Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Frajerka včera úspešne získala vodičák, a hodilo by sa jej auto. Chcela by niečo ojazdené, povedzme okolo 100k Kč. 

Páčia sa jej veci ako Fiat 500 a pod, čosi malé. Máte s tou "500" niekto vyslovene negatívne skúsenosti?

Čo nejaké alternatívy, nenapadne vás čosi? 500-vku som jazdil pár dní v Škótsku, keď sme tam dovolenkovali, a šlo to.

Dík,

F.

Designove za tu cenu asi nic ineho nenajdes, co by sa len dalo porovnavat s cinquecentom. Ale Mazda 2 predchadzajusej generacie je dobre auto, az na trosku plastovy interier. Nissan Micra je shick, ale najlepsia volba v tejto kategorii je Honda Jazz... Priestor, variabilita, spolahlivost, atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsi slyšel špatně, závad je tam naprosté minimum.

No slyšel jsem to od uživatele, né v hospodě.... koupil to manželce jako nové když to byla novinka a co dva měsíce návštěva servisu.  ;) jestli je to top ten  se můžeš kouknout tady. A spotřeba skoro 8 litrů v testu mi přijde na nejmenší auto planety dost....

http://www.autobild.de/artikel/dauertest-fiat-500-1.4-2332624.html

Odkaz ke komentáři

Frajerka včera úspešne získala vodičák, a hodilo by sa jej auto. Chcela by niečo ojazdené, povedzme okolo 100k Kč.

Páčia sa jej veci ako Fiat 500 a pod, čosi malé. Máte s tou "500" niekto vyslovene negatívne skúsenosti?

Čo nejaké alternatívy, nenapadne vás čosi? 500-vku som jazdil pár dní v Škótsku, keď sme tam dovolenkovali, a šlo to.

Dík,

F.

Toyota Yaris

Honda Jazz

Moje zena mela Yarise a ted ma Jazz. Obe auta bez problemu. A ten Jazz je genialne vymyslene male/velke auto

post-166-0-34051200-1459673256_thumb.jpeg

post-166-0-06887900-1459673265_thumb.jpeg

post-166-0-58670200-1459673274_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

můžeš napsat všechny závady co řešil? dík

Nemůžu (nemám na něj kontakt) a promiň, jen jsem řekl co jsem slyšel cca před třemi lety na chalupě.... nějak bych to nehrotil. Jinak Honda Jazz i Yaris dobrá volba, jen ten třiválec už není to co byl 4válec.Na druhou stranu u auta za 100k musíš být dost opatrnej při výběru. ;)

Odkaz ke komentáři

Vďaka chlapci!

Po včerajšku vedie Fiesta :-) Jazz je "škatuľa", a tak. Bude to ešte zábavne!

F.

Zakladna amaterska chyba c.1, nechas zenu kecat do veci, ktorym nerozumie... :D

Upraveno uživatelem BeeK86
Odkaz ke komentáři

Takovouhle Fiestu jí kup, ať má trochu zábavy:).

m2yek60c2p2s1m45dmpx.jpg

Jinak nevím, co se do toho teď cpe za vnitřnosti, ale pamatuju, že Fiesta byla vždycky docela sympatický slušně motorizovaný autíčko, především s nějakou 1.6 atmosférou.

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

F.B. - Fiesta je naprosto v klidu, přítelkyně jí taky měla, než jsme přesedlali na koncern. Auto je to pěkné, rozhodně není špatné, strkají do toho i slušné motorizace krom základních šlupek :) Chlap v tom vypadá fakt divně, tak nějak nepatřičně, pokud ot není zrovna upravená Fiesta jako má Ken Block :), ale pro ženskou je to auto jako dělané.

CEGY - Pěkná práce, konečně někdo, kdo se nebojí ušpinit SUV :D, i když ty už jsi to tu dokázal několikrát, co jsem si tak v průběhu všimnul.

Odkaz ke komentáři

automatická převodovka je děsná pýčovyna .... najezdím s tím denně cca 200km v práci a vždycky se těším do vlastního auta na klacek = automatická převodovka patří do náklaďáku nebo autobusu (tam to usnadňuje život) .... v osobáku to je pro dementy co neuměj řídit (prej sou na to i autoškoly x pouze na automat = wole co to je ? :D ) .... se poseru

Nejlepší je tohle moudro poradit nějákému chlapíkovy z velkoměsta, který většinu dne tráví za volantem v kolonách a poskakováním :lol2: Až tě potká, tak věřím tomu že ti za ten fofrklacek z doby kamenný od srdce poděkuje :photo: 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...