DavidLC Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Permanentku na slušnou Taxislužbu :-)) A má klid....
matous Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Nové E klasse ? Nebo S, v benzínu. Sent from my iPhone using Tapatalk
MJ. Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Kolo na ten krátkej přesun a ježdění po fabrice a permici na vlak na to kafe
varjag Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Jestli chce reprezentovat, Jaguar XJ v benzinu? Parady s tim udela mraky, neni to obvykly auto. Nebo XF, pokud to ma byt levnejsi. Ale nejsem objektivni, mam rad britsky auta :-)
Sphinxx Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tak XJ je neokoukaný, krásný auto, otázkou je, kdo je ochoten na tom tratit ranec, dost padají na ceně ...
Bobisek Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Taky se přiznám, že zadání moc nerozumím. Co znamená "reprezentativní", to jako že je třeba, aby zaměstnanci při popojíždění mezi paletama viděli, že jede ředitel(ka)? Pokud uvažuješ nad podobnými vozy na takový nájezd, což je prostě ekonomický nesmysl, proč potom řešíš (mnohonásobně menší) účet za garančku/servis?
Socom Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Bentley Bentayga W12. To se mu bude k narozkám líbit.
tommas4 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Do toho města se odstěhuju na důchod, protože studentská léta tam byly moc fajn
sidetone Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 (upraveno) Nové E klasse ? Nebo S, v benzínu. Sent from my iPhone using Tapatalk E mě taky napadlo, zajeté už se dá sehnat za docela rozumné peníze. Jestli chce reprezentovat, Jaguar XJ v benzinu? Parady s tim udela mraky, neni to obvykly auto. Nebo XF, pokud to ma byt levnejsi. Ale nejsem objektivni, mam rad britsky auta :-)Po zkušenostech s Range Roverem mám trochu strach Taky se přiznám, že zadání moc nerozumím. Co znamená "reprezentativní", to jako že je třeba, aby zaměstnanci při popojíždění mezi paletama viděli, že jede ředitel(ka)? Pokud uvažuješ nad podobnými vozy na takový nájezd, což je prostě ekonomický nesmysl, proč potom řešíš (mnohonásobně menší) účet za garančku/servis?Reprezentativní, protože když přijede na obchodní schůzku v Kie Ceed, tak si partneři řeknou, že je něco špatně. Je to špatně nastavené, ale v takovým světě už žijem, co se dá dělat. A neřeším účet za klasický servis, ale to že jsme nasypali do 5 let starého auta 200tis za poslední půl rok a vůz není stále v top formě. Bentley Bentayga W12. To se mu bude k narozkám líbit. Na to nemám, strop je tak 1.9 vč..Btw, ta Bentayga není zas takový terno za ty prachy ) Dnes mě napadlo, že ve finále by možná vyšlo nejvýhodněji nějaký operák z Renocaru Upraveno 8. září 2017 uživatelem sidetone
JR_2010 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Potřebuji vybrat vůz našemu řediteli(firemnímu i rodinnýmu:)), jezdí do práce a z práce denně dohromady 6km, jestli po areálu firmy během dne najede dalších 6km tak je to moc. Jednou za měsíc možná 200km po dálnici někam na kafe. Něco reprezentativního, nepreferuje žádnou značku a do teď jezdil v třílitrový, naftový sedmičce, což se po poslední faktuře ze servisu neukázalo jako nejšťastnější nápad.Takže benzín nebo mě napadlo nějaký elektro, tam mě teda napadá jen Tesla, tam nevim jak je to se servisem(spolehlivostí) a navíc nová je za raketu:/. Chtěl bych něco bouchnout příští měsíc abych mu to stihl dát k narozkám. Díky za nápadyJá tedy nevím, ale přijde mi dost divný, když nějakýmu řediteli, zřejmě úspěšný firmy, nastane čas (nárok?) na výměnu auta a místo toho, aby se s tím pomazlil a vybral si něco sám, tak to má v rukou zaměstnanec a on bude dalších x let jezdit v tom, co mu vybere. Nic proti Tobě, ale ještě jsem se s tím nesetkal. A navíc, chtít koupit auto během měsíce je dnes dost utopie, to se tady zbytečně ptáš, to rovnou obešli pár krámů a zjisti, co mají hned k odběru, jestli vůbec něco mají, z toho si potom vyber, ale bude na 100% kompromis jako kjáva...
semi001 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Já to chápu tak, že je to Tchán (a ředitel f. ) a chce mu spíš udělat radost k narozeninám
sidetone Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Já tedy nevím, ale přijde mi dost divný, když nějakýmu řediteli, zřejmě úspěšný firmy, nastane čas (nárok?) na výměnu auta a místo toho, aby se s tím pomazlil a vybral si něco sám, tak to má v rukou zaměstnanec a on bude dalších x let jezdit v tom, co mu vybere. Nic proti Tobě, ale ještě jsem se s tím nesetkal. A navíc, chtít koupit auto během měsíce je dnes dost utopie, to se tady zbytečně ptáš, to rovnou obešli pár krámů a zjisti, co mají hned k odběru, jestli vůbec něco mají, z toho si potom vyber, ale bude na 100% kompromis jako kjáva... Je to trochu jinak, je to můj otec a zároveň vlastní firmu. Já mu chci udělat radost k narozeninám. Auto budu kupovat na firmu, ale ze svých peněz.No řešení jeho firemního postavení či jestli má/nemá na servis jsem nečekal. Spíš jsem chtěl poradit, jestli nemá někdo dobrý nápad/inspiraci či kompromis vzhledem k nestandartním požadavkům, které si okolnosti žádaj.Každopádně pravděpodobně vyřešeno a děkuji za názory.
sidetone Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Já to chápu tak, že je to Tchán (a ředitel f. ) a chce mu spíš udělat radost k narozeninám Je to otec a přesně tak jsem to myslel. Děkuji
JR_2010 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Tvl. říkat tátovi ředitel, se poseru...a kupovat něco na firmu ze svých peněz, to musí být účetnictví, to bych nechtěl ani vidět, sorryjako.
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 (upraveno) Ja znam borce, kterej svymu synatorovi rika Namestek a kluk je v pohode. Upraveno 8. září 2017 uživatelem Zmizík
sidetone Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 (upraveno) Samozřejmě mu normálně neříkám řediteli, achjo Upraveno 8. září 2017 uživatelem sidetone
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se