Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pěkná sestavička  ;) ale proč se tak scházíte to mi rozum nebere  :D raději zmizím  :D

Dvakrát za sezonu se takhle sejdeme, pokecáme o autech, kdo našel jakou pěknou silnici, teď jsme hodně rozebírali péči o karoserii, protože kámoš to Ferrari dal k http://www.jacobcar.com/ a výsledek byl fantastický. U toho si dáme dobrý oběd a tak. A protože všichni máme beznín v krvi, tak se vždycky najde pár úseků, kde se fakt pěkně svezeme, občas si i prostřídáme auta na vyzkoušení.... Navíc jsme kámoši, kteří mají i jiný společný zájmy, než jen auta, takže je pořád o čem mluvit. Kdysi jsem byl členem značkového moto klubu a to mě vůbec nebavilo. S těma lidma jsem vyčerpal společná témata za 45 sekund, takže jsem to po druhé vyjížďce zabalil. Ale tohle je fakt jiný.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

Takovydle akce nikdy nepochopim. Na co to jako je? Myslim, ze to muzou delat i napr. majitele wartburgu, takze vo penezich to neni. Nejakej pocit vylucnosti?

Divil by ses, ale tchán býval léta členem Wartburg klubu v Plzni. :) Tohle není ani tak o výlučnosti, jako spíš o sounáležitosti a utvrzení se, že utratit peníze za zbytečnost, jako je sportovní auto, je vlastně normální. Ale to my na hodinkovým fóru snad chápem, ne? Ani to není moc o nějakým chlubení, protože jezdíme, pokud možno, na co nejméně frekventovaných silnicích. Ten Horšák byla10 min. zastávka jen na ty fotky. Daleko víc času jsme trávili na úplně prázdném parkovišti pod Korábem ve Kdyni a jezdili jsme nahoru tu RZ. A ten e-type jel s námi jen kousek. Majitelka jela s miminem a musela se vracet domů.

Odesláno

Nejezdite nekdo Insignii 120kw CDTI AT 4x4? Mam to ted na chvili a kombinace je po cca 800 km 8,4l/100km. Jako jo, trochu jsem si hral, ale Zafira s tim samym motorem FWD manual mi zrala 6,5, at jsem jezdil, jak jsem chtel...

a rozdíly MAN x AUT, FWD x AWD a +300 kg tě nenapadly?

Odesláno

Jezis pardon! Ja tam videl cenovku 589 tisic!!! To miseli zmenit neboli editovat stranku.Jinak Sibir: ja jsem z nejkrasnejsiho mesta v Cechach :) a na Morave...

To asi vis vid? Hradec Kralove :)

Odesláno

Tříkvalt AT...?

Já je nepočítal, ale DSG to není :lol2: Ale vážně, nejspíš jo, až se svezu, řeknu zážitky. Ale jezdil jsem v trochu novějším a je to fajn brumlák :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...