Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím jakou image si Hyundai vybudoval na Slovensku, ale tady bych ani za nic nechtěl být viděn za volantem Hjondé

Ty nechceš aby Ti ho záviděl soused viď

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Potřebuji se zeptat znalců BMW a Merglů. Musím si vybrat firemní auto a mám free výběr mezi X1 xdrive 180d a Mercedes GLC 220d. Děkuji za názory.

Odesláno (upraveno)

x1 je trida jako gla, takze urcite bych volil glc. i ve srovnani glc s x3 hlasuju pro mercedes

edt.: je fajn, ze do glc nedavaj ty diesely od renaulta :)

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno (upraveno)

Souboj pětilitrů v Kámeni :-)

Je vidět že ty sprinty máš celkem nacvičený, dneska v Pe u Modety  slušnej vodpich ... :thumbsup_anim:

Moc hezký Lexus, ta barva mu sluší.

Upraveno uživatelem Sweden
Odesláno

Já dal včera trochu detailingu a dnes jsem si dal trip bez cíle tak 150km, tohle coupé mě pořád baví, jen ta sezona se nám nějak kvapem blíží do finále :(

post-55640-0-14917400-1504373225_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se byl podívat na výstavu na náplavce, ale zajímavější kousky jezdily spíš okolo, Mercedes asi chystá nový áčko, okolo Smíchova jezdily 2 

post-12657-0-17249000-1504378834_thumb.jpg

Upraveno uživatelem honzyk
Odesláno (upraveno)

Tak ten mergl je o tridu vejs a ma lepsi motor, tak jestli jsou srovnatelne vybaveny, asi neni o cem? Bejt to X3, uz je to treba o necem jinym.

Mě se zdá že GLA je o dost menší než X1, ale také to asi vidím na to GLC. Výbava je tak nějak stejná, něco super, něco na prd, jako u skladovek, ta X1 má asi lepší je tam navíc panorama, paměť sedaček, bezklíč. vstup, alarm, hudba HK, ale bez CD ??, vyhřívanej volant, LED světla, velká navigace s dotyk displej i head-up a má to 6st. manuál  řazení, pro mě lepší než automat, GLC je 9st. automat , ale zase to má vzduchovej podvozek a Comand s DVD, X1  nemá CD, také LED světla, kůže sedačky, AMG venek + vnitřek, 360st. kamera.

X3 zatím ještě není new model a auto potřebujeme teď. 

Takže v tom tak tápu a do pondělí se musím rozhodnout.

Upraveno uživatelem ava
Odesláno (upraveno)

Kazdopadne GLC je primej konkurent X3, takze o tridu vetsiho, luxusnejsiho, lip vybavenyho aut.. automat a vzduch je pecka, nevahej. Jediny co mi na GLC vadi je ten design, predtim bylo GLK pekny svebytny hranaty auto a ted je z nej knedlik. Na druhou stranu, X1 je vylozene pro milenky do mesta:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Kazdopadne GLC je primej konkurent X3, takze o tridu vetsiho, luxusnejsiho, lip vybavenyho aut.. automat a vzduch je pecka, nevahej. Jediny co mi na GLC vadi je ten design, predtim bylo GLK pekny svebytny hranaty auto a ted je z nej knedlik. Na druhou stranu, X1 je vylozene pro milenky do mesta:)

No právě ten desing je nic moc. Navíc to má samej chróm vpředu , vzadu. Automat zrovna nemusím , vzduch bude určitě super. Má sice o něco výkonnější motor, zase je ale o 250kg těžší. Ale je to o trošku větší a vnitřek je lepśi než X1.

Mam to tak 80/20 pro GLC.

Odesláno (upraveno)

Tu niet co vahat, X1 je parodia na auto

Máš nějakou konkrétní reálnou zkušenost s novou X1 nebo jen plácáš nesmysly, jak máš ve zvyku?

Jinak samozřejmě GLC je auto velikostí a výbavou o třídu výše a při možnosti výběru mezi X1 a meďourem bych bral GLC.

Upraveno uživatelem m.n.
Návštěvník Kamil
Odesláno

Hela avo ty jsi nějak výrazně zhubnul, co jsme se neviděli? Já jen že vůbec uvažuješ o X1. :D

Odesláno

@m.n.: o com hovoris prosim ta?

Ten format auta mi pride nezmyselny, ako uz niekto napisal, vhodne tak pre zensku do mesta. Akurat ze to stoji uplny nezmysel. A porovnavat to s GLC nejde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...