Návštěvník Jagman Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Další hvězda ve stáji Jedno z nejhezčích aut co Mercedes vyrobil definice třídy a novodobá klasika nestárne zraje to se po roce 2000 povedlo jen pár automobilkám. Musím ho pořídit ale sehnat 55AMG v perfektním stavu je docela problém navíc pokud chci šedivé
petik16 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Gratulujem, nech dobre sluzi a robi velku radost! Ja teraz toto par rokov (dufam )predpokladám že to nie je iba packet.. C...?
Lion Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 (upraveno) Dyt si to chválil v petrolheadu... Si nepamatujes? Upraveno 17. prosince 2016 uživatelem Lion
tedwine Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 predpokladám že to nie je iba packet.. C...?Ne packet, cele Ano, aplikujem vitamin c.
petik16 Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 Dyt si to chválil v petrolheadu... Si nepamatujes? pamätám sa že som nejaké C 63 komentoval... ale poznať každého člena a vedieť kto každý čo vlastní akožeeee neučím sa nicky naspamäť, pravdupovediac ich ani nesledujem...Ne packet, cele Ano, aplikujem vitamin c.ten je jednoznačne najobľúbenejší, bol by to jeden zo splnených snov sa s ním hoc len povoziť..
tedwine Odesláno 17. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2016 pamätám sa že som nejaké C 63 komentoval... ale poznať každého člena a vedieť kto každý čo vlastní akožeeee neučím sa nicky naspamäť, pravdupovediac ich ani nesledujem... ten je jednoznačne najobľúbenejší, bol by to jeden zo splnených snov sa s ním hoc len povoziť.. Co robis ved dojdi..ale soferujem ja sorry
Bobisky Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Zdravím a trochu otázka k jinému tématu. Pořídili jsme si Mercedes B a jsem lehce nervózní, že už nemáme rezervu a jen tu sadu Tirefit. Zatím jsem za těch x let měl defekt jen jednou, ale představa, že třeba někde v noci a v cizině budu laborovat s tou sadou ... Měníte to za rezervu a nebo to neřešíte a popřípadě voláte servis v případě většího defektu?
Potkan Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Neresim, nikdy jsem nepichnul. Az se to stane, nehodlam se s tim crcat a volam ADAC..
KFL Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Neřeším, v rámci pojistky mám asistenci, a aniž bych to chtěl přivolávat, píchnul jsem za posledních 20 let dvakrát. Z toho jednou u baráku doma .
Trojan Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Zalezi na tom, jak pichnes. Kdyz prorves bocnici treba o obrubnik (to sem provedl ja, na nove gume), je ti sada na prd.Kdyz ale jen trefis hrebik ( a uchazi to), sada by mohla stacit. Kazdopadne doporucuju kompresor na 12V.
Josef01 Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 V posledním roce jsem píchnul dvakrát (šroub a hřebík), vždy to spolehlivě poznal počítač auta a bezproblému jsem dojel do servisu na opravu. Náhradní kolo nemám a opravnou sadu jsem nepoužil nikdy.
tedwine Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Ja mam sadu, neriesim, este nikdy som nepichol, raz som rozrazil prejazdom velkej diery, moja chyba.. Tiez volam asistenciu keby bolo treba..
Maxel Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Když se nemůžeš rozhodnout, jestli černý nebo bílý auto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Jsem rád, že mám rezervu, poznám že jsem píchnul a umím si ji vyměnit sakra abych to teď nepřivolal
mikymik Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Když se nemůžeš rozhodnout, jestli černý nebo bílý auto... Nebo špatně svařená čórka...
geometr Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Taky mám rezervu, vždycky. Za 22 let jsem píchnul 3x, 2x dojel do servisu a jednou použil ten sprej, co dofoukne a zalepí a pak to nechal opravit, tu rezervu jsem ještě nikdy nevyndal a doufám, že to bude tak i nadále. Ale nemít jí, určitě rozpářu kolo za prvním rohem :-)
Frostie Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2016 Když se nemůžeš rozhodnout, jestli černý nebo bílý auto...hezký, ale na toto to samozřejmě nemá... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 hezký, ale na toto to samozřejmě nemá...u toho mě vždycky zajímalo, jakou barvu to má napsanou v TP
PepaSFI Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2016 u toho mě vždycky zajímalo, jakou barvu to má napsanou v TPcopak zápis, tam jde ledacos ale nedovedu si představit jak to prezentýrovat silniční hlídce nebo některým trotlům na STK.Ale taky by mě zajímalo jak v techničáku zapisujou těch 50 odstínů šedi na škodovkách.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se