Návštěvník Jagman Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 (upraveno) Koukám promiň nechtěj sloh po člověku v 11 po celodení práci Neříkám A´t jdeš do mergla ale že pokud zvolíš německou premii neni se čeho bát co bmw 3? EDIT: tě vtom snad svezu ty fotrovská koule Upraveno 1. září 2013 uživatelem Jagman
IntoPicture Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Almera a Corolla jsou do spolehlivosti top, uvažoval bych ale o Civicu, který není o nic horší. Vzhled nic extra (i když třídvířko jde a Almera a Corolla nejsou taky žádný hit), nicméně pro řidiče je o dost dál. Ideální je 110 koňová 1.6, lépe ve výbavě Sport, něco jako: http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/civic/13420340?goFrom=list , pětidveře v horší výbavě jsou citelně levnější.
emef Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Koukám promiň nechtěj sloh po člověku v 11 po celodení práci Neříkám A´t jdeš do mergla ale že pokud zvolíš německou premii neni se čeho bát co bmw 3? EDIT: tě vtom snad svezu ty fotrovská koule Jo, BMW 3 je taky cool kára. Jenom teda v týhle ceně je ten s těma kulatejma světlama. A ten nemá s bavorákem podle mě nic společnýho.Nic proti merglům, ale víš jak. Nemám knír... Almera a Corolla jsou do spolehlivosti top, uvažoval bych ale o Civicu, který není o nic horší. Vzhled nic extra (i když třídvířko jde a Almera a Corolla nejsou taky žádný hit), nicméně pro řidiče je o dost dál. Ideální je 110 koňová 1.6, lépe ve výbavě Sport, něco jako: http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/civic/13420340?goFrom=list , pětidveře v horší výbavě jsou citelně levnější.Tyhle Civicy nejsou tak pěkný jako 6G, ani 8G, ale pořád to jsou Civicy, pro který mám slabost. Jako určitě trojdvéřák, mně ty pětidvéřáky přijdou na takhle malejch autech prostě divný. Trojdvéřák ti aspoň dává pocit sporťáku.
Návštěvník Jagman Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 http://www.sportovnivozy.cz/43445-bmw-3-328ci-coupe-m-packet-ii-kutna-hora Jaká kulatá světla?........... P.S. tědlech trojek sme na díly i na kšeft dotáhly hafo takže pokud tě zaujmou nejenom že mám eště plnou stodolu věcí tak info taky ale to snad nad kávou
kaliw124 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 loni jsem uvazoval e46 nebo e39, ale protoze nejsem typ na diskoteky vybral jsem e39. podotykam, ze to je s nadsazkou, bo jsem mel pred 7 lety(nejak to leti) e30cupe R6 . bilou etu v automatu cupe bych koupil dneska na nedeli. ale k te e46... rozhodl jsem se ji vynechat uplne ze svych planu nadobro, kdyz jsem videl euroncap crash test. je jedno jak je vedena rana ve skutecnosti pri civeni do monitoru, ale kdyz z tech testu vyleze lip auto za 1/3 porizovacky v danejch letech....
emef Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Tydle kulatý světla, to se mi nelíbí. Jinak ta kareseria by byla úplně ideální. A ty teda nějak taháš auta z Němec? A jak moc je to výhodnější, než si koupit auto u nás?
Návštěvník Jagman Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 (upraveno) Ale to je Compakt to je humáč ale o tom nemluvím dával sem odkaz na Cupe nebo sedan Hale jak to jak kdy ceny jsou stejné stav jak co v nemec je to už samej arab a neni to co bejvalo bral sem od jednoho kousek od Švandorfu šmelinář jako blázen a co vyprávěl mi občas připomínalo slavnej libeňák navíc pokud se bavíme o 1,6 1,8 atd bejvaj utahaný po autobánech. Jediné co je fajnt sou podvozky ale zas koupíš auto co má 300 a puvodní spodek to pak koukáš jak odejte po měsíci u nás(zkušenost). Já vozil vraky na díly a občas něco celého hodně E46 cupe vpodstatě v E46 sem jel ve všem co se tam dávalo Koukat a koukat hledat a hledat asi tak vím třeba o jednom MINI v top stavu a pak o jedné 540i ale oboje nad limit ale pokud pujdeš do BMW díly nebudou problém eště toho spoustu mám P.s. sory pravopis fakt sem unavenej nekontroluju to EDIT: Nikomu nic nenutím je to jen muj názor a zkušenost Upraveno 1. září 2013 uživatelem Jagman
kvejkr Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Zdravim, shanime nejaky vetsi auto typu peugeot 5008, ford c-max...co je lepsi volba? Nebo existuje lepsi varianta? Dekuji.
