ViCo Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 No a vo tomto je . Já tady nikde neinzeruju čím jezdím, jen jsem napsal, že škodovka ne a je z toho zase aféra . Každý ať si jezdí, tím co mu vyhovuje. Osobně jezdím jen zadokolkama, nebo 4x4. Moje zásada je, že japonec mě nesmí do baráku ale, když potřebuju půjčím si subaru od souseda, který nic než japonce zase neuznává. Prostě ať si každý koupí to, co mu vyhovuje a hotovo. Tak s týmto sa nedá nič iné, len súhlasiť!!
ViCo Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Obecně je pro každou firmu nejideálnější každé auto, které firma nemá, jinak řečeno žádné náklady a starosti, ale na co jsou auta určená také nemusí hrát až tak prim, to by ve většině firem stačila auta ve velikosti Smart, nebo těch blbostí, co se v nich jezdí od 15 let. Přidanou hodnotou může být i fakt, že dnes služební auto často kompenzuje část mzdy, je to nákladová položka, neplatí se z toho soc+zdrav a zaměstnanec je saturován také... Nikto nechce náklady a starosti navyše...Ale keď dáš 10 zamestnancom na výber akékoľkek auto, určite bude minimálne 8 z nich rôzne...
Micey Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 ViCo: Musíš bejt fikanej.. "Můžete si vybrat jakýkoli auto, pokud to bude Oktávka s dieselem do půl mega". Všichni budou spokojený!
ViCo Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 ViCo: Musíš bejt fikanej.. "Můžete si vybrat jakýkoli auto, pokud to bude Oktávka s dieselem do půl mega". Všichni budou spokojený! Tak tým sa nám zúžil výber...
Remio Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Zajímavé a zdá se i objektivní hodnocení (9004 respondentů, 7,3 milionu technických kontrol TUV). Tomu by se dalo věřit... Pro srovnání jinou metodikou dle J.D. Power Zufriedenheitsindex.
Lion Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) O co ti jde? Chceš zase vyvolat flame? Prostě jsem jen napsal, jaké mám zkušenosti se škodovkou, co si i ní myslím, že bych si ji nekoupil a to je vše. No a pokud považuješ za výkřik do prázdna bezpředmětnou debatu seš mimo. mě by to třeba taky zajímalo... rád si pak takově auto koupím... ale co jsem se díval tak ford, škoda, hyundai, volvo,toyota, mitsubishi... tak buď to auto třebba maximální výbavu ani nemá, nebo třeba v případě hyundai má pěknej interiér, technologie, ale má jen jednu volbu motorizace a s příplatkama je to taky za ranec pak by mě zajímal třeba Outback 2,5i... takže pokud znáš auto s dobrým poměrem cena/výkon/výbava tak sem s ním zhruba do milionu a nový... Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem Lion
jirka404 Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 mě by to třeba taky zajímalo... rád si pak takově auto koupím... ale co jsem se díval tak všude ford, škoda, hyundai, volvo,toyota, mitsubishi... tak buď to auto maximální výbavu ani nemá, nebo třeba v případě hyundai má pěknej interiér, technologie, ale má jen jednu volbu motorizace a s příplatkama je to taky za ranec pak by mě zajímal třeba Outback 2,5i... takže pokud znáš auto s dobrým poměrem cena/výkon/výbava tak sem s ním zhruba do milionu a nový... Rád bych ti poradil, ale vzhledem k tomu, že se v těchto značkách nevyznám ti mohu jen doporučit nějaký automobilový server, kde jsou recenze a testy všech značek.
Lion Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Rád bych ti poradil, ale vzhledem k tomu, že se v těchto značkách nevyznám ti mohu jen doporučit nějaký automobilový server, kde jsou recenze a testy všech značek. škoda... já prošel už poměrně dost a ještě jsem takové auto nenašel
Josef01 Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Nedělám reklamu, ale dost často jsem řešil pronájem vozidla než koupi v PŮJČOVNĚ. Při smlouvě na 2 roky jsou ceny o cca 40% nižší než jsou na webu. Nemusí se řešit poplatky, pojištění, pneu, údržbu atd. prostě nic. Když auto ukradnou, nabouráš nebo je jinak nepojízdné, přistaví do 4 hodin jiné. Žádná akontace člověk sedne a jezdí. Zatím jsem nenašel jediný důvod koupit nové auto, protože mi to přijde jako zbytečné vyhazování peněz oknem, pokud si tedy člověk nekupuje auto na podstatnou část života.
Kasprik Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Tady máš Mazdu 6,která nemá nějaké nablblé turba u benzínu, ale ještě pořádnej atmosferickej motor.http://www.auto.cz/mazda-6-ceny-539-900-kc-kombi-cenu-sedanu-72242
ViCo Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Do milióna Kč je napr. Honda Accord aj vrátane adaptabilného tempomatu, alebo z iného súdka, napr. Toyota Rav4.Ale ako som už vyššie uviedol, neexistuje auto, ktoré by vyhovovalo všetkým...Ja by som napr. volil 2,4 benzín automat a môj sused by možno radšej zobral diesel s manuálom......ale sused si asi skôr kúpi VW...
