Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jen pockej ty zm*de priste pojedes autobusem a ne luxusni limuzinou! :lol2:

Rád bych se ti omluvil za své včerejší neuvážené výroky týkající se tvého řidičského umění. Do tvé limuzíny se vždy moc těším.

KFL, lolohh: hajzlové, to mě starýho fordistu nemůžete přibrat?

Tobě se taky omlouvám (hlavně za nulovou reakci na tvou SMS před pár dny ohledně Z.). Ale stejně by ses tam nevešel :D

Odesláno
Rád bych se ti omluvil za své včerejší neuvážené výroky týkající se tvého řidičského umění. Do tvé limuzíny se vždy moc těším.

Tak prominuto, mozna te i priste odvezu na tu periferii u Kosic kde bydlis :lol2:

Odesláno
Tak prominuto, mozna te i priste odvezu na tu periferii u Kosic kde bydlis :lol2:

Začíná to vypadat, že se budeme někdy stšhovat, úplně na druhý konec. To už tvých služeb nebudu moct využívat :crying_anim02:

Odesláno
Začíná to vypadat, že se budeme někdy stšhovat, úplně na druhý konec. To už tvých služeb nebudu moct využívat :crying_anim02:

Aha, tak do Moskvy te vozit nebudu, ale aspon ti vzdycky pri odjezdu popreju stastnou cestu :lol:

Odesláno
KFL, lolohh: hajzlové, to mě starýho fordistu nemůžete přibrat?

Sorry, byla to plánovaná reklamní cesta k nemovitosti. FRS se nám do cesty připletlo jen náhodou. Příště ti dám určitě vědět :).

Odesláno

Alessio: Tak nebuď tajemnej a prozrad jak to dopadlo? Já si troufnu říct, že ta Mazda nevyhrála, protože jsem v ní jel a má zmršenej motor....

Odesláno

S tím odborníkem jsi to skoro trefil. Měl jsem donedávna MPS starší model 2 roky, ta skutečně "trhala" asfalt a zrychlení 0-100km/h pod 6s. Tahle Mazda je na tom hůře a přes 220 už ztrácí dech. Buď není seřízená (o čemž pochybuji), nebo tomu turbu dal někdo pořadně "zahulit". Vzhledem k tomu, že nová verze je lehčí, předpokládal bych, že na tom bude lépe než starší model. Pokud tomu nevěříš, můžeš se se mnou svézt....

Odesláno

Vzhledem k tomu, že se jedná o novou generaci, jsme očekávali změny i pod kapotou. Těch jsme se ale nedočkali a o pohon se stará stejný motor, jako u předchozí generace MPS. A vlastně proč ne, tento motor je skutečně výborný, takže změny vlastně ani nebyly potřeba. Tak Josef01 ty tam máš asi nějaký jiný motor....Jinak bych se svezl ,ale takovou sílu bych asi nezvládl.

Odesláno

Ale vůbec to není jiný motor, pořád je to stejný 2.3 Turbo. Navíc má lépe udělané sání (viz moje foto na předchozí stránce) a auto je lehčí. Jinak autíčko je to super, nabušené elektronikou, takže jsem spokojený, ovšem 270 km/h už nepojede. Máš pravdu, že pro někoho kdo do toho sedne poprvé, tak se mu klepou z toho zrychlení nohy a i po 2 letech mě to vždycky dostalo, protože každý převodový stupeň rve řidiče do sedačky, včetně té šestky.

Odesláno
Němci říkají,Fordem tam a vlakem zpátky :thumbsdown_anim:

Jo jo "každý Němec je odborník na auta a jeho slovo je zákon".... takové ty báchorky a průpovídky o různých značkách jsou roztomilé vodítko, kdo jim věří, koupí si mercedesa E-Klasse protože "medvěd se přece nemůže porouchat" a nestačí se divit

viz

http://tipnanakup.bezpecnyobchod.cz/index....ri/2009-2-3/218

Návštěvník Tada
Odesláno
Jo jo "každý Němec je odborník na auta a jeho slovo je zákon".... takové ty báchorky a průpovídky o různých značkách jsou roztomilé vodítko, kdo jim věří, koupí si mercedesa E-Klasse protože "medvěd se přece nemůže porouchat" a nestačí se divit

Tsssss, E-klasse :P

Odesláno
Němci říkají,Fordem tam a vlakem zpátky :thumbsdown_anim:

nojo, já jsem geneticky vzato východní slovan, tudíž neoplývám nekompromisní árijskou inteligencí - i proto jsem si po vlastnictví jednoho Fordu koupil dalšího :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...