Zmizík Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Mne by to nevadilo. Uz sis koupil nejaky rolex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Mne by to nevadilo. Uz sis koupil nejaky rolex? Hajzle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 No dobře . Takže pořád trváš na Alfě/Lančmítu/Fijátu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 To není žádnej trilér. Normálně se po něm vopičíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Co neco takovyho.. odvaznejsiho? Jako treba Cadillac BLS Vagon. Aniz bych s nim teda mel nejaky zkusenosti a tusil, jak ho sehnat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 To není žádnej trilér.Normálně se po něm vopičíš. Nevopičím a konec diskuze na tohle téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Tak Mazdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 (upraveno) No jo, ale kterou? CX-3/5 jsou super, ale nad limit prasátka. Upraveno 21. září 2015 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Tak Saaba. V tom jezdej autisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Co neco takovyho.. odvaznejsiho? Jako treba Cadillac BLS Vagon. Aniz bych s nim teda mel nejaky zkusenosti a tusil, jak ho sehnat:) Děkuju za tip, ale marně přemýšlím, kdy jsem naposledy jsem viděl, takhle voškl teda vosobitý auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Fuj, to je jak ošklivej brácha Toyoty Avensis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Nojo, hezky auto muze mit kazdej vul, zejo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Sypete to na mě, že nestíhám. Se Subaru mám jeden nepřekonatelný problém. Má ho Zmizík. Asi takhle:Zmizík si koupí Red wing boty, já jsem si koupil red wing botyZmizík si ty Organicovy džíny, co všechno barvěj, já jsem si koupil džíny, co všechno barvějZmizík má Cannondale, já jsem si koupil Cannondale. Já si kurwa nemůžu koupit subaru. To bych si opravdu připadal jak v nějakým blbým psychologickým thrilleru. ale mozno preto chce predat Subaru, aby si ho mohol mat ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 ale mozno preto chce predat Subaru, aby si ho mohol mat ty! já v tom seděl. Vyrážka slezla za týden mazání kortikoidy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 WTF? Big Brother v automobilismu? Nebo mi snad nechceš, soudruhu, říct, že...že si to vypisuješ sám?Vypisuju, abych si pak mohl 10x za rok rict, o kolik jsou hodinky levnejsi konicek a ze pristi vuz beru na operak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 já v tom seděl. Vyrážka slezla za týden mazání kortikoidyja mam vyrazky, ked to len niekde v dialke vidim!moze to byt celkom dobre postavene auto, ale...to radsej budem tlacit peknu Alfu 159 do servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 já v tom seděl. Vyrážka slezla za týden mazání kortikoidyJa tam v roce 2010 rozlil pivo, ktery mne stalo na stresnim vokne a nikdy sem to neutrel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Proč vypadla ta Alfa 159? Šak je to pěkné a při vhodné motorizaci to celkem pojede. Navíc nejsou nijak drahé a zas tolik se to nesere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 Alfa číslo 159 žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 (upraveno) Děkuju za tip, ale marně přemýšlím, kdy jsem naposledy jsem viděl, takhle voškl teda vosobitý auto. cadillac-bls-2.0-01.jpg Sem divnej, mně se to celkem líbí. Mám rád výrazné tvary. Už tu padla ítřicítka, do 400k už se dá koukat o level výš, Hjondé i40? Kolega to má a zatim celkem spokojenost.Ilustrativně třeba tuten:http://auta.yauto.cz/hyundai-i40-1-7-crdi-100kw-2297620.html Upraveno 21. září 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se