DavidLC Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Není lepší tam dát couvací senzory, než obouchat ostatní auta tažným, při obraně svého nárazníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Žena je dobrý řidič a o obouchání cizího auta nejde ale přesně obráceně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Jakoze kdyz uz do ni nekdo bouchne, at si to rozseka poradne, hlavne, ze duplex zustane celej. Ta ridicka mne pak bude vysvetlovat, ze sociopat neni vona ale jeji Pan. Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No já bez pípátek už nic moc každopádně na parkingu odejdou spíš rohy nárazníku a když to do auta někdo prskne víc, je to na pojistku. Jde vždy o první škrábanec na novým autě, ten bolí nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Nechci se tu nikoho zastávat. Ale na starém autě jsem měl kouli na pevno tak asi jediná část auta která byla nedotčená byl právě zadní nárazník. Na současném autě už mam zádní nárazník škráblej přímo uprostřed od (asi) cizího držáku na spz. A o zbytku auta se ani nebavím. A to jsem jeden z těch kdo vždy parkuje daleko od všech ostatních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Vozte si koule klidne vepredu, po stranach a na strese. Pro me ten, kdo ma sundavaci kouli a nesunda ji, je dobytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Diky za názory kluci. Na Zmizika nereaguju...ten má asi dost komplikovaný život... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Zmizik ma recht. Nikdo nema v zajmu do nekoho zezadu narazet, ale kdyz uz se tak stane, koule neni deformacni zona, ale tvrda prasecina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) To neni nic osobniho, pisu obecne. A jsem rad, ze na me nereagujes - ja na tebe taky ne. :D Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Mám odmontovatelnou kouli i parkovací senzory včetně grafiky na displeji. Jednou jedinkrát za čtyři roky jsem kouli nesundal a v ten samý den mě v koloně drcla shnilá Felda. U mě nic a majitel plečky nic něřešil. Z pérdele klika, řekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Zcela souhlasím se Zmizikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Súhlasím s Hasňom. P.S. Máme tu v okolí baráku všetci omlátené ŠPZ od jedného blba, čo mu vzadu trčí guľa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 ja nereagujem na Zmizika, lebo ma dost komplikovany zivot. So mnou.Lebo len zerieme a fajcime. A je s nim sranda, ci uz ma gule, alebo nie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Akoze gula z dovodu ochrany vlastneho naraznika??? Wtf, to by snad malo byt trestne. Sorry, ale to je hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Jj,snad ano Nickolasi.Docela pěkná výbava akorát ted řešim problém...jestli tam nechat namontované tažné nebo ne...vím že při zastaveni PČR by mohla zaplatit cca pětistovku ale jelikož bude jezdit převážně po městě a na couračky tak je tam předpoklad že ochrání zadní náraznik.Sice jsem to na první rok nechal havarijně pojistit ale ...Vaše názory?Proč by ti měli dávat pokutu? Když to na úřadě přihlásíš tak no problém. A sundavací hák mit nemusíš. Jinak na ježdění po městě je to lepší. Snad jsi vyměnil auto dobře, ale kvalita jako u F I to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 "...na ježdění po městě je to lepší": neuvěřitelné, co tady zazní, bych doporučil i nějakou radlici dopředu, ať je to jistota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 v Mad Max som videl zopar peknych uprav vramci ochrany karoserie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Koulaři jsou dobytkove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 v Mad Max som videl zopar peknych uprav vramci ochrany karoserie.... Něco na tento způsob? Koulaři jsou dobytkove.Jasně, úplně všichni. Proto od dneška navrhuji každý auto s koulí objet klíčema. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) tento by mal zivotnost asi tak 27 sekund! ty si asi nevydel ten film? Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se