Gustaf Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna (upraveno) před 9 minutami, DavidLC napsal: Je to fofr a někdy to vyjde a někdy ne.... jde o plechy a ne o zdraví . Trocha zmatků, ale auto dají dokupy.... Souseda kluk nedal přednost, zabrzdil a pán to do něj plácnul. Nikomu nic, ale auta nepojízdný, tak v rámci slušnosti ho soused (přijel k tomu) potom vezl domů a ptal se ho, jestli nešlo uhnout, nebo dobrzdit, pán (starší rok výroby)mu řekl že byl na hlavní, tak proč by brzdil .... No, značka upozornění na křižovatku tam je, paní říkala, že jsou tady policajti často kvůli nehodám. Tak hlavně že to ví...a pak se v tom úseku nevěnuje řízení. Sama pak přiznala, že nestihla reagovat. Tím na ní nic samozřejmě nehazim. Ale pořád se z její strany daly následky zmírnit...si myslím. Ale prostě.... hlavně, že se nikomu nic nestalo. Říkat si ...coby kdyby..... Upraveno 28. ledna uživatelem Gustaf
DavidLC Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna před 4 minutami, Gustaf napsal: No, značka upozornění na křižovatku tam je, paní říkala, že jsou tady policajti často kvůli nehodám. Tak hlavně že to ví...a pak se v tom úseku nevěnuje řízení. Sama pak přiznala, že nestihla reagovat. Tím na ní nic samozřejmě nehazim. Ale pořád se z její strany daly následky zmírnit...si myslím. Ale prostě.... hlavně, že se nikomu nic nestalo. Říkat si ...coby kdyby..... Vydejchej to a dávej si bacha pro příště... Buď rád, že byla normální....nehrála marvana, že jí bolí záda.... Nedávno jsem zastavil na přejezdu, babka s chodítkem asi posnídala kaši s redbulem a mazala do Kaufu na akce. Kouknu do zrcátka a vidím zle a buch, taky jsem si říkal, že jsem to mohl projet, neohrozil bych jí a taky jsem si říkal že jsem na to měl šlápnout a neurony (nebo jak to je odborně) to nedaly.... co už trocha střepů, paní se omlouvala, já jí uklidňoval, sepsali jsme to a bylo to.... hlavně klid a pamatovat na pravidlo šťastného návratu 1
Gustaf Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Jj, máš pravdu. Paní byla pak trochu v šoku, nechala se odvézt na vyšetření...na místě říkala, že cítí bolest akorát od pásu...lékaři tam prohlédli, ale raději jí svezli na vyšetření. Kdyžtak se vrátila byla v pohodě, nic jí není, na nic to uhrát nechtěla. I když třeba mohla. To jí jde ke cti. Pak jsme v poho komunikovali. 1
DavidLC Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Já měl simulovat, když mě nabrali benga čelně (roh), jejich chyba, ale nejspíš bych dostal pendrekem jo od pásů to bylo znát.... 1
Gustaf Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Tak hlásím, že jsme doma. Nakonec pro nás přijel kamarád taky s Tiguanem, takže jsme nahodili příčníky, rakev a jelo se.... Naše auto tam zůstalo, aplikace Generalli tvrdí, že už je po prohlídce likvidátorem. No příští týden se uvidí.... Každopádně díky všem za reakce i za nabídku pomoci. 4
JR_2010 Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Předpokládám, že autorizák VW si "likviduje" sám, ale určitě to budou muset dofotit po rozebrání. Ten sloupek u prahu bude taky na rovnání, to je na tom asi to nejpitomější.
Gustaf Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna (upraveno) No v apce mám jméno nějaké likvidatorky...tak myslím, že je pověřená pojišťovnou. Sloupek vypadal v pohodě, když jsem koukal z blízka. Ale tak já tohle neposoudim. V pojistných podmínkách máme totalku od 70% současné ceny. To by bylo něco okolo 700k, což si myslím, že snad oprava nepřekročí. Uvidíme.... Upraveno 31. ledna uživatelem Gustaf
JR_2010 Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Likvidátor je vždycky z pojišťovny, ale servis to v podstatě za něj připraví a on to jenom zkontroluje a odsouhlasí, zjednodušeně řečeno. Za mě to totálka nebude. 1
Gustaf Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna před 16 minutami, JR_2010 napsal: Likvidátor je vždycky z pojišťovny, ale servis to v podstatě za něj připraví a on to jenom zkontroluje a odsouhlasí, zjednodušeně řečeno. Za mě to totálka nebude. Tak asi jo....no já si taky přeju, ať to opraví. Jinej na trhu není
JR_2010 Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Ony jsou dnes ty opravy drahý, díly, práce, a všechno okolo toho, ale tohle není zase tak strašně bouraný auto, opraví se to a nadrandíš s tím ještě mraky kilometrů bez problémů . 1 2
ATOM Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února před 9 hodinami, Gustaf napsal: Tak asi jo....no já si taky přeju, ať to opraví. Jinej na trhu není Myslim, ze toto je v pohode opravitelne a auto bude zase v cajku neboj. Pruser by byl, kdyby to vyrabeli technoligii ala gigapress. Pak by byl velky problem. 1
Gustaf Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Tak pánové...auto je K.O. díly na Rko jsou drahý jako pes, takže se nevyplatí opravovat. Tak jsem zvědavý, jak se vytáhne pojišťovna s plněním. Mám pojištěné allrisk na 1mio. 1
geometr Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Dyť to muselo bejt i hnutý, jaks to dostal na to kolo... Je tam všechno možný - závěs, náhon s tim spojená převodovka, na něčem je to přidělaný...
