bandicoot Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 KFL, lolohh: hajzlové, to mě starýho fordistu nemůžete přibrat?
Chumpus Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Původně jsem to chtěl dát do vtipů, ale radši to dám sem. Narvat to do houkajících policajtů, tomu říkám pech...
lolohh Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Jen pockej ty zm*de priste pojedes autobusem a ne luxusni limuzinou! Rád bych se ti omluvil za své včerejší neuvážené výroky týkající se tvého řidičského umění. Do tvé limuzíny se vždy moc těším. KFL, lolohh: hajzlové, to mě starýho fordistu nemůžete přibrat? Tobě se taky omlouvám (hlavně za nulovou reakci na tvou SMS před pár dny ohledně Z.). Ale stejně by ses tam nevešel
spiderer Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Rád bych se ti omluvil za své včerejší neuvážené výroky týkající se tvého řidičského umění. Do tvé limuzíny se vždy moc těším. Tak prominuto, mozna te i priste odvezu na tu periferii u Kosic kde bydlis
lolohh Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Tak prominuto, mozna te i priste odvezu na tu periferii u Kosic kde bydlis Začíná to vypadat, že se budeme někdy stšhovat, úplně na druhý konec. To už tvých služeb nebudu moct využívat
spiderer Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Začíná to vypadat, že se budeme někdy stšhovat, úplně na druhý konec. To už tvých služeb nebudu moct využívat Aha, tak do Moskvy te vozit nebudu, ale aspon ti vzdycky pri odjezdu popreju stastnou cestu
lolohh Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Aha, tak do Moskvy te vozit nebudu, ale aspon ti vzdycky pri odjezdu popreju stastnou cestu Stačí, když mě hodíš na vlak.
spiderer Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Stačí, když mě hodíš na vlak. Hodim te na nadrazi stred, snad to pomuze
KFL Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 KFL, lolohh: hajzlové, to mě starýho fordistu nemůžete přibrat? Sorry, byla to plánovaná reklamní cesta k nemovitosti. FRS se nám do cesty připletlo jen náhodou. Příště ti dám určitě vědět .
Alessio Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Kdy a kde to vyjde, pls. Hodím sem pak link, dělám pro Auto.cz a Autofun.
Josef01 Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Alessio: Tak nebuď tajemnej a prozrad jak to dopadlo? Já si troufnu říct, že ta Mazda nevyhrála, protože jsem v ní jel a má zmršenej motor....
pepan Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 KFL, lolohh: hajzlové, to mě starýho fordistu nemůžete přibrat? Němci říkají,Fordem tam a vlakem zpátky
wave ceptor Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 josef01:Mazda nevyhrála, protože jsem v ní jel a má zmršenej motor.... Ty odborníku co by tam mělo být zmršené, udivuješ mně!
Josef01 Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 S tím odborníkem jsi to skoro trefil. Měl jsem donedávna MPS starší model 2 roky, ta skutečně "trhala" asfalt a zrychlení 0-100km/h pod 6s. Tahle Mazda je na tom hůře a přes 220 už ztrácí dech. Buď není seřízená (o čemž pochybuji), nebo tomu turbu dal někdo pořadně "zahulit". Vzhledem k tomu, že nová verze je lehčí, předpokládal bych, že na tom bude lépe než starší model. Pokud tomu nevěříš, můžeš se se mnou svézt....
wave ceptor Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Vzhledem k tomu, že se jedná o novou generaci, jsme očekávali změny i pod kapotou. Těch jsme se ale nedočkali a o pohon se stará stejný motor, jako u předchozí generace MPS. A vlastně proč ne, tento motor je skutečně výborný, takže změny vlastně ani nebyly potřeba. Tak Josef01 ty tam máš asi nějaký jiný motor....Jinak bych se svezl ,ale takovou sílu bych asi nezvládl.
Josef01 Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Ale vůbec to není jiný motor, pořád je to stejný 2.3 Turbo. Navíc má lépe udělané sání (viz moje foto na předchozí stránce) a auto je lehčí. Jinak autíčko je to super, nabušené elektronikou, takže jsem spokojený, ovšem 270 km/h už nepojede. Máš pravdu, že pro někoho kdo do toho sedne poprvé, tak se mu klepou z toho zrychlení nohy a i po 2 letech mě to vždycky dostalo, protože každý převodový stupeň rve řidiče do sedačky, včetně té šestky.
Duke650 Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Němci říkají,Fordem tam a vlakem zpátky Jo jo "každý Němec je odborník na auta a jeho slovo je zákon".... takové ty báchorky a průpovídky o různých značkách jsou roztomilé vodítko, kdo jim věří, koupí si mercedesa E-Klasse protože "medvěd se přece nemůže porouchat" a nestačí se divit viz http://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/index....ri/2009-2-3/218
Dantechno Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Pristi tyden mam pujcenou Skodu Octavia verze 1 s krasnymi 413 tkm ....
Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Jo jo "každý Němec je odborník na auta a jeho slovo je zákon".... takové ty báchorky a průpovídky o různých značkách jsou roztomilé vodítko, kdo jim věří, koupí si mercedesa E-Klasse protože "medvěd se přece nemůže porouchat" a nestačí se divit Tsssss, E-klasse
bandicoot Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Němci říkají,Fordem tam a vlakem zpátky nojo, já jsem geneticky vzato východní slovan, tudíž neoplývám nekompromisní árijskou inteligencí - i proto jsem si po vlastnictví jednoho Fordu koupil dalšího
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se