Rodkopf Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 (upraveno) Caterham? Taky tipuju na Lotus Caterham, nebo maximálně podle pneu a váhy Smart Brabus Nebo odlehčený Elis. Upraveno 15. listopadu 2017 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) Dajhaatsu sarade engine hajabussssa plus turbina Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Black Friday po mém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miramax Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Má tady někdo nového Tourana v benzínu, že by mohl srovnat z pohledu pohodlí a ticha v kabině s např. Superbem nebo Passatem? Čeká mě nový sluzebak, a mpv se mi asi začíná líbit víc než kombi. Máme dvě děti, a doufám, že jich budeme mít ještě víc, takže i proto... Pak mě ještě napadl Tiguan allspace, bo Kodiaq se mi nelíbí vůbec, tam by dozadu mohly vejít taky tři sedačky, ne? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tichuan bude mít nejspíše malý kufr pro velkou rodinu...menší než např.octavia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tichuan bude mít nejspíše malý kufr pro velkou rodinu...menší než např.octavia.píše allspace... ten má kufor pri 5 miestnej verzii 760 litrov... octavia 610 l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 píše allspace... ten má kufor pri 5 miestnej verzii 760 litrov... octavia 610 lTak to jooo, to jsem přehlídnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 asi nie na silnici, skor na dráhe. Rewolucionáři, když píši na silnici, tak myslím na silnici a nikoli na dráze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Jinak děkuji všem co hádali, ani jeden jste se zatím netrefil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 To jsem teda zvědav co stvoříš. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tak já ještě trošku pustím něco z kuchyně. Dárcovský motor dává těch 230 HP bez přeplňování při objemu motoru 1.3 :-) a budoucí auto je předokolka, z níž se stane zadokolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tak já ještě trošku pustím něco z kuchyně. Dárcovský motor dává těch 230 HP bez přeplňování při objemu motoru 1.3 :-) a budoucí auto je předokolka, z níž se stane zadokolo.wankel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 První zásah :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 takže darca bude mazda rx8 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Jasan. Už pár týdnů je tu jedna fešanda z Anglie. Přeměřená. Wankel tlačí 98 procent fabrických hodnot, takže můžu v klidu poskládat, a teprve někdy v budoucnu na repasi, portaci, a třeba i něco jiného, pokud se tedy strachy nepokakám. Pokud bych chtěl ale Wankela dopovat, pak komresor, nikoli turbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Jasan. Už pár týdnů je tu jedna fešanda z Anglie. Přeměřená. Wankel tlačí 98 procent fabrických hodnot, takže můžu v klidu poskládat, a teprve někdy v budoucnu na repasi, portaci, a třeba i něco jiného, pokud se tedy strachy nepokakám. Pokud bych chtěl ale Wankela dopovat, pak komresor, nikoli turbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 (upraveno) Kdy chce být rychlej, musí zhubnout. Takže místo normální baterky, která váží cca 14 kg tam bude toto: 12V, 32 AH, 540A, Hmotnost 2 kg. Co jiného, než Lithium. Pozn: startovací proud dostatečný. EDIT: Jo, a já zhubnu taky. Upraveno 25. listopadu 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Je tu někdo do Fordu? Víte proč Ford v CZ osekal nabídku motorů, když v DE to pořád funguje? Mondeo, Smax, atd bez silnějších verzí? Vrátí se to nebo ne? Jsem s Smaxem moc spokojen a budu ho chtít znovu, ale nechci slabšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Tak ho kup v D, kde je problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 1. operativní leasing (může a nemusí být problém, nevím)2. primárně mě zajímá, proč to tu není i nadále k dispozici? Dosud jsem neřešil, proč máme více či méně kakaa v čokoládě než západní sousedi Ale proč už není k dispozici motor, který mám aktuálně v autě nechápu. Proto dotaz, může-li k tomu fundovaně říci něco někdo od Fordu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se