matous Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Nevím jakou image si Hyundai vybudoval na Slovensku, ale tady bych ani za nic nechtěl být viděn za volantem HjondéTy nechceš aby Ti ho záviděl soused viď Sent from my iPhone using Tapatalk
ava Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Potřebuji se zeptat znalců BMW a Merglů. Musím si vybrat firemní auto a mám free výběr mezi X1 xdrive 180d a Mercedes GLC 220d. Děkuji za názory.
Micey Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Tak ten mergl je o tridu vejs a ma lepsi motor, tak jestli jsou srovnatelne vybaveny, asi neni o cem? Bejt to X3, uz je to treba o necem jinym.
montemar Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 (upraveno) x1 je trida jako gla, takze urcite bych volil glc. i ve srovnani glc s x3 hlasuju pro mercedes edt.: je fajn, ze do glc nedavaj ty diesely od renaulta Upraveno 2. září 2017 uživatelem montemar
Sweden Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Souboj pětilitrů v Kámeni :-)Je vidět že ty sprinty máš celkem nacvičený, dneska v Pe u Modety slušnej vodpich ... Moc hezký Lexus, ta barva mu sluší. Upraveno 2. září 2017 uživatelem Sweden
Sweden Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Já dal včera trochu detailingu a dnes jsem si dal trip bez cíle tak 150km, tohle coupé mě pořád baví, jen ta sezona se nám nějak kvapem blíží do finále
Duke650 Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Ty nechceš aby Ti ho záviděl soused viď Sent from my iPhone using TapatalkNormálně bych se styděl, kdybych vypadal jako někdo, na koho zabral ten jejich shitstormmarketing
honzyk Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Tak jsem se byl podívat na výstavu na náplavce, ale zajímavější kousky jezdily spíš okolo, Mercedes asi chystá nový áčko, okolo Smíchova jezdily 2 Upraveno 2. září 2017 uživatelem honzyk
ava Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Tak ten mergl je o tridu vejs a ma lepsi motor, tak jestli jsou srovnatelne vybaveny, asi neni o cem? Bejt to X3, uz je to treba o necem jinym. Mě se zdá že GLA je o dost menší než X1, ale také to asi vidím na to GLC. Výbava je tak nějak stejná, něco super, něco na prd, jako u skladovek, ta X1 má asi lepší je tam navíc panorama, paměť sedaček, bezklíč. vstup, alarm, hudba HK, ale bez CD ??, vyhřívanej volant, LED světla, velká navigace s dotyk displej i head-up a má to 6st. manuál řazení, pro mě lepší než automat, GLC je 9st. automat , ale zase to má vzduchovej podvozek a Comand s DVD, X1 nemá CD, také LED světla, kůže sedačky, AMG venek + vnitřek, 360st. kamera. X3 zatím ještě není new model a auto potřebujeme teď. Takže v tom tak tápu a do pondělí se musím rozhodnout. Upraveno 2. září 2017 uživatelem ava
enslow Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 MB a chci k vám jít pracovat Asi jinej gang
Micey Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 (upraveno) Kazdopadne GLC je primej konkurent X3, takze o tridu vetsiho, luxusnejsiho, lip vybavenyho aut.. automat a vzduch je pecka, nevahej. Jediny co mi na GLC vadi je ten design, predtim bylo GLK pekny svebytny hranaty auto a ted je z nej knedlik. Na druhou stranu, X1 je vylozene pro milenky do mesta:) Upraveno 2. září 2017 uživatelem Micey
Socom Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Myslím, že není co řešit. Za mě určitě Mercedes GLC. Motor má rozhodně lepší.
ava Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Kazdopadne GLC je primej konkurent X3, takze o tridu vetsiho, luxusnejsiho, lip vybavenyho aut.. automat a vzduch je pecka, nevahej. Jediny co mi na GLC vadi je ten design, predtim bylo GLK pekny svebytny hranaty auto a ted je z nej knedlik. Na druhou stranu, X1 je vylozene pro milenky do mesta:)No právě ten desing je nic moc. Navíc to má samej chróm vpředu , vzadu. Automat zrovna nemusím , vzduch bude určitě super. Má sice o něco výkonnější motor, zase je ale o 250kg těžší. Ale je to o trošku větší a vnitřek je lepśi než X1. Mam to tak 80/20 pro GLC.
eskimak Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Tu niet co vahat, X1 je parodia na auto, aj ked Mercedesy nemusim tak GLC je niekde inde ako X1.
m.n. Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Tu niet co vahat, X1 je parodia na auto Máš nějakou konkrétní reálnou zkušenost s novou X1 nebo jen plácáš nesmysly, jak máš ve zvyku? Jinak samozřejmě GLC je auto velikostí a výbavou o třídu výše a při možnosti výběru mezi X1 a meďourem bych bral GLC. Upraveno 3. září 2017 uživatelem m.n.
moco Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 GLC bych vůbec nesrovnaval s X1....tady by bylo na místě srovnání spíše s X3
Návštěvník Kamil Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Hela avo ty jsi nějak výrazně zhubnul, co jsme se neviděli? Já jen že vůbec uvažuješ o X1.
eskimak Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 @m.n.: o com hovoris prosim ta?Ten format auta mi pride nezmyselny, ako uz niekto napisal, vhodne tak pre zensku do mesta. Akurat ze to stoji uplny nezmysel. A porovnavat to s GLC nejde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se