Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Mě zase před zimou přepadají chutě vyměnit 320d za Golf R...270 koní, 4x4, hmm...:suicide_anim:

320d který? já měl e46 a dodnes s láskou vzpomínám. ještě mám někde u našich luxusní 18" elektrony tak kdybys chtěl přezout... ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, myslim ze zrovna X6 je za skaredou povazovana drtivou vetsinou populace. Coz samozrejme nijak neubira na prozitcich majitelu, kterym se libi. Muj kamarad ji ma taky. Bohaty clovek, inteligentni, plasticky chirurg s vlasntni klinikou a krasne kresli, takze vytvarne nadani ma a potrebuje i pro svou prace. A pres to si koupil X6, ze ktere se me, technikovi zcela bez vytvarneho nadani a s silenym rukopisem, zveda zaludek. Treba se ta vetsina vcetne me fakt myli a je to krasne auto. No, ale ja stene radsi odvratim zrak.

Odkaz ke komentáři

No, myslim ze zrovna X6 je za skaredou povazovana drtivou vetsinou populace. Coz samozrejme nijak neubira na prozitcich majitelu, kterym se libi. Muj kamarad ji ma taky. Bohaty clovek, inteligentni, plasticky chirurg s vlasntni klinikou a krasne kresli, takze vytvarne nadani ma a potrebuje i pro svou prace. A pres to si koupil X6, ze ktere se me, technikovi zcela bez vytvarneho nadani a s silenym rukopisem, zveda zaludek. Treba se ta vetsina vcetne me fakt myli a je to krasne auto. No, ale ja stene radsi odvratim zrak.

X6 je především auto na machrování, protože na všechno ostatní je na hov.. v porovnání se stejně drahejma jinejma kárama v téhle ktategorii :-D

Odkaz ke komentáři

No, myslim ze zrovna X6 je za skaredou povazovana drtivou vetsinou populace....

no vidíš. já si do teď myslel že většině populace se líbí. nikdy jsem nepotkal nikoho komu by se nelíbila. je to prostě jediný coupe suv jak to nazval pan prodejce kterej mi ji pujčoval. každej tvdí že je nepraktický a asi třeba i je ale nemám formu na stehování ledniček a přijde mi stejně praktická jako X5 nebo cayenne. ale hlavně se mi líbí a o tom to je jedině myslím. dost blbý mi přišlo že vzadu jsou jen dvě místa ale od letoška už dělají i tři :-) jinak chápu že se někomu líbit nemusí obzvlášť když si to udělalo renomé auto "veksláků" ale jak řekl nademnou někdo to jsou jen kecy. říká se to i o rolex a asi víme jaký jsou. je to prostě věc názoru. jen bych nepaušalizoval že si tohle koupí jen někdo bez vkusu

Odkaz ke komentáři

no vidíš. já si do teď myslel že většině populace se líbí. nikdy jsem nepotkal nikoho komu by se nelíbila. je to prostě jediný coupe suv jak to nazval pan prodejce kterej mi ji pujčoval. každej tvdí že je nepraktický a asi třeba i je ale nemám formu na stehování ledniček a přijde mi stejně praktická jako X5 nebo cayenne. ale hlavně se mi líbí a o tom to je jedině myslím. dost blbý mi přišlo že vzadu jsou jen dvě místa ale od letoška už dělají i tři :-) jinak chápu že se někomu líbit nemusí obzvlášť když si to udělalo renomé auto "veksláků" ale jak řekl nademnou někdo to jsou jen kecy. říká se to i o rolex a asi víme jaký jsou. je to prostě věc názoru. jen bych nepaušalizoval že si tohle koupí jen někdo bez vkusu

Není to jediné coupe SUV, první to udělal Ssangyong Actyon což je teda kepl strašněj, BMW to vymazlili a vznikla X6tka :-) V zimě kdo se pojede potápět na lom zjistí, že X6 pro naložení vybavení a projíždění terénu opravdu stojí za prd. I moje Sorento, který si teda myslím, že je mnohem mnohem horší než BMW je pro tenhle účel lepší než X6 :-) X5tka naopak oproti tomu v terénu super.

Ale jo jinak souhlas když se to někomu líbí ať si to pořídí. Kdyby se nám všem líbíli stejná auta byla by tu jen jedna automobilka a to by zase byla nuda :-) Já na tyhle auta koukám hlavně z praktickýho hlediska, protože pro estetiku si prostě koupím krásný sportovní coupé :-)

BTW: docela se mi líbí design toho SUV od Maserati :-)

Odkaz ke komentáři

VasekN: X5 a teren nejdou dohromady

záleží čemu říkáš terén. jistě že nezvládne co hamr nebo landrover ale nezpevněná polní cesta s výmoly pohoda. no i když pamatuju že jsem jednou jel na megašpatné polní cestě která byla akorát pro traktory v jarisu. jj neni to překlepv jarisu. strašný rány do spodku auta ale přežilo to. za tu chvili soukromí to ale nestálo.

jinak ještě o tom terénu. žádnej prodejce resp sem se stím nesetkal netvrdí že napřX5 je do terénu. jsou to suv prostě auta na cestu s kterýma se moc nemusíš v zimě bát až napadne sníh.

Odkaz ke komentáři

VasekN: X5 a teren nejdou dohromady

Jak píše Fikus to nejde žádné SUV :-) Ale v zimě na jednom lomu jsem docela čuměl kam se vyškrábal týpek s X5tkou stejně tak třeba u Tuarega jsem viděl docela pozoruhodné výkony .... záleží hodně moc na gumách a většina SUV má gumy na silnici :-)

Odkaz ke komentáři

VasekN-no a prave to lidi s..e,ze si koupej takovyhle auto (v tvych ocich jen na machrovani),mimochodem ridil si to,ze si ses tak jistej?a jestli jo,tak mi rekni,ktery auto od konkurence se mu alespon blizi,co se tyce jizdnich vlastnosti.Ja mam X5 jen kvuli kufru a kvuli detem vzadu,kdybych tohle neresil,tak ji beru ihned a vubec neresim,co si vo tom kdejakej strejda mysli.

Odkaz ke komentáři

hele ja nikoho nejmenoval ;) diskutujte chlapci, ja se budu bavit a na prodejich X6 se stejne howno zmeni :D

To víš no ..... znáš to s tou potrefenou husou .... tak nějak jsem se v tom našel :-) A jinak je to jasný auto na machrování má v ČR obrovskej prodejní potenciál o tom žádná :-)

Odkaz ke komentáři

VasekN-no a prave to lidi s..e,ze si koupej takovyhle auto (v tvych ocich jen na machrovani),mimochodem ridil si to,ze si ses tak jistej?a jestli jo,tak mi rekni,ktery auto od konkurence se mu alespon blizi,co se tyce jizdnich vlastnosti.Ja mam X5 jen kvuli kufru a kvuli detem vzadu,kdybych tohle neresil,tak ji beru ihned a vubec neresim,co si vo tom kdejakej strejda mysli.

Řídil no, ale třeba oproti Jaguáru XK kterej si chci pořídit mi to nepřijde jako žádnej zázračnej jízdní zážitek, moc SUVček jsem ale jinak neřídil kromě toho svého keplíka jsem měl jednou půjčeného Cayenne a to mi přišlo lepší, ale je fakt, že to byl benzín a BMW diesl což se blbě porovnává.

BTW: tak si tam dej střešní box a můžeš mít X6tku ;-) .... tak mne napadá, že jsem vlastně X6 se střešním boxem ještě neviděl :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...