Mechac Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 jo tu dobu dodani vw muzu potvrdit, R golf 5 mesicu :/
Hasňa Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 V 31. 10. 2015 v 20:56, honzyk napsal: No pokud kupuje nové auto tak tam už ta palubovka vypadá líp Jinak o Insignii nedávno referoval Honza Koubek na streamu vcelku kladněhttps://www.stream.cz/bazarovky/10007671-opel-insigniaDěláš si srandu? Všechny fakty do jednoho, které řekl o tom autu byly negativní, kromě toho, že má výborný re-sale. Zbytek je obecné povídání o ojetých autech.
honzyk Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 No nepřišlo mi že jí úplně sestřelil, jo je těžká, vzadu nic moc místa, chválil vpředu ortopedický sedačky a bytelný podvozek, a zákazníci na to asi slyší.
uff Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 A jak to funguje s tim dodanim v praxi? To si muzu sluzebaka objednat uz pul roku pred ukoncenim leasingu?
Marek Dohnal Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 CHODÍM na pěško potřebuju dát 1O kilo dole a nechci mít rypák furt ponořený v koksu .
Návštěvník km.kmk Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 V 31. 10. 2015 v 22:50, Marek Dohnal napsal: CHODÍM na pěško potřebuju dát 1O kilo dole a nechci mít rypák furt ponořený v koksu .to je dobře že to víme, jen nevím jak ta informace souvisí s tímto vláknem. .. budeš za chvíli něco prodávat?
Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 (upraveno) Ten prispevek, myslim, je v souladu s pravidly - ostatne, jsme ve volne diskusi.Me vic vadi Markuv popis v avataru.... Zpet k tematu: hned zitra musim kolegum v praci do te Insignie vlezt a podivat se na prostor vzadu. Zatim si na to nikdo nestezoval. Upraveno 1. listopadu 2015 uživatelem Murphy97
vwtyp11 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 V 31. 10. 2015 v 22:05, uff napsal: A jak to funguje s tim dodanim v praxi? To si muzu sluzebaka objednat uz pul roku pred ukoncenim leasingu?Musíš! Jinak te čeká to co me: 4kolka vrácena a ted krosim novou oct vždy od 0 do 10k km, která se pak prodává jako předvádecka a měl bych čekat buď 6mesicu na škodu nebo 5 na Vw, tak opla mužu mit za poměrně kratší dobu.Jinak vzadu me misto nestve jezdím sám a mam, jde mi prioritně o auto na dálnici.PS. Jsem velkej fanda VW, představa, ze se budu prát za opla je pro me divná, ale odjel jsem si astrou kombi, insignii kombi a Adamem 30k a vím svy.
eskimak Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 V 31. 10. 2015 v 21:01, vwtyp11 napsal: Pro me Audi mmi i Opel navi stejná sragora. jízdni vlastnosti porovnaváš s čím? Jaká vozidla jsi ve stejných podmínkách postavil proti sobě?1.to s tym nemozes mat realne dlhodobe skusenosti, inak by si to nenapisal.2.porovnavam s mondeo, mazda6, a4, passatNapada ma ze horsie mozno jazdi avensis.
African Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 My když jsme kupovali Mondeo, tak jsme ho porovnávali prave s Insignií, roky 2012, oba v kombíku a Ford jednoznačně vyhrál. Jak jízdní vlastnosti, kvalita zpracování, interiér, všechno daleko lepší a ten kufr Insignie, to je jeden velký krach, mám dojem,že se trochu kluci v Oplu zhulili :-) Ale dizajnově je Insignie krásné auto, to jako určitě. Jinak jede se na výlet, Outlander stále baví, super kufr a geniální zklápění zadních sedaček. No a zatím jsme všude vyjeli, čekám na sníh abych ho pořádně vyzkoušel, ale asi se nedočkáme...
Návštěvník YPO Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 sekačka se taky počítá ?
Murphy97 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Pockej, pockej, to je detska plastova ze Sparkysu, ne?
African Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Pokud se vejde i s pytlem kůry,tak super :-) Ale počkej ještě, kde máš koš?
vwtyp11 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 (upraveno) V 1. 11. 2015 v 7:41, eskimak napsal: 1.to s tym nemozes mat realne dlhodobe skusenosti, inak by si to nenapisal.2.porovnavam s mondeo, mazda6, a4, passatNapada ma ze horsie mozno jazdi avensis.Porovnavas Mondeo, avensis, m6, a4, passat vždy stejnou motorizaci ročník, výbavu na základě kolika odketych km s každým z nich včetně oplu nebo na zsklade testu z médii?Hele proste 20d 4x4 za 511k v oplu "nagelneu" nic neprebije. Upraveno 1. listopadu 2015 uživatelem vwtyp11
Návštěvník YPO Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 V 1. 11. 2015 v 11:09, African napsal: Ale počkej ještě, kde máš koš?v kuchyni
uff Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Za me teda mondeo interier nejhnusnejsi v tride. A to ve vsech generacich! Kufr super, jizdni vlastnosti slusny, ale na Fordi interiery mam fakt alergii...Navi v Oplu je fakt peklo, uz jsem psal sve zkusenosti drive ve vlakne. Mene intuitivni jsem jeste nezazil. Mozna posledni generace uz lepsi, ale ten zazitek se nezapomina...
bedan Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 V 1. 11. 2015 v 11:37, vwtyp11 napsal: Porovnavas Mondeo, avensis, m6, a4, passat vždy stejnou motorizaci ročník, výbavu na základě kolika odketych km s každým z nich včetně oplu nebo na zsklade testu z médii?Hele proste 20d 4x4 za 511k v oplu "nagelneu" nic neprebije.Nevím jak 4x4x, ale předokolky Insignia jsem porovnával jak v turbo benzínu, tak v naftě, s každým jsem najel cca 2 - 3 tisíce km a bohužel tam nebyl rozdíl. Naprosto nekomunikativní řízení (vůbec nevíš, co Ti dělají přední kola), hrozně nedotáčivý podvozek, v zatáčce zná pouze jeden směr a to po tečně ven. Avenzis jsem nezkoušel, ale v běžné střední třídě (Pasat, A4, Mondeo, Mazda 6, Peugeot 508 a Citroen C5) jsem v ničem tak špatném (z mého pohledu) nejel. A to pomíjím vnitřní prostor. Nechápu, jak se to konstruktérům podařilo, mít u tak velkého auta tak málo místa uvnitř. Vzadu se pohodlně posadí jedině malé dítě a tak zajímavě tvarovaný vnitřek kufru (podlaha) se taky hned tak nevidí. No a ty výztuhy v kufru Ti samozřejmě významně omezují jeho využití.Četl jsem tady, že budeš jezdit převážně sám, ale to nikdy nepojedeš třeba s přítelkyní nebo manželkou a dalšími dvěma dospělými třeby na prodloužený víkend nebo do termálů apod?Ale pokud hledáš auto, co pojede jenom rovně a bude relativně málo bouchat a skákat na dálnici, tak to potom snad ano.
eskimak Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Nie, neporovnavam podla testu v mediach. A nie, neboli vsetky rovnaky rocnik, motorizacia ani vybava, kedze rovnake neexistuje. Ja som nevravel ze Opel je drahy alebo nevyhodny, cenu nehodnotim. Vravim len ze je to vo vsetkych ohladoch pre mna najhorsie auto strednej triedy. Radsej by som siel o triedu dole (focus, octavia) nez jazdit v Insignii. S Bedanovym hodnotenim jazdy a priestoru absolutne suhlasim, presne o tomto som hovoril. Napriek tomu si to urcite svojich kupcov najde, obzvlast ked je to tak lacne ako popisujes (asi to ma svoj dovod). Cast ludi si to kupi ako prve auto tejto velkosti (poznam takeho, predtym mal nejaku staru Astru) a su z toho samozrejme nadseni. Nevravim ze je to zle auto, len ze je najhorsie z konkurencie, z mojho obmedzeneho a subjektivneho pohladu, urcite by som ho nikomu neodporucal.
Hasňa Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 V 1. 11. 2015 v 13:03, eskimak napsal: ....Radsej by som siel o triedu dole (focus, octavia) nez jazdit v Insignii....Já taky. Ale nejsem žádný anti-opelista. Adam se mi líbí, Zafira se mi líbí hodně, nová Astra vypadá na povedené auto. Jen s tou Insignii mám děsnou zkušenost. O kvalitě a dlouhodobé výdrži nevím nic.
vwtyp11 Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 V 1. 11. 2015 v 12:50, bedan napsal: Četl jsem tady, že budeš jezdit převážně sám, ale to nikdy nepojedeš třeba s přítelkyní nebo manželkou a dalšími dvěma dospělými třeby na prodloužený víkend nebo do termálů apod?. minimálně, v létě víkendy travim ve veteranech v zimě jezdím hodně xv70 nebo X- trailem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se