy: 

Co robis ved dojdi..ale soferujem ja sorry

Odesláno

Zdravím a trochu otázka k jinému tématu. Pořídili jsme si Mercedes B a jsem lehce nervózní, že už nemáme rezervu a jen tu sadu Tirefit. Zatím jsem za těch x let měl defekt jen jednou, ale představa, že třeba někde v noci a v cizině budu laborovat s tou sadou ...   Měníte to za rezervu a nebo to neřešíte a popřípadě voláte servis v případě většího defektu?

Odesláno

Zalezi na tom, jak pichnes. Kdyz prorves bocnici treba o obrubnik (to sem provedl ja, na nove gume), je ti sada na prd.
Kdyz ale jen trefis hrebik ( a uchazi to), sada by mohla stacit. Kazdopadne doporucuju kompresor na 12V.

Odesláno

V posledním roce jsem píchnul dvakrát (šroub a hřebík), vždy to spolehlivě poznal počítač auta a bezproblému jsem dojel do servisu na opravu. Náhradní kolo nemám a opravnou sadu jsem nepoužil nikdy.

Odesláno

Taky mám rezervu, vždycky. Za 22 let jsem píchnul 3x, 2x dojel do servisu a jednou použil ten sprej, co dofoukne a zalepí a pak to nechal opravit, tu rezervu jsem ještě nikdy nevyndal a doufám, že to bude tak i nadále. Ale nemít jí, určitě rozpářu kolo za prvním rohem :-)

Odesláno

u toho mě vždycky zajímalo, jakou barvu to má napsanou v TP

copak zápis, tam jde ledacos ale nedovedu si představit jak to prezentýrovat silniční hlídce nebo některým trotlům na STK.

Ale taky by mě zajímalo jak v techničáku zapisujou těch 50 odstínů šedi na škodovkách.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...