Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Má tady někdo nového Tourana v benzínu, že by mohl srovnat z pohledu pohodlí a ticha v kabině s např. Superbem nebo Passatem? Čeká mě nový sluzebak, a mpv se mi asi začíná líbit víc než kombi. Máme dvě děti, a doufám, že jich budeme mít ještě víc, takže i proto... Pak mě ještě napadl Tiguan allspace, bo Kodiaq se mi nelíbí vůbec, tam by dozadu mohly vejít taky tři sedačky, ne?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasan. Už pár týdnů je tu jedna fešanda z Anglie. Přeměřená. Wankel tlačí 98 procent fabrických hodnot, takže můžu v klidu poskládat, a teprve někdy v budoucnu na repasi, portaci, a třeba i něco jiného, pokud se tedy strachy nepokakám. Pokud bych chtěl ale Wankela dopovat, pak komresor, nikoli turbo.

Odkaz ke komentáři

Jasan. Už pár týdnů je tu jedna fešanda z Anglie. Přeměřená. Wankel tlačí 98 procent fabrických hodnot, takže můžu v klidu poskládat, a teprve někdy v budoucnu na repasi, portaci, a třeba i něco jiného, pokud se tedy strachy nepokakám. Pokud bych chtěl ale Wankela dopovat, pak komresor, nikoli turbo.

:thumbsup_anim: 

Odkaz ke komentáři

Kdy chce být rychlej, musí zhubnout. Takže místo normální baterky, která váží cca 14 kg tam bude toto: 12V, 32 AH, 540A, Hmotnost 2 kg. Co jiného, než Lithium.

Pozn: startovací proud dostatečný.

EDIT: Jo, a já zhubnu taky.

Upraveno uživatelem Bert
Odkaz ke komentáři

1. operativní leasing (může a nemusí být problém, nevím)

2. primárně mě zajímá, proč to tu není i nadále k dispozici? Dosud jsem neřešil, proč máme více či méně kakaa v čokoládě než západní sousedi :) Ale proč už není k dispozici motor, který mám aktuálně v autě nechápu. Proto dotaz, může-li k tomu fundovaně říci něco někdo od Fordu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...