KFL Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 OK, nejel jsem v tom, jen sedel, ale pocitove velmi vyrazny - i presto, ze auto jen stalo . Husina vsude.
M3maniac Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 toto je ferrari killer :-) tady slabší sestřička... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 S takovou raketou musí bejt nemožný jezdit normálně v provozu, bych měl do týdne papíry v čistírně.
M3maniac Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 no je to dost napínavé normálně člověk sleduje teplotu oleje a vody ,ale tady máš každé oko jako detektor senzacechtivých na konci obce u lesa....ale je to jak s kofolou
Návštěvník Radius Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Včera jsem vjel do garáží na Chodov a v jednom patře Aventador Spider, Gallardo, F430, C63, tak nevim no...
Pavelpu27 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2015 Jo, oči na stopkách mám i s "obyčejnou" Carrerou S. Mám pocit, že pro tahle auta by měla být legální rychlost zvýšena min. na 150 km/h.
Bells Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Nemůžu si pomoct, ale ta vnořená mapa do přístrojovky už mi přijde prostě moc, tak nějak mi to všechno splývá v jeden obraz. Ano má to výhodu v tom, že člověk nemusí koukat nikam bokem na středovou konzoli apod., ale...nevím v tomto jsem asi staromódní, menší palubní počítač uprostřed mezi budíky je asi můj strop
Jeremy Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 A co to je za káru?Jen nějakej nafťák, nic pro lidi..
Micey Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Nafťák snad ne, má plnou nádrž a dojezd 520km.. Si tipnu třeba novou A4 s benzínovym dvoulitrem.
Michelin Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Me to prijde super Asi jsem malo staromodni
323GT Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) Nafťák snad ne, má plnou nádrž a dojezd 520km.. Si tipnu třeba novou A4 s benzínovym dvoulitrem. Podle otáčkoměru jistě nafta. Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem 323GT
jrov Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Nafťák snad ne, má plnou nádrž a dojezd 520km.. Si tipnu třeba novou A4 s benzínovym dvoulitrem. otáčkoměr je do 4500, tipuji spíše 3.0TDi, vzhledem ke kombinaci dojezdu a otáčkoměru ;-) PS: možná 2.0TDi a cihla na plynu
eskimak Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 To Audi fakt takto dosralo palubovku a nacpalo navi medzi budiky??? To snad ne, napiste ze je to nejaky americky zmatok.
Micey Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) No vida jakej jsem debil. Byl jsem hrdej jak jsem to šikovně vydedukoval a nenapadlo mě kouknout na otáčkoměr, hehe.. EDIT: eskimaku tam už žádný budíky ani nejsou, celý je to displej a je na tobě, co si tam necháš zobrazit.. Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem Micey
sibirnaya Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 ja bych si tam dal http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/3-prod%C3%A1m/ , aby mi nic neuteklo
eskimak Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 No vida jakej jsem debil. Byl jsem hrdej jak jsem to šikovně vydedukoval a nenapadlo mě kouknout na otáčkoměr, hehe.. EDIT: eskimaku tam už žádný budíky ani nejsou, celý je to displej a je na tobě, co si tam necháš zobrazit..Jasne, to chapem, neslo mi primarne o tie budiky ale o to umiestnenie. Pozriet sa na toto miesto znamena komplet sklopit zrak z vozovky, kdezto doteraz to audi malo kralovsky vyriesene vysuvnym displayom ktory bol hodne vysoko a neodvadzal pozornost (aj ked myslim ze prve s tym prislo Volvo ale o to nejde). Fakt verim ze neurobili takyto spiatocnicky krok, ale za mna jasne palec dole.
Micey Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 (upraveno) Já teda nevim, ale řekl bych, že navi si můžeš zobrazit i normálně na panýlku veprostřed. Ovšem mezi těma budíkama mi to stejně přijde bezpečnější a intuitivnější, než čučet někam doprostřed na palubku.. Upraveno 3. prosince 2015 uživatelem Micey
panedge Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Mě při prvním pohledu napadlo,.že to je nějakej Mergl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se