exBURN Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 A co tomu teda bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Já myslím, že většina těch tvejch závistivejch kecálků by si tě namazala na chleba., ty světoběžníku. Co animátor, dobrý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 (upraveno) Ntvl, jeste i sem tu dovolenou tahejte Upraveno 31. října 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Zmizik: sorry sousede ale Ty me fakt nerozhodis co Mustang? Uz jezdi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 (upraveno) V 31. 10. 2018 v 20:53, laskajefajn napsal: Zmizik: sorry sousede ale Ty me fakt nerozhodis co Mustang? Uz jezdi?Nemám potřebu tě nějak rozhazovat, jen jsem reagoval na vpravdě pitomej post. A ano: Tyhle tvoje narážky, jako že víš, kdo sem a co dělám, jsou mně sice nepříjemný ale zas na druhou stranu vím, že víš úplný hovno. Upraveno 31. října 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Zmizik: mas SZ.Budu rozumnejsi a nebudu na tvoje kecy tady reagovat. Diky za odpoved v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 V 31. 10. 2018 v 21:07, laskajefajn napsal: Zmizik: mas SZ.Budu rozumnejsi a nebudu na tvoje kecy tady reagovat. Diky za odpoved v SZ.Máš jí tam a už mě prosím do SZ neobtěžuj. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Je to b.l.b. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Jo fabrika dala pokyn k vymene...no tak to jo. To se normalne deje, zavolaj cloveku domu a reknou hele, sice vam auto funguje a nic na nem neni rozbity, ale chceme vam vymenit veci za tripade, protoze si myslime ze je to dobrej napad. To se preci normalne deje, zejo. Ne ze tam nekdo sikovnej zavolal a popsal problemy...to neee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 To je pohoda. Ja koupil stary mercedes a za necely rok co to mam, jsem v servisu nekde okolo kila... A to jsem se bal, jestli to uservisuju. Jeste chvilku, kopnu to ze skaly a bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 V 2. 11. 2018 v 0:05, varjag napsal: Jo fabrika dala pokyn k vymene...no tak to jo. To se normalne deje, zavolaj cloveku domu a reknou hele, sice vam auto funguje a nic na nem neni rozbity, ale chceme vam vymenit veci za tripade, protoze si myslime ze je to dobrej napad. To se preci normalne deje, zejo. Ne ze tam nekdo sikovnej zavolal a popsal problemy...to neee.Trebas svolavacka. BMW ted ma akorat svolavacku na V12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Sbolavacka BMW na předělání na Ferrari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 V 2. 11. 2018 v 6:03, Gustaf napsal: Sbolavacka BMW na předělání na Ferrari Treba to jen prestrikavaj na cerveno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 V 2. 11. 2018 v 2:15, Jiří_99 napsal: To je pohoda. Ja koupil stary mercedes a za necely rok co to mam, jsem v servisu nekde okolo kila... A to jsem se bal, jestli to uservisuju. Jeste chvilku, kopnu to ze skaly a bude.To ti nebylo divné, že v Olomouci jezdí jedno jediné Rko....to tvé? :) Když jsi ho kupoval, tak jsem ti tady přál hodně štěstí na dobrej kus, tak to nevyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 rek bych toto asi, nejen: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Laska má jinej problém a navíc psal o záruce, ne o svolávací akci. Je to pešek, u měsíc starého auta to musí naštvat, chápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Jedna Mazdí krasavice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 To je jako tilt-shift fotka. I auto pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 (upraveno) Sibir: ja už jsem to vzdal Upraveno 2. listopadu 2018 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se