Gustaf Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února před 13 minutami, geometr napsal: Dyť to muselo bejt i hnutý, jaks to dostal na to kolo... Je tam všechno možný - závěs, náhon s tim spojená převodovka, na něčem je to přidělaný... Jj, zlomená poloosa, jak bylo zarazeny to kolo...s tím souvislost s dsg a 4motion....atd....
Micey Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Jo, uprimne receno bych to bral spis jako vyhru, takhle hodne opravovany auto by me asi stvalo, nemluve o ztrate hodnoty. Plus, radost s vyberem novyho:) Jak se to takhle vlastne dela, ten “vrak” si pojistovna proda sama? 1
Gustaf Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Já právě nevím jak přesně to je. Pojišťovna mi teď nabídne částku za totalku. Já se jí můžu snažit navýšit, třeba uctenkama za aplikaci keramiky atp. Než jsme odjeli, dělal jsem velký servis v 60tkm za 27k a technickou. Takže je varianta, že si mužů nechat vyplatit hodnotu celou nebo mi zůstane vrak a já si ho můžu prodat sám. Aspoň tak si to myslím. Teď jde o to, kolik nabídnou.... Výběr nového: To samé Rko Nový Tiguan 2.0tdi 149kw Cupra Terramar vz 265k Co byste brali? Tiguan je víc rodinné a malinko prostornější. Terramar mi přijde hodně zajímavý a neotřelým auto.
Micey Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Ten diesel by te podle me sral.. Osobne bych bral toho Leona VZ no, ale ty chces sedet vejs vid:)
Gustaf Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února (upraveno) před 29 minutami, Micey napsal: Ten diesel by te podle me sral.. Osobne bych bral toho Leona VZ no, ale ty chces sedet vejs vid:) SUV, panorama, 4x4, tažný je must have... Předtím jsem měl taky rs v naftě.... jasné že to TSI 195kw by bylo fajn, ale to už je ranec Upraveno 3. února uživatelem Gustaf
African Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února 59 minutes ago, Gustaf said: Já právě nevím jak přesně to je. Pojišťovna mi teď nabídne částku za totalku. Já se jí můžu snažit navýšit, třeba uctenkama za aplikaci keramiky atp. Než jsme odjeli, dělal jsem velký servis v 60tkm za 27k a technickou. Takže je varianta, že si mužů nechat vyplatit hodnotu celou nebo mi zůstane vrak a já si ho můžu prodat sám. Aspoň tak si to myslím. Teď jde o to, kolik nabídnou.... Výběr nového: To samé Rko Nový Tiguan 2.0tdi 149kw Cupra Terramar vz 265k Co byste brali? Tiguan je víc rodinné a malinko prostornější. Terramar mi přijde hodně zajímavý a neotřelým auto. Ta Cupra je ale moc hezké auto....trochu ta cena mě ale překvapila. V této cenovce se už dá docela už vybírat, ovšem asi ne s takovým příjemným výkonem, to je pravda. 1
DavidLC Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února Před hodinou, Gustaf napsal: Já právě nevím jak přesně to je. Pojišťovna mi teď nabídne částku za totalku. Já se jí můžu snažit navýšit, třeba uctenkama za aplikaci keramiky atp. Než jsme odjeli, dělal jsem velký servis v 60tkm za 27k a technickou. Takže je varianta, že si mužů nechat vyplatit hodnotu celou nebo mi zůstane vrak a já si ho můžu prodat sám. Aspoň tak si to myslím. Teď jde o to, kolik nabídnou.... Výběr nového: To samé Rko Nový Tiguan 2.0tdi 149kw Cupra Terramar vz 265k Co byste brali? Tiguan je víc rodinné a malinko prostornější. Terramar mi přijde hodně zajímavý a neotřelým auto. Je to, jak jsem ti psal a ano, ty po výsledku dražby, která je finančně směroplatná vůči pojišťovně (pojišťovna vyplatí částku do jejich ceny mínus vydražená) a ty to neprodáš výherci dražby, ale necháš a prodáš za víc.... ale spíš bych věřil tý dražbě. Lidi tam jsou odkázaný a mají třeba jiné postupy při opravách
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se