Xenomorfus Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Před hodinou, JR_2010 napsal: Do který řeky teď vylejváte hovna, jen pro zajímavost... :-). Vsechno jde na ustredni cistirnu odpadnich vod (ÚČOV). Externi hovnocucy musi primo tam. My, coby spravce site muzeme vylevat po Ostrave na urcenych mistech (asi 15 ks, SM - spousteci misto), kde jsou sberace v rozumnem prurezu, ktere usti na UCOV. To, ze pomerne rozsahle casti Ostravy nemaji kanalizaci a tedy jsou septiky a trativody to usti do vodnich toku, to je jina vec. Mesto tvrdi, ze nejsou prachy, ale na koncertni pi*ovinu za 4 mld nebo nove planovanou halu, se pry prachy najdou. Blil bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června To byl samozřejmě jen vtip, každej přeci vidí, že to je rybník 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Vytahl jsem ml. Verva teče proudem. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června před 18 hodinami, JR_2010 napsal: To byl samozřejmě jen vtip, každej přeci vidí, že to je rybník Jooo, todleee :-D. Kalove pole ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Konečně počasí na výlety! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června přesně tak 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června před 23 minutami, MarekSTI napsal: přesně tak Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června před 3 hodinami, MarekSTI napsal: přesně tak Prísne foto, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června V 8. 6. 2024 v 10:10, CEGY napsal: Vytahl jsem ml. Verva teče proudem. 20l / 100km nebo více? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června @janstuclik krasne vidle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června Chalani, obraciam sa s prosbou o radu/nazor. Viem, ze to tu uz x-krat zaznelo a zaznie, ale vieto ako to je, veci riesime, ked sa stavaju aktualnymi. M340i, kazdu chvilu mi to ukaze 60 000km. Motorovy olej meneny kazdych max. 15 000. Vymenit olej v prevodovke? Ci je to skoro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D_o_S Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června V rozmezi 60 - 70, vic bych necekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června ja by som sa nebal to vymenit kludne aj pri 50tis. Kedze predpokladam ze s M340i sa nejazdi uplne klobuk a sem tam ju asi pretiahnes a vyzenies pavukov z vyfuku, tak skorsou vymenou nic nepokazis, skor naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června před 20 hodinami, safi napsal: 20l / 100km nebo více? 20 to umi taky. Průměr je tak 16 -17l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. června Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června před 14 minutami, CEGY napsal: 20 to umi taky. Průměr je tak 16 -17l. To neni hrozne. Moje S80 zrala ve meste 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Chvíli jsem tu nebyl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června (upraveno) Jak to je vlastně s existencí výstavy aut v Žákavě, víte někdo? Definitivně je konec? Teď jsem si na to náhodou vzpomněl... Upraveno 14. června uživatelem milomac 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června V tuhle chvíli je Žákava u ledu. Nějak se nemůžeme sladit na organizaci. Je mi to líto, ale je to tak. Snad budeme místo toho dělat něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Před hodinou, Pavelpu27 napsal: V tuhle chvíli je Žákava u ledu. Nějak se nemůžeme sladit na organizaci. Je mi to líto, ale je to tak. Snad budeme místo toho dělat něco jiného. To byla moc fajn akce Tak dej vedet, kdyby byo neco noveho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června @Pavelpu27 Díky za info, myslel jsem si, že tam jsou nějaké překážky, proč se akce nekoná. Je to velká škoda, všude je plno veteránů, ale tady se sjely nádherné vesměs sportovní vozy v příjemném přírodním prostředí (ne jako výstava aut u Olympie), parádní plocha i k parkování, fajn občerstvení. Vlastně se tam potkávali nejen příznivci aut, ale i členové Chronomagu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se