Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já bych taky chtěl 300tis ale sem realista tak se to svoje prodal se za 90tis :-) Bylo na tom dost práce.... :-) i nikdo ani 150 nenabídl :-D

post-3357-0-03916900-1576331177_thumb.jpg

Upraveno uživatelem DavidC3
Odesláno (upraveno)

Proč bezcenné? Pro mě cenu mělo......  Každý at si udělá auto podle sebe.. viz Rapid kamaráda.. 

post-3357-0-43770300-1576332918_thumb.jpg

Upraveno uživatelem DavidC3
Odesláno

to klame fotka nebo to lakýrník netrefil? Každopádně nějakou hodnotu to má, šikovný renovátor by z toho mohl zas udělat hezký auto, Nejspíš to bude opravený od koroze a většina dílů bez podstatného doku.... tedy upravení. Buď je to nějaká skládanka nebo nějaká přechodná série, auto s šišatým sklem by mělo mít vzadu žábry a ne mříže.

Odesláno

Proč bezcenné? Pro mě cenu mělo......  Každý at si udělá auto podle sebe.. viz Rapid kamaráda.. 

Co jste v tom měli za motory?

Odesláno

Tahleta doba je nastesti pryc. Mimonske valky 2003

Odesláno

Ten rapid je myslím přestavena R8 s V10??

Pokud s tím neudelal něco jiného, tak tam byl motor z vw venta vr6;)

Motor z r8 má auto od Petra navaque, to je někde jinde;)

Odesláno

K čemu je m1 a m2 packa?

jsou to nastavitelné jízdní režimy. Je to pecka OKAMŽITĚ  si tak nastavíš ze 4x4 na zadní nahon nebo 4x4 bez stabilizace apod. Případně vše do comfortu a nemusíš nikam do menu nebo hledat přepínač režimů na palubce. Toto se BMW moc povedlo.

Odesláno (upraveno)

Tohle patří spíše do ?Předvánoční flame?, ne?  :)

Ale jinak gratuluji k vozidlu snů

Upraveno uživatelem moco

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...