Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no je to dost napínavé  :) normálně člověk sleduje teplotu oleje a vody ,ale tady máš každé oko jako detektor senzacechtivých na konci obce u lesa....ale je to jak s kofolou  ;)

Návštěvník Radius
Odesláno

Včera jsem vjel do garáží na Chodov a v jednom patře Aventador Spider, Gallardo, F430, C63, tak nevim no... :D

Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale ta vnořená mapa do přístrojovky už mi přijde prostě moc, tak nějak mi to všechno splývá v jeden obraz. Ano má to výhodu v tom, že člověk nemusí koukat nikam bokem na středovou konzoli apod., ale...nevím v tomto jsem asi staromódní, menší palubní počítač uprostřed mezi budíky je asi můj strop :)

Odesláno (upraveno)

Nafťák snad ne, má plnou nádrž a dojezd 520km.. Si tipnu třeba novou A4 s benzínovym dvoulitrem.

Podle otáčkoměru jistě nafta.

Upraveno uživatelem 323GT
Odesláno

Nafťák snad ne, má plnou nádrž a dojezd 520km.. Si tipnu třeba novou A4 s benzínovym dvoulitrem.

otáčkoměr je do 4500, tipuji spíše 3.0TDi, vzhledem ke kombinaci dojezdu a otáčkoměru ;-)

PS: možná 2.0TDi a cihla na plynu

Odesláno (upraveno)

No vida jakej jsem debil. Byl jsem hrdej jak jsem to šikovně vydedukoval a nenapadlo mě kouknout na otáčkoměr, hehe..

EDIT: eskimaku tam už žádný budíky ani nejsou, celý je to displej a je na tobě, co si tam necháš zobrazit..

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

No vida jakej jsem debil. Byl jsem hrdej jak jsem to šikovně vydedukoval a nenapadlo mě kouknout na otáčkoměr, hehe..

EDIT: eskimaku tam už žádný budíky ani nejsou, celý je to displej a je na tobě, co si tam necháš zobrazit..

Jasne, to chapem, neslo mi primarne o tie budiky ale o to umiestnenie. Pozriet sa na toto miesto znamena komplet sklopit zrak z vozovky, kdezto doteraz to audi malo kralovsky vyriesene vysuvnym displayom ktory bol hodne vysoko a neodvadzal pozornost (aj ked myslim ze prve s tym prislo Volvo ale o to nejde). Fakt verim ze neurobili takyto spiatocnicky krok, ale za mna jasne palec dole.
Odesláno (upraveno)

Já teda nevim, ale řekl bych, že navi si můžeš zobrazit i normálně na panýlku veprostřed. Ovšem mezi těma budíkama mi to stejně přijde bezpečnější a intuitivnější, než čučet někam doprostřed na palubku..

2016-audi-a4-avant-b9-photos-videos-and-

Upraveno uživatelem Micey

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...