Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hoši, neznáte vy se všichni tak nějak historicky z nějakýho tuzing fora? :death:

já se znám se Zrnem z Tuningscene, ale že je to on jsem zjistil až po několika letech na srazu. 

Všichni se měníme, tvl to byly časy

Odesláno

Když můj kamarád uvažoval ve věku asi 19let o tmavé fólii na zadní světla RSové octavie, dalo se to prominout vzhledem k věku a mladické horlivosti po snaze se odlišit, dnes už mi to přijde vážně mimo, ať už jde o jakékoli auto. 

Odesláno

Hosi tunerskym obdobim si snad prosel kazdy milovnik aut. Ja tunil golfa v devadesatych, muzika byla drazsi nez auto :-) pro spoilery jsme jezdili k riegrovi a kerscherovi :-) to bylo radosti :-))) golf bez klik na odskok , tridilne OZ proste masirka :-)))

Odesláno

Ja mel ma bile Regate takovy kridlo na kufru, ze by ji ho zavidelo kdejake male letadlo.

A narazniky a zrcatka komplet v barve vozu? Vrchol! Bila pani!

Asi takhle + to kridlo

post-8128-0-11887100-1507830053_thumb.jpg

Odesláno

Njn, marauder a jeho slavný Camaro, buchta a všechno. Už je to pryč, on taky... Je to dávno.

ty ses znal s Jirkou?... stále to nechapu :(
Odesláno

ty ses znal s Jirkou?... stále to nechapu :(

Tak ?znal? je prehnany. Znal jsem ho z fora a dvakrat s nim mluvil osobne, jeste na zamku. Pak jsem na AHC restal chodit a pak jsem se o nem docet az nedavno :(.

Abych nebyl offtopic, tak dneska jsem vyzved Starenu po vymene celniho skla. Furt je bozi :).

61731c5190f425fa0d4ff610c6bbd7b6.jpg

Odesláno

Hosi tunerskym obdobim si snad prosel kazdy milovnik aut. Ja tunil golfa v devadesatych, muzika byla drazsi nez auto :-) pro spoilery jsme jezdili k riegrovi a kerscherovi :-) to bylo radosti :-))) golf bez klik na odskok , tridilne OZ proste masirka :-)))

Ja ne a jsem na to hrdej :-) Kazdy moje auto bylo v puvodnim stavu :-)

Odesláno

Trochu s předstihem jsem si pořídil vánoční dárek a nejsou to hodinky, ale malotraktor na víkendy :-) Je to úžasný auto, radost ohromná. Už se těším na závěje. Zjistil jsem, že majitelé Wranglerů jsou podobná sekta jako místní hodinkářská. Dokonce mají i podobné forum. Na jaro už mám naplánované nějaké drobné úpravy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...