Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Jakoze kdyz uz do ni nekdo bouchne, at si to rozseka poradne, hlavne, ze duplex zustane celej. Ta ridicka mne pak bude vysvetlovat, ze sociopat neni vona ale jeji Pan.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci se tu nikoho zastávat. Ale na starém autě jsem měl kouli na pevno tak asi jediná část auta která byla nedotčená byl právě zadní nárazník. Na současném autě už mam zádní nárazník škráblej přímo uprostřed od (asi) cizího držáku na spz. A o zbytku auta se ani nebavím. A to jsem jeden z těch kdo vždy parkuje daleko od všech ostatních.

Odkaz ke komentáři

Mám odmontovatelnou kouli i parkovací senzory včetně grafiky na displeji. Jednou jedinkrát za čtyři roky jsem kouli nesundal a v ten samý den mě v koloně drcla shnilá Felda. U mě nic a majitel plečky nic něřešil.  Z pérdele klika, řekl bych. 

Odkaz ke komentáři

Jj,snad ano Nickolasi.Docela pěkná výbava akorát ted řešim problém...jestli tam nechat namontované tažné nebo ne...vím že při zastaveni PČR by mohla zaplatit cca pětistovku ale jelikož bude jezdit převážně po městě a na couračky tak je tam předpoklad že ochrání zadní náraznik.Sice jsem to na první rok nechal havarijně pojistit ale ...Vaše názory?

Proč by ti měli dávat pokutu? Když to na úřadě přihlásíš tak no problém. A sundavací hák mit nemusíš. Jinak na ježdění po městě je to lepší. Snad jsi vyměnil auto dobře, ale kvalita jako u F I to nebude.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...