ViCo Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Tady máš Mazdu 6,která nemá nějaké nablblé turba u benzínu, ale ještě pořádnej atmosferickej motor.http://www.auto.cz/mazda-6-ceny-539-900-kc-kombi-cenu-sedanu-72242 Dobrá voľba, a správna poznámka k atmosfére.Nemôžem si pomôcť, ale objem nenahradíš.
decebal Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 mě by to třeba taky zajímalo... rád si pak takově auto koupím... ale co jsem se díval tak ford, škoda, hyundai, volvo,toyota, mitsubishi... tak buď to auto třebba maximální výbavu ani nemá, nebo třeba v případě hyundai má pěknej interiér, technologie, ale má jen jednu volbu motorizace a s příplatkama je to taky za ranec pak by mě zajímal třeba Outback 2,5i... takže pokud znáš auto s dobrým poměrem cena/výkon/výbava tak sem s ním zhruba do milionu a nový...Outback je OK, co není OK je to, že tyhle 2,5motory žerou olej a mám dva kamarády, kterým se rozsvítila kontrolka vpodstatě proto, aby je informovala, že právě zadřeli motor. Doporučuju třílitr, Jede to, žere to, ale jinak to nic nechce. Takže ve výsledku je to vlastně auto s levným provozem .
Josef01 Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Tahke nová šestka je moc pěkná, u Mazdy se mí líbí spolehlivost a kvalitní dílenské zpracování. Pokud si porovnám Škoda Rapid (s porovnatelnou výbavou), který je za stejnou cenu jako Mazda 6 ve výbavě Attraction tak není co dodat...
NIGHTinGALE Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) Já nechci doporučovat žádný auto ani tady dělat reklamu. To je prostě jen můj názor. Tak ten svůj názor rozveď, ne? Jinak to jsou jen kecy.U nás mají obchodníci Oktávky v kombíku, dieselovej motor, výbava Elegance + budget cca. 40.000Kč na dovybavení navíc.Ročně najedou 40 - 50.000km.Každé 3 roky mají auto nové a jezdí s ním pouze oni.Auta kupujeme hotově. Tak pokud je Oktávka chrastítko, které by sis nekoupil, tak mi napiš auto, které by sis koupil, aby stálo nové v kombíku a dieselu do 550.000Kč (po slevě od dealera). S těma autama nejsou problémy, servis je po 30.000km a pokud si dobře pamatuju, tak za posledních 5 let se ani jedna neposrala a to jich máme celkem dost. Takže co mám říct bossovi, že má obchodníků kupovat? Edit: jo a aby to byla nižší střední třída (tzn. Oktávka, Focus, Astra a podobně) Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem NIGHTinGALE
NIGHTinGALE Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Jo, na Insignii jsem právě natočil 97.000km a posral se mi zámek u kufru, nejde otevřít.Za téměř 100.000km je to první závada, když nepočítám, že mi museli u nového auta promazat zámek u řidiče, když byla zima, tak zlobil.A to ji mám (kromě masážních sedaček) v plné výbavě. Takže věcí na posrání je tam docela dost. No a kolega má Mazdu 6 s 50.000km a posraly se mu už couvací senzory na zadku a vyhřívání sedadel. Tím chci říct to, že auta se serou bez ohledu na značku. Opel je branej jako sračka, ale mám štěstí na dobrej kus.Mazda je braná jako spolehlivý auto a kolega má prostě smůlu na zmetek.
Mirek Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Opel je převlečenej Saab, takže to musí být spolehlivý auto ...(a ti, co tvrdí, že je to naopak, tomu vůbec nerozumí)
mmuf Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 .. bych přejmenoval vlákno na "Do čeho bych nesedl, ani kdybych na to měl.... resp. čím bych jezdil, kdyby
Josef01 Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Mazda je braná jako spolehlivý auto a kolega má prostě smůlu na zmetek. To je jasný, statistika funguje na tisícovkách kusů a tam je Mazda a Toyota na tom slušně. Jako služební auto běžných zaměstnanců je Octavka luxus, já bych jim dal maximálně Ford Focus a hotovo
Lion Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) Kasprik: Mazda 6 je fajn, i to suv je pry hit, ale nejak se mi nelibi vzhled... ale auto to neni špatný... ViCo: Rav4 sem četl, známý ji má, motorově to ujde ale jinak už je to spíš skoro offroad a k velikosti vevnitř a kufru měl výtky decebal: outback je ok, prostornost kombíku na vyšším podvozku.... soused jezdí ještě 2.0i a je spokojenej, snad jen interiér je takovej nemastnej neslanej... jak je na tom ten 3,6R? Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem Lion
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se