Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trošku si odpočiň.

Děkuji za doporučení, právě mi končí třítýdenní dovolená. Ale jakožto dobytkovi co měl na všech autech kouli, byť nikoho nepodřel, mi to bylo asi prd platné. 

Odesláno

Kamarád si udělal radost a nechal si dovézt tady toho fešáka z Japonska  :clap: O víkendu se jedeme projet, prý to je dobrá masáž zad. Auto jak nový z roku 2003, akorát levý tlumič trochu habruje, 52.000CZK ta sranda stojí, né auto, ale jen ten tlumič....  :D

post-364-0-66155600-1440591603_thumb.jpg

post-364-0-31680900-1440591613_thumb.jpg

post-364-0-21039100-1440591619_thumb.jpg

post-364-0-20988600-1440591626_thumb.jpg

Odesláno

Krasavec, znamej si z Japonska uz pro sebe pritahl mrak aut a je legrace, ze vsechno s volantem vlevo. Diky tomu ty auta pak maj najeto max par desitek a nektere dokonce par tisic km, jak se mistni s nima bojej jezdit...

Odesláno

ta tažná koule je taková hezká ukázka českého přístupu k věci. Udělá se předpis že to je nebezpečný a musí se to sundávat a hned se udělá výjimka že se to vlastně sundávat nemusí. A ano, taky mi jeden koulí zbořil značku a nárazník a klidně by odjel kdybych na něj nevyběhl a ještě se vymlouval že když začal couvat tak za ním nic nestálo.

Odesláno

Neni nic fadnejsiho nez stribrne auto

Radsi fadni (mnou optikou videno jako prijemne nenapadne, nekricici a uklidnujici) nez hnusne. A byl to jen priklad. Klidne si tam dosat tamve modrou, nebo sedou, nebo cervenou. A proti bile, jako takove, nic nemam a nekterym autum vylozene sedne. Slo mi o to, ze ten interier v tomto pripade vypada jako levny bordel v Dubi a cervenou kuzi v kombinaci s bilym lakem (a perletovym volantem!) si muze objednat jen psychopat. 

Odesláno

Kámoš tohle kdysi měl a mám hlubokou vzpomínku na to, jak se mi ze stromů kolem silnice stala stěna, paráda a ten zvuk, jak když se permanentně bortí kredenc plnej plechovýho nádobí, prostě masakr :)

Odesláno

Ten rachot z motoru je krásný masakr, přesně jak píšeš. Jinak interiér taky není zrovna můj šálek kávy, ale nevadil by mě zas až tolik :-) se těším na vyjížďku jak malej kluk, pětset koní je už slušný mazec...

Odesláno

Radsi fadni (mnou optikou videno jako prijemne nenapadne, nekricici a uklidnujici) nez hnusne. A byl to jen priklad. Klidne si tam dosat tamve modrou, nebo sedou, nebo cervenou. A proti bile, jako takove, nic nemam a nekterym autum vylozene sedne. Slo mi o to, ze ten interier v tomto pripade vypada jako levny bordel v Dubi a cervenou kuzi v kombinaci s bilym lakem (a perletovym volantem!) si muze objednat jen psychopat.

Fotky interieru co se tyce barvy strasne matou pokud tedy nefoti profik. Ja take videl foto cerveneho interieru SLK a rikal si, ze je to barva jak z bordelu. A pak v realite, kdyz jsem si do toho sednul, tak to byla spickova zalezitost

Návštěvník Jagman
Odesláno

Pepo to je 55 amg v12 ma 500 standart a amg ma 612 ale az FC pred FC coz je i todle byl v AMG pouze 55 kompresor a pak byla uz legendarni 6,2 atmosfera psana jako 6,3

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...