financ Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Hoši, neznáte vy se všichni tak nějak historicky z nějakýho tuzing fora? já se znám se Zrnem z Tuningscene, ale že je to on jsem zjistil až po několika letech na srazu. Všichni se měníme, tvl to byly časy
martigen Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 S Probem jezdil marauderAno, trochu jsem ho znal. A nejezdil nejen s Probem...
KFL Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Njn, marauder a jeho slavný Camaro, buchta a všechno. Už je to pryč, on taky... Je to dávno.
Dominik17 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Když můj kamarád uvažoval ve věku asi 19let o tmavé fólii na zadní světla RSové octavie, dalo se to prominout vzhledem k věku a mladické horlivosti po snaze se odlišit, dnes už mi to přijde vážně mimo, ať už jde o jakékoli auto.
M3maniac Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Hosi tunerskym obdobim si snad prosel kazdy milovnik aut. Ja tunil golfa v devadesatych, muzika byla drazsi nez auto :-) pro spoilery jsme jezdili k riegrovi a kerscherovi :-) to bylo radosti :-))) golf bez klik na odskok , tridilne OZ proste masirka :-)))
Murphy97 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Ja mel ma bile Regate takovy kridlo na kufru, ze by ji ho zavidelo kdejake male letadlo. A narazniky a zrcatka komplet v barve vozu? Vrchol! Bila pani! Asi takhle + to kridlo
Petrando Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Njn, marauder a jeho slavný Camaro, buchta a všechno. Už je to pryč, on taky... Je to dávno.ty ses znal s Jirkou?... stále to nechapu
KFL Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 ty ses znal s Jirkou?... stále to nechapu Tak ?znal? je prehnany. Znal jsem ho z fora a dvakrat s nim mluvil osobne, jeste na zamku. Pak jsem na AHC restal chodit a pak jsem se o nem docet az nedavno . Abych nebyl offtopic, tak dneska jsem vyzved Starenu po vymene celniho skla. Furt je bozi .
M3maniac Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Krása, jen ty folie na pulce auta vypadaji pick upovitě.
KFL Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Krása, jen ty folie na pulce auta vypadaji pick upovitě.Ee.. Tovarni zatmaveni
sibirnaya Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 ja mam tohle. ale este sem se k tomu nedokopal
Bells Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Tak se snad raději ani nedokopávej škoda krevetu takle prznit..
Dominik17 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Souhlas s Bellsem, nekdy mene je vice. Auto ma urcite neco do sebe a prirozene starne, tohle nicemu nepomuze.
gas Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Sibiř, nech tam ty původní a ty černé tuning světla mně dej, potřebuju je na traktor
M3maniac Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Hanz tady i ja musim rict , nechej cerveny a radeji kup borly :-)))
Karussell Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Hosi tunerskym obdobim si snad prosel kazdy milovnik aut. Ja tunil golfa v devadesatych, muzika byla drazsi nez auto :-) pro spoilery jsme jezdili k riegrovi a kerscherovi :-) to bylo radosti :-))) golf bez klik na odskok , tridilne OZ proste masirka :-)))Ja ne a jsem na to hrdej :-) Kazdy moje auto bylo v puvodnim stavu :-)
Sweden Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Odesláno 14. října 2017 (upraveno) Pojezdili jsme .... teď čekáme na novou expanzku Upraveno 14. října 2017 uživatelem Sweden
Dali Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Odesláno 14. října 2017 Trochu s předstihem jsem si pořídil vánoční dárek a nejsou to hodinky, ale malotraktor na víkendy :-) Je to úžasný auto, radost ohromná. Už se těším na závěje. Zjistil jsem, že majitelé Wranglerů jsou podobná sekta jako místní hodinkářská. Dokonce mají i podobné forum. Na jaro už mám naplánované nějaké drobné úpravy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se