IntoPicture Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Odesláno 1. září 2013 Nový, nebo ojetinu? Doporučoval bych S-Max...
montemar Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 to je hnus, velebnosti.. neni to nahodou nekala soutez? http://ekonomika.idnes.cz/hyundai-ukazuje-v-autosalonech-i-skodovky-fj3-/ekonomika.aspx?c=A130902_135103_ekonomika_suj
wave ceptor Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Není......., dobrý nápad. Aspoň se vidí konkurence pohromadě.
decebal Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 to je hnus, velebnosti.. neni to nahodou nekala soutez? http://ekonomika.idnes.cz/hyundai-ukazuje-v-autosalonech-i-skodovky-fj3-/ekonomika.aspx?c=A130902_135103_ekonomika_sujProč by byla?
montemar Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 (upraveno) v reklame je to myslim zakazany. otevrene porovnavat konkurencni vyrobek Upraveno 2. září 2013 uživatelem montemar
Hasňa Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 (upraveno) to je hnus, velebnosti.. neni to nahodou nekala soutez? http://ekonomika.idnes.cz/hyundai-ukazuje-v-autosalonech-i-skodovky-fj3-/ekonomika.aspx?c=A130902_135103_ekonomika_suj Neni, je to srovnavaci reklama a to se muze. Srovnavat konkurencni vyrobek se prave v reklame muze. Jenom se nesmi lhat. Me se to nahodou hodne libi. To ze to muzu srovnat i to jejich sebevedomi. A v konecnem dusledku se mi i libi i30 kombi a ta jejich zaruka tady v Norsku. 7 roku a 200 000 km. To se muj Mercedes muze jit zahrabat a priste to rozhodovani mozna dopadne jinak. Upraveno 2. září 2013 uživatelem Hasňa
montemar Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 tak nejak si neumim predstavit, ze by treba do autosalonu bmw dotahli mercedes a pak zakaznikum demonstrovali, v cem jsou lepsi.. nevim nevim, zda-li by to ve stuttgartu jen mlcky trpeli...
bandicoot Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 (upraveno) Zdravim, shanime nejaky vetsi auto typu peugeot 5008, ford c-max...co je lepsi volba? Nebo existuje lepsi varianta? Dekuji.Starší C-Max je jen Focus s menším kufrem vyhnaný do výšky.Nový C-Max je vzadu pro tři lidi malý, zachraňuje to verze Grand se třetí řadou sedaček.Doporučoval bych taky S-Max s motorem 2,0 TDCi, je to prostorný a pohodlný kočár. Upraveno 2. září 2013 uživatelem bandicoot
Hasňa Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Ve Stuttgartu by nemohli nic delat. Jenze to v BMW neudelaji, protoze by to pro ne nemuselo vyznit zrovna nejlepe. :-) To samozrejme myslim s nadsazkou.
Zdeneli Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Zdravim, shanime nejaky vetsi auto typu peugeot 5008, ford c-max...co je lepsi volba? Nebo existuje lepsi varianta? Dekuji. Máme doma S Max i Mondeo, 2 - 3 roky (2008) a obě naprosto v pohodě, pokud ses ptal na spolehlivost. Najeto 200 a 120.Za mě bych šel do S Max. Promiň, přehlídl jsem, ty uvažuješ o C Max.
IntoPicture Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Odesláno 2. září 2013 Pěkně... a jen houšť, pro zákazníka výhoda a upřímně si myslím, že náš MBčkem zmasírovaný národ takové věci i potřebuje - bez ohledu na to, jak se zákazník nakonec rozhodne. Mimochodem, je spousta lidí, kteří si "vyhlídnou" nějaké auto a pak si ho jdou prostě koupit - žádná porovnání, žádné drsné smlouvání, nic, prostě koupí. A jak už to tak bývá, tak jsou to často ti, kteří na to auto šetří dlouhá léta a znamená pro ně moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se